Professionella CV-översättningar

Ett professionellt, kraftfullt CV ökar dina chanser att lyckas på arbetsmarknaden. Översätt ditt CV professionellt. Omedelbar onlineoffert för alla språkkombinationer. Mångårig erfarenhet till din tjänst.

  • CV:n
  • Professionella certifikat
  • Utbildningsbevis
  • Personliga brev
  • Rekommendationsbrev
Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Mer komplexa behov?

Vi hjälper dig att få en offert för komplexa dokument, PDF-filer, webbplatser, programvaror och mer.

Barbara - Senior Account Manager

Varför välja oss

Garanterad kvalitet

Vi stödjer världens bästa översättare med avancerade processer för kvalitetssäkring. Och det är inte allt: vi erbjuder en kostnadsfri översättningsbedömning om du skulle vara missnöjd.

Läs våra villkor

Tidsenlig leverans

Vi erbjuder branschens bästa prestandanivåer, med ett optimerat arbetsflöde som garanterar över 95 % tidsenliga leveranser. Dessutom, i det osannolika fall vi skulle missa en deadline, kommer vi att återbetala översättningen upp till full kostnad.

Läs våra villkor

Betala efter leverans

Vi litar verkligen på våra kunder och därför har vi skapat modellen "Pay After Delivery". Med "Pay After Delivery" kan du betala inom fem dagar efter översättningens leverans genom kreditkort, banköverföring eller Paypal.

Läs våra villkor

Translated hjälpte Airbnb att utveckla ett nytt översättningsflöde för att maximera kvalitet, kontroll och kostnadseffektivitet.,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Högkvalitativa översättningar med snabba vändtider. Google Ads- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!,
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på begäran om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har för oss lokaliserat Google Ads och Facebook-marknadsföringskampanjer under flera år. Vi ser dem som en av våra betrodda partners och de har aldrig gjort oss besvikna.,
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveransdeadlines och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leveransen.,
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated finns vår webbplats nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket gör att vi kan komma in på nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!,
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras tjänst är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 337 268 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Varför är det viktigt att översätta ditt CV?

Ditt CV är ditt "visitkort" på arbetsmarknaden: förringa inte år av studier och erfarenhet med ett amatörmässigt CV.

Ett professionellt översatt CV till lämpligt språk är din ingång till arbetsmarknaden. Därför är det viktigt att låta en professionell översättare översätta ditt CV så att det blir så bra som möjligt. Vare sig du söker ditt första jobb eller om du är en erfaren chef kan ett CV som är perfekt översatt till engelska, tyska, spanska, franska eller kinesiska göra stor skillnad för din karriär.

Det är mycket viktigt att fastställa vem som kommer att läsa ditt CV. Ofta finns det kulturella skillnader eller branschskillnader som måste tas i åtanke vid översättning. På Translated säkerställer vi att ditt CV exakt motsvarar din marknads förväntningar.

Det är första intrycket som räknas, du får bara en chans. Om ditt CV presenteras tillsammans med ett bra personligt brev behöver du ingen andra chans. Vi låter en professionell översättare översätta ditt personliga brev och det kommer garanterat göra intryck på din potentiella arbetsgivare jämfört med en amatörmässig översättning.

Få en omedelbar offert för din CV-översättning. Om offerten motsvarar dina förväntningar bekräftar du beställningen och bifogar dokumentet som ska översättas, och du kommer snart att få tillbaka översättningen av ditt CV eller personliga brev.

Tjänsten skapades för att tillgodose de som vill ha ett korrekt skrivet CV, vilket kan avgöra om du får komma till en intervju eller om din ansökan faller mellan stolarna. Vartenda ord i ditt CV kommer att bli professionellt översatt av någon av våra duktiga översättare.

Att ha ett professionellt CV är av stor professionell betydelse för dig. Translated erbjuder det till överkomligt pris, och samtidigt av den kvalitet som du behöver.

Vi rekommenderar vår premiumtjänst för CV-översättningar. Då granskas översättningen noggrant av en annan professionell modersmålsöversättare som kontrollerar den översatta texten i detalj, inklusive dess stil och konsekvens.

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert