Professionele vertalingen in een handomdraai

596.575 gescreende vertalers en 337.268 klanten vertalen sinds 1999 op een slimme manier.

Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Is uw vraag complexer?

We helpen u een offerte aan te vragen voor complexe documenten, PDF's, websites, software en meer.

Barbara - Senior Account Manager

Waarom voor ons kiezen?

Gegarandeerde kwaliteit

We ondersteunen de beste vertalers ter wereld met geavanceerde processen om de kwaliteit te waarborgen. En dat is nog niet alles. We laten de vertaling gratis uitgebreid beoordelen, als u niet tevreden bent.

Lees onze voorwaarden

Tijdige levering

We bieden de beste prestatieniveaus in de branche, met een geoptimaliseerde workflow waardoor meer dan 95% van de leveringen op tijd is. Daarnaast betalen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat we een deadline missen, de vertaling volledig terug.

Lees onze voorwaarden

Achteraf betalen

We vertrouwen onze klanten, en daarom hebben we een model voor achteraf betalen gecreëerd. Met achteraf betalen kunt u binnen vijf dagen na de levering van de vertaling het bedrag via creditcard, bankoverschrijving of Paypal voldoen.

Lees onze voorwaarden

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 337.268 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Onze professionele diensten

Lokalisatie van website

Volledig beheerde oplossingen om uw website naar een andere cultuur te brengen, van meertalige Wordpress-sites tot complexe constructies.

Vertaling van Google Ads

Sinds 2006 zijn we de belangrijkste partner van Google voor de vertaling van miljoenen advertenties en zoekwoorden.

Ondertiteling van video's

Meer dan 40.000 uur aan films en tv-programma's aangepast met ondertiteling, voice-overs en nasynchronisatie.

Softwarelokalisatie

We lokaliseren de originele bestanden van uw mobiele app of desktopsoftware en testen ze daarna, zodat u niet hoeft te kopiëren en plakken.

Meertalige DTP

Desktoppublishing in 201 talen, waaronder Aziatische en talen van rechts naar links, om een ​​gebruiksklaar bestand af te leveren.

Officiële vertalingen

Onze professionele vertaaldiensten kunnen worden gecertificeerd of beëdigd in de rechtbank, afhankelijk van het land waar u uw document moet tonen.

Aangepaste lokaliseringsoplossingen

Van op maat gemaakte training voor vertalers om aan uw voorkeurstijl te voldoen, tot API's en aangepast workflow-ontwerp.

Meertalige chatbots

Integratie met chatbot-platforms, CMS en ticketingsoftware voor klantenondersteuning, uitbreiding van datasets en testen van post-lokalisatie.

Spoedvertalingen

We kunnen grote volumes binnen enkele uren vertalen en kleine volumes binnen slechts enkele minuten, dankzij ons grote netwerk van vertalers aangestuurd door geoptimaliseerde technologieën.

Eenvoudig documenten vertalen

Gebruik onze online offerte om snel en eenvoudig uw documenten te laten vertalen in 201 talen sinds 1999.

Omarm onze cultuur

Wij zijn gulle optimisten met een cultuur die mensen in hun kracht zet. We zijn er trots op dat we onze vertalers eerlijk betalen en een werkomgeving bieden die coöperatief, leuk en voor iedereen toegankelijk is: een cultuur die talenten inspireert om geweldige dingen voor u te doen.

Meer informatie

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Meteen een offerte