Vi öppnar upp språk
för alla

Professionella översättningstjänster utan krångel. Utformade av mänskliga experter, drivna av teknik, effektivt levererade.

Omedelbar offert Om oss

Vårt erbjudande

Professionell översättning

Det enkla och snabba sättet att professionellt översätta dokument, manualer, webbplatser, programvara och mycket mer, enligt ditt schema och dina krav, på 202 språk och inom 40 kompetensområden.

Omedelbar offert

Företagslösningar

Från höginteraktiva, anpassningsbara lokaliseringslösningar till stora volymer av automatiserade transaktionstjänster, erbjuder vi ett brett utbud av översättningstjänster fokuserade på helhetshantering.

Lär dig mer

Utvecklarverktyg

De mest sofistikerade, men ändå lättanvända, översättnings-API:erna för kontinuerlig lokalisering, utvinning av innehåll från 71 filformat, neural adaptiv maskinöversättning, m.m.

Lär dig mer

Human Touch

Translated har åtagit sig att utveckla den bästa möjliga symbiosen mellan professionella översättares lyhördhet och den artificiella intelligensens kapacitet. Vi anser att detta är det enda sättet att göra det möjligt för alla att förstå och bli förstådda på sitt eget språk. Vår kortfilm "Human Touch" hyllar det omätbara värde som människor tillför översättningsvärlden och lyfter fram den roll som människor spelar i den tekniska utvecklingen. Vi tror på människor.

Translated hjälpte Airbnb att utveckla ett nytt översättningsflöde för att maximera kvalitet, kontroll och kostnadseffektivitet.,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Högkvalitativa översättningar med snabba vändtider. Google Ads- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!,
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på begäran om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har för oss lokaliserat Google Ads och Facebook-marknadsföringskampanjer under flera år. Vi ser dem som en av våra betrodda partners och de har aldrig gjort oss besvikna.,
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveransdeadlines och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leveransen.,
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated finns vår webbplats nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket gör att vi kan komma in på nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!,
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras tjänst är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 341 435 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs kundberättelser

Viktiga fördelar

Erfarenhet och förtroende

Vi har levererat 1,2 miljoner översättningar på 202 språk till 341 435 kunder i 40 makrodomäner sedan 1999, vilket driver globaliseringsstrategin för de mest krävande kunderna.

Referenser

Processeffektivitet

Vi arbetar hårt för att effektivisera översättningstjänster genom att förbättra våra produktionsprocesser med bra teknologier och begåvade människor. Ett perfekt exempel är T-Rank™, systemet som direkt matchar ditt innehåll med den mest kvalificerade översättaren för jobbet.

Produktionsprocess

Ett steg före

Vi erbjuder ett brett utbud av språktjänster som täcker alla dina framtida behov: Google Ads-översättning, programvarulokalisering, undertextning och API:er för att integrera mänsklig översättning var du än behöver den.

Våra tjänster

Omfamna vår kultur

Vi är stolta över att betala våra översättare rättvist och att tillhandahålla en arbetsmiljö fokuserad kring samarbete som är rolig och öppen för alla: en kultur som inspirerar talanger att utföra stordåd för dig.

Om oss

Senaste nyheterna

Främjar innovation inom språkteknologi med forskningsanslag på 100 000 euro

Translateds forskningscenter, Imminent, ska finansiera fem forskningsprojekt som utforskar de mest avancerade områdena inom språktjänster. Utlysningen är öppen för nystartade grundare, forskare, innovatörer, författare, universitetslaboratorier, organisationer och företag över hela världen.

Läs nyheten

Translated 9 ger sig ut på den sista etappen av Ocean Globe Race

Efter att ha övervunnit utmaningarna i Kap Horn och reparerat större skrovskador vid Falklandsöarna har Translated 9 idag hissat segel inför den fjärde etappen av Ocean Globe Race. Med bevisad uthållighet, innovation och kollektiv ansträngning är vår besättning redo att möta den sista delen av tävlingen med vinst i sikte.

Läs nyheten

Ny forskning bekräftar att ModernMT överträffar ledande MT- och GenAI-lösningar för företagsöversättningar

En oberoende studie ledd av Achim Ruopp, grundare av Polyglot Technology, har påvisat hur ModernMT:s adaptiva MT-lösning kan överträffa stora offentligt tillgängliga MT-system, inklusive Deepl och Google Translate, till och med toppmoderna GenAI.

Läs nyheten

Fler frågor? Kontakta oss.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert