Skreddersydde lokaliseringsløsninger

Som omfattende opplæring av oversettere for å komme fram til din foretrukne stil, API-er og tilpasset utforming av arbeidsflyt. Vi imøtekommer behovene til 344 508 kunder innenfor alle bransjer.

  • arbeidsflyt for lokalisering
  • rekruttering av oversettere
  • omfattende opplæring av oversettere
  • oversettelses-API-er
  • tredjepartsintegrasjoner
  • filtre for innholdsekstraksjon
  • maskinoversettelsestrening

TranslationOS

En komplett lokaliseringsplattform for virksomheter. Den er gjennomsiktig, uten mellomledd og hyperskalerbar. Vi åpner opp en verden der smarte kunder og engasjerte oversettere har direkte kontakt.

Les mer

Fortreffelighet begynner med prosesser

Vi jobber hardt for å gjøre oversettelsestjenestene mer effektive, og driver produksjonsprosessene våre med solid teknologi og talentfulle mennesker.

Produksjonsprosessen

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte over å jobbe med mer enn 120 000 kunder på verdensbasis, inkludert unge og innovative, nyoppstartede bedrifter samt store, globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Har du flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – kundeansvarlig