Vi omvandlar utmanande projekt till prestationer

Translated sammanför toppresterande lingvister och AI-drivna lokaliseringsverktyg för att hjälpa företag att få en överlägsen förståelse av sina kunder över hela världen samt uppnå en anmärkningsvärd avkastning.

Lokalisera dig med oss

Framgångsexempel

Säkerställer ett konsekvent varumärke i olika länder

Vi har utformat ett effektivt flöde av lokaliseringsarbete för marknadsföringsinnehåll med tydliga kommunikationskanaler och ett dedikerat team av erfarna lingvister.

Vi har nått 1 miljard nya kunder på bara 3 månader

Vi genomförde den största och snabbaste språkutbyggnaden någonsin genom att sammanföra våra bästa översättare, copywriters och maskinöversättare på ett och samma ställe.

Talar kundens språk – bokstavligen

Vi har på två veckor lokalanpassat vårt bibliotek med introduktionsvideor (med över 100 minuter) till tre språk genom att kombinera lingvister med våra toppmoderna och uttrycksfulla AI-röster.

Vi har banat väg med en perfekt symbios mellan lingvister och maskinöversättning sedan 1999

Translated använder ett effektivt AI-rankningsverktyg för att identifiera de bästa lingvisterna för ett projekt från ett nätverk av över 300 000 granskade modermålstalare. När vi har identifierat de bästa översättarna för jobbet förser vi dem med AI-driven lokaliseringsprogramvara som använder vår prisbelönta, patenterade, kontextanpassade maskinöversättning (MT).

Våra intelligenta verktyg befriar lingvister från överflödiga uppgifter så att de kan fokusera på språknyanser som leder till översättningar av högre kvalitet. Genom denna synergi får lingvister bättre förslag medan MT fortsätter att lära sig, vilket dagligen hjälper dem att bli mer effektiva, anpassningsbara och kostnadseffektiva.

Din globala allt-i-ett-partner

Våra kunder sparar tid och pengar genom att köpa in de bästa lingvisterna och tekniken från en enda leverantör så att de kan fokusera sig mer på att arbeta med vårt team av designers, ingenjörer och PM:s.En omfattande lokaliseringspaket som drivs
helt av AI

Adaptiv MT och överlägsna översättningar
Alla våra produkter använder ModernMT, vår prisbelönta, patenterade kontextanpassade MT-teknik. Verktyget lär sig från tidigare översättningar och efterredigering för att känna igen språksammanhang i realtid, vilket genererar bättre förslag till lingvister så att de kan fokusera på de mest sofistikerade översättningarna.
Kraftfull programvara för översättning av text, ljud och video
Vi förser alla våra översättare med AI-drivna verktyg såsom Matecat, Matesuboch Matedub vilket eliminerar överflödiga uppgifter och gör det möjligt för lingvisten att fokusera på de kreativa aspekterna av sin lokaliseringsuppgift. Alla dessa verktyg förstärks av ModernMT som är vår ledande och adaptiva maskinöversättningsteknik.
Ett opartiskt rankningsverktyg för att rekrytera talanger i toppklass
Vi identifierar de bästa lingvisterna för varje projekt tack vare T-Ranksom är en anpassningsbar, AI-driven, egenutvecklad programvara med över 20 års utveckling. Den rankar översättare och copywriters inom över 30 faktorer, bland annat deras CV, prestanda och expertis inom relevanta ämnen.

Snabbt skalbara tjänster för alla önskemål

Ett oöverträffat nätverk av inhemska lingvister
Vi kan översätta stora projekt på några timmar och mindre på några minuter tack vare ett stort nätverk av över 300 000 granskade, inhemska översättare. Vi coachar lingvister och arbetar med kompetenta copywriters över hela världen för att leverera konsekvent kvalitet och snabbt förstå kundens tonalitet.
En innovativ hybridleverantörsmodell som optimerar kostnaderna
För de mest utmanande projekten arbetar vårt branschledande interna team med en pool av tusentals frilansare över hela världen för att optimera kostnaderna och ge kunderna så många lokaliteter som de vill.
Ett ständigt växande erbjudande som täcker över 40 domäner
Våra professionella översättare har kunskap inom över 40 expertområden inklusive annonsering, webbplatser, programvarulokalisering, videotextning, textning, dubbning, flerspråkig DTP, chatbots och officiella översättningar. Tveka inte att fråga oss om du inte hittar vad du behöver: vi kan bygga anpassade tjänster och välkomnar utmaningen.

Med djup förståelse för kundernas behov

Intelligent KPI-övervakning och direkt tillgång till lingvister
Med TranslationOS, vår fristående TMS-plattform, ansluter vi kunder direkt till över 300 000 granskade, modermålstalande översättare. Vår plattform ger i realtid insyn i språkprofiler och värdefulla KPI:er såsom ekonomiska prognoser och kvalitet.
Insiktsfull lokaliseringsanalys
Vi har utvecklat världens första analysverktyg för lokalisering, vilket hjälper våra kunder att hålla reda på varje detalj som är relaterad till just deras aktivitet. Likt Google Analytics för lokalisering ger det företag de användbara data de letar efter.
Skräddarsydd måldata för destinationsländer
T-Index, en produkt från vårt interna forskningscenter, Imminent. Ett effektivt rankningsverktyg som identifierar de bästa länderna att rikta sig till baserat på deras potential för onlineförsäljning.

Ett lojalt partnerskap byggt på gemensamma mål

Samarbetsprocesser som maximerar ROI
Vi utvecklar hela lokaliseringsprocessen tillsammans med var och en av våra kunder. Först fastställer vi deras specifika mål, sedan tillhandahåller vi en marknads- och varumärkesanalys för att identifiera de bästa och mest lönsamma platserna att rikta in sig på.
Ett interkulturellt perspektiv på språket
Genom vårt forskningscenter Imminent stöder vi företag genom lokalisering, forskningsfinansiering av språkdata och lyfter de bästa initiativen som främjar teknik och kreativitet för internationell kommunikation.
En gemenskap av likasinnade kunder
Vi anser att rätt matchning är avgörande för framgång. Vi bygger upp en gemenskap av likasinnade medarbetare för att hjälpa alla att förstå och bli förstådda på sitt eget språk. Följ med på en båttur genom San Francisco Bay för att lära dig mer om projektet Translated 9.

Vi är stolta över att tillhandahålla koldioxidfria lokaliseringar


Vi anser att vi alla har ett gemensamt ansvar för vad vi konsumerar och producerar. För att kompensera vårt AI-relaterade koldioxidavtryck och driva för en ren AI-rörelse köpte och restaurerade vi ett vattenkraftverk designat av Albert Einsteins far år 1895.

Utöka din globala räckvidd

Vi är redo att skapa den bästa lösningen för dina översättningsbehov!

Kontakta oss