Wij maken taal tot kansen

We hebben onze 132,159 klanten de afgelopen 20 jaar menselijke vertaaldiensten geboden in 150 talen en 40 specialismen.

We gebruiken een krachtige combinatie van menselijke creativiteit en kunstmatige intelligentie om snel en consequent vertalingen van hoge kwaliteit te maken.

We zijn er trots op dat we een van de beste bedrijven om mee samen te werken zijn volgens vertalers. We betalen ze snel en eerlijk, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Wij geloven in mensen. en daarom hebben we een fonds gecreëerd, genaamd Pi Campus, om de winst van Translated te herinvesteren in veelbelovende startups. Pi Campus is ook een prachtige werkomgeving voor het ontwikkelen van talenten, waar natuur en design ons inspireren om het beter te doen, voor jou.

Ons verhaal

Translated werd in 1999 opgericht door een taalkundige en een computerwetenschapper met een investering van ongeveer €100, voor het internetdomein en de eerste online reclame.

Sinds de oprichting, en zonder extern kapitaal, heeft Translated elk boekjaar afgesloten met een nettowinst.

De afgelopen 5 jaar zijn we gestaag gegroeid, waardoor onze productie is gestegen van gemiddeld 180.000 vertalingen in 2015 tot 360.000 in 2018.

Translated heeft bij verschillende gelegenheden erkenning gekregen, waaronder bij de TAUS Innovation Contest. In 2015 heeft de Europese Commissie een prijs uitgereikt aan Translated voor onze Matecat, voor een van de beste AI-onderzoeksprojecten van de afgelopen 7 jaar. In 2017 werden we door de Financial Times aangeduid als een van de snelstgroeiende bedrijven van Europa.

Translated draagt ​​bij aan de taalindustrie door het grootste deel van haar technologie open source en voor iedereen toegankelijk te maken via TranslatedLABS.

Onze visie

Taal zou voor niemand een belemmering moeten zijn, maar juist een kans voor iedereen.

Daarom zetten we ons in om een toekomst te creëren waarin iedereen betekenisvoller kan communiceren en begrepen kan worden.

We ontwikkelen en koesteren de oplossingen voor vandaag en werken aan ontwerpen voor oplossingen van morgen. Nieuwe workflows, nieuwe talen en nieuwe tools om een ​​dienst te creëren die afstanden helpt in te korten en onze planeet een beetje kleiner maakt.

Uiteindelijk zetten we ons dagelijks in om menselijk potentieel tot bloei te laten komen en diversiteit in elke vorm te stimuleren.

In een werkomgeving die gedeeld, leuk en open is, bevorderen we een cultuur die talenten inspireert om geweldige dingen voor u te doen.

Wij geloven in mensen.

Wij geloven in een welvarende en open toekomst.

Wij zijn er om taal tot kansen te maken.

Neem contact op.

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

en u te helpen om te krijgen wat u wilt.

Neem contact met ons op