We transformeren uitdagende projecten tot prestaties

Translated brengt de best presterende taalkundigen en AI-gestuurde lokalisatietools zodat bedrijven hun klanten wereldwijd beter kunnen begrijpen en zo een indrukwekkend rendement op hun investering behalen.

Lokaliseer met ons

Succesverhalen

Gezorgd voor merkconsistentie in verschillende landen

We hebben een efficiënte workflow voor lokalisatie voor marketingcontent ontworpen, met duidelijke communicatiekanalen en een toegewijd team van ervaren taalkundigen.

1 miljard nieuwe klanten bereikt in slechts 3 maanden

We hebben de grootste en snelste taaluitbreiding ooit georganiseerd door de beste vertalers, copywriters en machinevertalingen op één plek samen te brengen.

We spreken de taal van de klant - letterlijk

We hebben de onboarding-videobibliotheek (100+ minuten) in twee weken in drie talen gelokaliseerd door input van taalkundigen te combineren met onze ultramoderne expressieve AI-gestuurde stemmen.

Baanbrekend in de perfecte symbiose tussen taalkundigen en machinevertaling sinds 1999

Translated maakt gebruik van een effectieve AI-gestuurde rankingtool om de beste taalkundigen voor elk project te identificeren uit een netwerk van meer dan 300.000 doorgelichte, moedertaalsprekende professionals. Zodra we de beste vertaler voor de klus hebben gevonden, voorzien we ze van AI-gestuurde lokalisatiesoftware die gebruikmaakt van onze bekroonde, gepatenteerde, contextgevoelige machinevertaling (MT).

Onze intelligente tools zorgen ervoor dat taalkundigen niet langer overbodige taken hoeven uit te voeren, zodat ze zich kunnen concentreren op taalnuances die leiden tot vertalingen van hogere kwaliteit. Door deze synergie krijgen taalkundigen betere suggesties terwijl de MT blijft leren, waardoor die elke dag efficiënter, adaptiever en kosteneffectiever wordt.

Uw wereldwijde partner voor alle diensten

Onze klanten besparen tijd en geld door de beste taalkundigen en technologie van één leverancier bij elkaar te brengen, zodat ze meer van hun inspanningen kunnen richten op het werken met ons team van ontwerpers, ingenieurs en PM’s.Een uitgebreide lokalisatiesuite,
volledig aangedreven door AI

Adaptieve MT, superieure vertalingen
Al onze producten maken gebruik van ModernMT, onze bekroonde, gepatenteerde contextgevoelige MT-technologie. ModernMT leert van eerdere vertalingen en post-editing om taalcontext in real time te herkennen, waardoor taalkundigen betere suggesties krijgen, zodat ze zich kunnen concentreren op de meest verfijnde vertalingen.
Krachtige tekst-, audio- en videovertaalsoftware
We bieden al onze vertalers AI-gestuurde tools zoals Matecat, Matesub en Matedub die overbodige taken elimineren. Zo kan de vertaler zich concentreren op de creatieve aspecten van hun lokalisatietaak. Al deze tools worden aangevuld door ModernMT, onze toonaangevende, adaptieve machinevertalingstechnologie.
Een onpartijdige rankingtool om eersteklas talent te scouten
We identificeren de beste taalkundigen voor elk project dankzij T-Rank, een aanpasbare, AI-gestuurde, eigen software met meer dan 20 jaar training. Het rangschikt vertalers en copywriters op meer dan 30 factoren, waaronder hun cv, prestaties en expertise in relevante onderwerpen.

Snel schaalbare diensten voor elke behoefte

Een ongeëvenaard netwerk van moedertaalsprekende taalkundigen
Wij vertalen grote projecten in slechts een paar uur. Kleinere projecten kosten ons slechts enkele minuten. Dit is te danken aan een uitgebreid netwerk van ruim 300.000 doorgelichte, moedertaalsprekende vertalers. We coachen taalkundigen en werken samen met de beste copywriters over de hele wereld om consistente kwaliteit te leveren en de tone of voice van de klant snel te begrijpen.
Een innovatief hybride leveranciersmodel dat de kosten optimaliseert
Voor de meest uitdagende projecten werkt ons toonaangevende inhouse team met een pool van duizenden freelancers over de hele wereld om de kosten te optimaliseren en klanten zoveel mogelijk talen te laten toevoegen.
Een steeds groeiend aanbod van ruim 40 domeinen
Onze professionele vertalers zijn bekwaam in meer dan 40 vakgebieden, waaronder reclame, websites, softwarelokalisatie, video-ondertiteling, ondertiteling, nasynchronisatie, meertalige DTP, chatbots en officiële vertalingen. Neem gerust contact op als u niet kunt vinden wat u nodig heeft: we kunnen elke aangepaste service bouwen en verwelkomen elke uitdaging.

Goed inzicht in wat de klant nodig heeft

Intelligente KPI-monitoring en directe toegang tot taalkundigen
Met TranslationOS, ons headless TMS-platform, verbinden we klanten rechtstreeks met meer dan 300.000 doorgelichte, moedertaalsprekende vertalers. Ons platform biedt realtime inzicht in de profielen van vertalers en waardevolle KPI’s zoals financiële projecties en prestatiekwaliteit.
Inzichtelijke lokalisatieanalyses
We hebben de allereerste analysetool voor lokalisatie ontwikkeld, waarmee onze klanten elk detail met betrekking tot hun activiteit kunnen bijhouden. Net als een Google Analytics voor lokalisatie, biedt het bedrijven de bruikbare gegevens die ze zoeken.
Targetinggegevens op maat voor bestemmingslanden
T-Index, een product van ons eigen onderzoekscentrum, Imminent, is een effectieve rankingtool die de beste landen identificeert waarop u zich kunt richten op basis van hun potentieel voor online verkoop.

Een loyale samenwerking gebaseerd op gedeelde doelen

Samenwerkingsprocessen die de ROI maximaliseren
We ontwikkelen het hele lokalisatieproces samen met elk van onze klanten. Eerst stellen we hun specifieke doelen vast, vervolgens bieden we markt- en merkanalyse om de beste en meest winstgevende locaties te identificeren waarop ze zich kunnen richten.
Een intercultureel perspectief op taal
Via ons onderzoekscentrum, Imminent, ondersteunen we bedrijven door middel van lokalisatie, financiering van taalgegevensonderzoek en belonen we de beste initiatieven die technologie en creativiteit bevorderen voor internationale communicatie.
Een community van gelijkgestemde klanten
Wij geloven dat de juiste combinatie cruciaal is voor succes. We bouwen een community van gelijkgestemde medewerkers om iedereen te helpen begrijpen en begrepen te worden in hun eigen taal. Ga met ons mee voor een boottocht door de baai van San Francisco om meer te weten te komen over het Translated 9-project .

We zijn er trots dat we CO2-vrije lokalisaties kunnen bieden


Wij geloven dat we allemaal een verantwoordelijkheid hebben voor wat we consumeren en produceren. Om onze AI-gerelateerde CO2-voetafdruk te compenseren en een schone AI-beweging te stimuleren, hebben we een waterkrachtcentrale gekocht en opgeknapt die in 1895 door de vader van Albert Einstein was ontworpen.

Vergroot uw wereldwijde bereik

Wij staan klaar om de beste oplossing voor uw lokalisatiebehoeften vorm te geven!

Contact opnemen