Transkreasjonstjenester

Når kreative tekstforfattere løfter presise oversettelser til et nivå som får innholdet til å resonere med globale målgrupper på 203 språk.

Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Derfor bør du velge oss

Kulturell tilpasning på sitt beste

Transkreasjon er mye mer enn bare å oversette ord. Derfor sørger vårt team av spesialister for at innholdet tilpasses den lokale kulturelle konteksten, samtidig som merkevareidentiteten din ivaretas.

Ekspertise som gir resultater

Med et team av dyktige lingvister og spesialiserte tekstforfattere, tilpasser vi innholdet ditt på en måte som sikrer maksimal effekt og engasjement i alle markeder.

Problemfri arbeidsflyt, levering til avtalt tid

Med en strømlinjeformet prosess drevet av AI-teknologi, kan vi love smidig samarbeid, nøyaktige tidslinjer og rask kommunikasjon – slik at du kan nå dine globale markedsføringsmål.

Den kreative prosessen

Å forstå merkevaren din

Første steg er en omfattende utforskning av merkevarens identitet, verdier, tonefall og budskap. Vi dykker ned i merkevarens etos, misjon og målgrupper for å få en dyp forståelse av hva merkevaren representerer.

Oversettelser utført den perfekte lingvisten

For å finne de beste lingvistene for oversettelsesoppgaven, med målspråket som morsmål, bruker vi T-Rank – det AI-basert talentutvelgelsesverktøyet vårt. T-Rank™ analyserer alle innkommende prosjekter og matcher dem deretter med den beste oversetteren basert på mer enn 30 faktorer, som blant annet kvalitet og punktlighet på tidligere jobber, daglig arbeidsvolum, fagområde og dokumentets innhold.

Kreativ gjennomgang av en spesialisert tekstforfatter

Når oversettelsen er utført, velger vi nøye ut profesjonelle tekstforfattere basert på deres ferdigheter og spesialiseringsområder. Oppgaven deres er å forbedre det oversatte innholdet fra et kreativt perspektiv, og sikre at budskapet, tonen og hensikten med den opprinnelige teksten formidles effektivt på de nye språkene, samtidig som den tilpasses målgruppens kulturelle kontekst.

Når bør du bruke transkreasjonSlagord

Ta vare på essensen og effekten i det opprinnelige slagordet på en måte som resonnerer med målgruppen, samtidig som hensynet til kulturelle nyanser ivaretas.

Merkevare- og produktnavn

Skreddersy merkevare- og produktnavn for å passe målmarkedets språklige og kulturelle preferanser, samtidig som merkevareidentitet og anerkjennelse opprettholdes.

Tekster til annonser og kampanjer

Tilpass reklamemateriellet ditt med overskrifter, brødtekst og handlingsutløsende meldinger, slik at det oppleves som kulturelt relevant og overbevisende for målgruppen.

Lyd- og videoskript

Tilpass lyd- og videoskript, inkludert voiceovers, fortellinger og dialoger, for å sikre at de er kulturelt tilpasset og formidler den tiltenkte meldingen på en effektiv måte.

Flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne en løsning på alle oversettelsesbehovene dine.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – kundeansvarlig

Få et øyeblikkelig pristilbud

Den enkle måten å få oversatt dokumentene raskt på.

Kjøp på nett med kun et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud