Tasokas, joustava ja kustannustehokas tekoälyäänipalvelu

Translated antaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa uraauurtavia projekteja, joiden avulla voi viestiä tehokkaasti monikielisen yleisön kanssa, yhdistämällä taitavia näyttelijöitä, kieliammattilaisia ja vivahteikkaita tekoälyääniä.
Ota yhteyttä

Menestystarinoita

Räätälöity äänimalli erityistarpeisiin

Palkkasimme huippuluokan ääninäyttelijöitä ja loimme Loquisille ainutlaatuisen äänityylin tuottaaksemme 100 000 minuuttia sisältöä.

Puhumme asiakkaan kieltä – kirjaimellisesti

Lokalisoimme Cricutin perehdytysvideokirjaston (25 videota, yli 100 minuuttia) viidelle kielelle kahden viikon aikana.

Monikielinen
videomarkkinointi

Autoimme Asanaa 12 videon brändäyskampanjasarjassa dubbaamalla sisällön kolmelle kielelle.

Vivahteikkaita tekoälyääniä, jotka perustuvat taitavien näyttelijöiden ääniin

Translatedin äänipalvelut perustuvat taitavien näyttelijöiden ääniin. Ne äänitetään studiossamme ja skaalataan oman tekoälymme avulla. Olemme yhdistäneet laajan äänituotannon asiantuntemuksemme tekoälyn voimaan ja erikoistuneet luomaan ääniä, jotka kuulostavat ihmiseltä ja joista kohdeyleisö on vakuuttunut.

Saatavilla 68 kielellä ja yli 40 aihealueella

Laaja audiovisuaalisten kieliammattilaisten verkostomme kattaa 68 kieltä yli 40 alalla, mukaan lukien verkko-oppiminen, rahoitus, lääketiede ja matkailu, mikä varmistaa, että pystymme toimittamaan jokaisen hankkeen tarpeisiin sopivia räätälöityjä ääniä.

Palvelumme

Äänen tallennus ja jälkiäänitys

Laadukkaat laitteet ja puitteet alkuperäisten ja dubattujen ääniraitojen tuottamiseen ihmisen tai tekoälyn äänillä

Ääninäyttelijöiden
valinta

Valitsemme parhaat kyvyt kuhunkin rooliin maailmanlaajuisesta ammattiääninäyttelijöiden valikoimastamme

Laajamittaisen automaattisen äänentoiston sovellusliittymät

Käytössäsi ovat tehokkaat sovellusliittymät, jotka tuottavat automaattisesti puhetta kaikilla kielillä

Miksaus ja jälkituotanto

Ammattitaitoiset äänieditoijat varmistavat asiakkaalle toimitetun äänen laadun joka alustalle ja joka sovellukseen

Räätälöity tekoälyäänen luominen

Tarjoamme monipuolista monikielistä palvelua, kuten luovaa konsultointia, datan luomista ja tekoälymallikoulutusta, ja luomme puhuvia tekoälyääniä, jotka puhuvat puolestasi

Äänen synkronointi

Äidinkielenään kieltä puhuvat ammattilaiset muokkaavat äänen. Siten varmistamme, että ääniraita vastaa näytöllä näkyvää toimintoa kaikilla kielillä

Kansainvälinen täyden palvelun kumppanisi

Nopeasti skaalautuvat
äänipalvelut

Verkostomme koostuu 300 000 testatusta kielen ammattilaisesta ja ääninäyttelijästä, jotka työskentelevät äidinkielellään. Luotamme siihen, että tekoäly yhdistää jokaiseen projektiin kaikkein sopivimmat tekijät. Voimme tuottaa satoja minuutteja sisältöä viikoissa ja hoitaa pienempiä projekteja jopa päivissä – kaikilla 68 kielellä.

Laadukasta jälkiäänitystä
ennätysajassa

Huippuluokan hermoverkkoihin perustuva syntetisaattori voi tuottaa puhetta, jolla prosodia, rytmi ja sävy ovat luonnollisia. Sisällytämme maailman parhaan konekäännöksen dubbausohjelmistoomme parantaaksemme laatua ja lyhennämme siten toimitusaikaa kahdella kolmasosalla.

Kustannustehokkaat projektit
merkittävällä sijoitetun pääoman tuottoprosentilla

Autamme kumppaneitamme skaalaamaan helposti jälkiäänitysprojekteja vähentämällä äänitallennuskustannuksia. Ilmeikkäillä, tekoälyn tuottamilla äänillämme voimme tuottaa puheääniä kolmanneksella vakiokustannuksista ja kääntää sisältöä kolmelle kielelle tavallisesti yhdelle kielelle varatulla budjetilla.

Sosiaalinen vaikutus
tekoälyääniin

Ääni on työkalu, jota käytämme kielen ilmaisemiseen. Kieli on inhimillisin asia, joka meillä on. Sen kautta ymmärrämme toisiamme ja välitämme kulttuuriamme. Siksi käynnistimme Voice for Purpose -projektin, jonka tavoitteena oli tarjota autenttiselta kuulostavia ääniä puhevammaisille. Olemme ylpeitä siitä tuesta, jonka tämä projekti on saanut Maailman terveysjärjestöltä.

Kehitämme dubbausratkaisuja kasvaville yrityksille

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun käännöstarpeisiisi.

Hei, olen Nicola.
Kuinka voin auttaa?

Nicola – audiovisuaaliyksikön johtajaOta yhteyttä