Wij openen deuren voor uw bedrijf

Dé plek voor al uw vertaalbehoeften: van eenvoudige documentvertalingen en aangepaste lokalisatie-oplossingen tot geautomatiseerde en snelle doorlopende vertaaldiensten in 195 talen.

Meteen een offerte Neem contact met ons op

Onze professionele diensten

Lokalisatie van website

Volledig beheerde oplossingen om uw website naar een andere cultuur te brengen, van meertalige Wordpress-sites tot complexe constructies.

Vertaling van Google Ads

Sinds 2006 zijn we de belangrijkste partner van Google voor de vertaling van miljoenen advertenties en zoekwoorden.

Ondertiteling van video's

Meer dan 40.000 uur aan films en tv-programma's aangepast met ondertiteling, voice-overs en nasynchronisatie.

Softwarelokalisatie

We lokaliseren de originele bestanden van uw mobiele app of desktopsoftware en testen ze daarna, zodat u niet hoeft te kopiëren en plakken.

Meertalige DTP

Desktoppublishing in 140 talen, waaronder Aziatische talen en talen die van rechts naar links worden gelezen, om een ​​gebruiksklaar bestand af te leveren.

Officiële vertalingen

Onze professionele vertaaldiensten kunnen worden gecertificeerd of beëdigd in de rechtbank, afhankelijk van het land waar u uw document moet tonen.

Aangepaste lokaliseringsoplossingen

Van op maat gemaakte training voor vertalers om aan uw voorkeurstijl te voldoen, tot API's en aangepast workflow-ontwerp.

Meertalige chatbots

Integratie met chatbot-platforms, CMS en ticketingsoftware voor klantenondersteuning, uitbreiding van datasets en testen van post-lokalisatie.

Spoedvertalingen

We kunnen grote volumes binnen enkele uren vertalen en kleine volumes binnen slechts enkele minuten, dankzij ons grote netwerk van vertalers aangestuurd door geoptimaliseerde technologieën.

Eenvoudig documenten vertalen

Gebruik onze online offerte om snel en eenvoudig uw documenten te laten vertalen in 195 talen sinds 1999.

TranslationOS

Een allesomvattend ondernemingsplatform dat transparant en immens schaalbaar is, zonder tussenpersonen. We openen een wereld waar slimme klanten en betrokken vertalers direct met elkaar zijn verbonden.

Meer informatie

Uitmuntendheid begint bij de processen

We werken er hard aan om vertaaldiensten effectiever te maken door onze productieprocessen aan te sturen met geweldige technologieën en getalenteerde mensen.

Productieproces

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 277.877 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees verhalen van klanten

Welke talen kunt u het beste kiezen?

Elk jaar publiceren we T-Index, een vrij toegankelijke statistische index die landen rangschikt op basis van hun online verkooppotentieel: een waardevol hulpmiddel voor elk bedrijf dat nieuwe markten wil verkennen.

Ontdek de T-Index

Omarm onze cultuur

Wij zijn gulle optimisten met een cultuur die mensen in hun kracht zet. We zijn er trots op dat we onze vertalers eerlijk betalen en een werkomgeving bieden die coöperatief, leuk en voor iedereen toegankelijk is: een cultuur die talenten inspireert om geweldige dingen voor u te doen.

Over ons

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Claudia.
Hoe kan ik u helpen?

Claudia - Senior Account Manager

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Meteen een offerte