Hoogwaardige, flexibele, kosteneffectieve AI-gestuurde spraakdiensten

Translated stelt bedrijven in staat baanbrekende projecten te ondernemen die effectief communiceren met meertalige doelgroepen door uitzonderlijke (stem)acteurs, de best presterende taalkundigen en expressieve AI-stemmen samen te brengen.
Neem contact met ons op

Succesverhalen

Een spraakmodel op maat voor specifieke behoeften

We casten de beste spraakacteurs en creëren een unieke vocale stijl voor Loquis om 100.000 minuten aan inhoud te genereren.

De taal van de klant spreken – letterlijk

We hebben de onboarding-videobibliotheek van Cricut (25 video’s, ruim 100 minuten) in twee weken in vijf talen gelokaliseerd.

Meertalige
videomarketing

We hebben Asana geholpen bij het leveren van een serie van 12 video’s voor hun brandingcampagne door de inhoud in drie verschillende talen na te synchroniseren.

Expressieve AI-stemmen op basis van uitzonderlijke acteurs

De spraakdiensten van Translated zijn gebaseerd op de talenten van uitzonderlijke acteurs. De stemmen van deze acteurs worden opgenomen in onze studio en geschaald met behulp van gepatenteerde kunstmatige intelligentie. Door uitgebreide expertise in audio- en spraakproductie te combineren met de kracht van AI, zijn we gespecialiseerd in het creëren van stemmen die menselijk aanvoelen en klinken en op die manier resoneren met de doelgroep.

Beschikbaar in 68 talen en voor meer dan 40 vakgebieden

Ons uitgebreide netwerk van audiovisuele taalkundigen omvat 68 talen in meer dan 40 domeinen, waaronder e-learning, financiën, geneeskunde en toerisme, zodat we de juiste stemmen kunnen leveren die zijn afgestemd op de behoeften van elk project.

Onze diensten

Spraakopname en nasynchronisatie

Apparatuur en opstelling van topkwaliteit om zowel originele als nagesynchroniseerde soundtracks met menselijke of AI-stemmen te produceren

Voice
casting

Selectie van het beste talent voor elke rol uit onze wereldwijde pool van professionele spraaktalenten

API’s voor grootschalig geautomatiseerd stemmen

Een krachtige set API’s tot uw beschikking om automatisch spraak te genereren in elke taal

Mixen en postproductie

Een Deskundig team van geluidseditors die zorgen voor een naadloze kwaliteit van de geleverde audio, voor elk platform en elke toepassing

Aangepaste AI-stemcreatie

Van creatief advies tot datasetcreatie en AI-modeltraining, een end-to-end meertalige service om de AI-stemmen te maken die voor u spreken

Synchronisatie van geluid

Audio bewerkt door moedertaalsprekers om ervoor te zorgen dat de soundtrack overeenkomt met de actie op het scherm, in elke taal

Uw wereldwijde partner voor alle diensten

Snel schaalbare
spraakdiensten

Ons netwerk bestaat uit 300.000 doorgelichte, moedertaalsprekende taalkundigen en stemacteurs. We vertrouwen op AI om elk project te koppelen aan de meest geschikte middelen. We kunnen enkele honderden minuten aan inhoud verwerken in slechts een aantal weken. Kleinere projecten verwerken we in enkele dagen, en dit allemaal in 68 talen.

Hoogwaardige nasynchronisatie
in recordtijd

Onze geavanceerde neurale synthese-engine kan spraak produceren met natuurlijke prosodie, ritme en toon. We nemen de beste machinevertaling ter wereld op in onze nasynchronisatiesoftware om de kwaliteit te verhogen en tegelijkertijd de levertijd met twee derde van de tijd te verminderen.

Kosteneffectieve projecten
met opmerkelijke ROI’s

We stellen partners in staat om eenvoudig nasynchronisatieprojecten te schalen door de kosten voor spraakopname te verlagen. Met onze expressieve, AI-gegenereerde stemmen kunnen we voice-overs produceren tegen een derde van de standaardkosten, waarbij inhoud wordt vertaald naar drie locaties met een budget dat over het algemeen voor één land is toegewezen.

Een sociale impact
voor onze AI-stemmen

De stem is het instrument dat we gebruiken om taal uit te drukken, het meest menselijke dat we hebben. Zo begrijpen we elkaar en brengen we onze cultuur over. Om deze reden zijn we een project gestart met de naam Voice for Purpose, gericht op het bieden van authentiek klinkende stemmen aan mensen met een stem- of spraakhandicap. We zijn trots op de steun die dit project heeft gekregen van de Wereldgezondheidsorganisatie.

We ontwikkelen nasynchronisatieoplossingen voor groeiende bedrijven

Ons team staat klaar om een oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Hallo, ik ben Nicola.
Hoe kan ik u helpen?

Nicola - Hoofd audiovisuele dienstenNeem contact met ons op