Fest i Translated

For 20 år siden havde vi en drøm: At forbinde hele verden via sprog.


20 år med Translated

Vi mener, at menneskets kreativitet er undervurderet.
Vi mener, at verden ikke udnytter menneskets fulde kreative potentiale.
Vi mener, at maskiner bør sigte mod at frigøre din tid til at lade dig udtrykke din kreativitet snarere end at prøve at erstatte dig.
Vi mener, at hvis det gøres rigtigt, kan maskiner og mennesker gøre hinanden bedre.
For at gøre dette samarbejder vi med de bedste oversættere i verden, som har trænet AI-motorer til at hjælpe fagfolk med at yde deres bedste.

Efter 20 år udvikler vi os stadig i dag</strong)

Lad os fejre det sammen

Translated bliver 20 år i år!
Tusind tak for det utrolige arbejde og den passion og det venskab, du har givet os.

Det betyder virkelig meget for os, og det er grunden til, at medarbejderne har besluttet at dele sig op og rejse til 18 byer over hele verden på samme tid for at fejre det sammen med vores nærmeste partnere: oversætterne.
Denne fest handler ikke om at fejre os. Den handler om at fejre dig.

Årsagen til dette er, at vi mener, at der bliver lavet fremragende oversættelser, når vi har forbindelse til de bedste oversættere, uanset hvor de er, og også når vi har et stærkt og meningsfuldt forhold til dem.

En simultan fest

Til vores 20 års jubilæum har vi valgt 18 lande rundt omkring i verden, og vores medarbejdere rejste ud for at møde hundredvis af oversættere personligt.

Dette var en hidtil uset begivenhed i oversættelsesverdenen: 10.000 oversættere fra 4 kontinenter er blevet inviteret til at være med til festerne.

Vi ønskede virkelig at dele vores glæde med vores oversættere i 18 byer over hele verden. En unik mulighed for at fejre Translateds jubilæum og udvikle vores forhold. Fordi vi mener, at mennesker kan gøre en forskel og skabe forandringer.

Kontakt os.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål

og hjælpe dig med at få det, du ønsker.

Kontakt os