Vi öppnar upp språk för alla

Professionella översättningstjänster utan krångel. Utformade av mänskliga experter, drivna av teknik, effektivt levererade.

Omedelbar offert Om oss

Vårt erbjudande

Professionell översättning

Det enkla och snabba sättet att professionellt översätta dokument, manualer, webbplatser, programvara och mycket mer, enligt ditt schema och dina krav, på 177 språk och inom 40 kompetensområden.

Omedelbar offert

Företagslösningar

Från höginteraktiva, anpassningsbara lokaliseringslösningar till stora volymer av automatiserade transaktionstjänster, erbjuder vi ett brett utbud av översättningstjänster fokuserade på helhetshantering.

Lär dig mer

Utvecklarverktyg

De mest sofistikerade, men ändå lättanvända, översättnings-API:erna för kontinuerlig lokalisering, utvinning av innehåll från 71 filformat, neural adaptiv maskinöversättning, m.m.

Lär dig mer
Översättningar av hög kvalitet med snabba deadlines. AdWords- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på förfrågningar om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har anpassat AdWords och marknadsföringskampanjer för Facebook för oss under flera år. Vi betraktar dem som en av våra betrodda partners, och de har aldrig svikit oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveranstider, och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leverans.
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated är vår hemsida nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket ger oss tillträde till nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras service är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 175 431 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs kundberättelser

Viktiga fördelar

Erfarenhet och förtroende

Vi har levererat 1,2 miljoner översättningar på 177 språk till 175 431 kunder i 40 makrodomäner sedan 1999, vilket driver globaliseringsstrategin för de mest krävande kunderna.

Referenser

Processeffektivitet

Vi arbetar hårt för att effektivisera översättningstjänster genom att förbättra våra produktionsprocesser med bra teknologier och begåvade människor. Ett perfekt exempel är T-Rank™, systemet som direkt matchar ditt innehåll med den mest kvalificerade översättaren för jobbet.

Produktionsprocess

Ett steg före

Vi erbjuder ett brett utbud av språktjänster som täcker alla dina framtida behov: Google Ads-översättning, programvarulokalisering, undertextning och API:er för att integrera mänsklig översättning var du än behöver den.

Våra tjänster

Omfamna vår kultur

Vi är stolta över att betala våra översättare rättvist och att tillhandahålla en arbetsmiljö fokuserad kring samarbete som är rolig och öppen för alla: en kultur som inspirerar talanger att utföra stordåd för dig.

Om oss

Fler frågor? Kontakta oss.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara - Senior Account Manager

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert