Wij maken taal
tot kansen

Professionele vertaaldiensten in een handomdraai. Gemaakt door ervaren mensen, aangestuurd door technologie, efficiënt afgeleverd.

Meteen een offerte Over ons

Wat wij bieden

Professionele vertalingen

De gemakkelijke en snelle manier om documenten, handleidingen, websites, software en meer professioneel te vertalen, volgens uw planning en vereisten, in 203 talen en 40 specialismen.

Meteen een offerte

Bedrijfsoplossingen

Van high-touch aanpasbare lokalisatie-oplossingen tot geautomatiseerde transactionele diensten met grote volumes, we bieden een breed scala aan volledig beheerde vertaaldiensten.

Meer informatie

Hulpmiddelen voor ontwikkelaars

De meest geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken, vertaal-API's voor continue lokalisatie, contentextractie uit 71 bestandsindelingen, neurale adaptieve machinevertaling en meer.

Meer informatie

Human Touch

Translated zet zich in om de best mogelijke symbiose te ontwikkelen tussen de gevoeligheid van professionele vertalers en de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. We geloven dat dit de enige manier is om iedereen in staat te stellen in hun eigen taal te begrijpen en begrepen te worden. Onze korte film ‘Human Touch’ viert de onbeschrijfelijke waarde die mensen toevoegen aan de vertaalwereld en zet de rol die mensen spelen in de vooruitgang van technologie in de schijnwerpers. Wij geloven in mensen.

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 344.508 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees verhalen van klanten

Belangrijkste voordelen

Ervaring en vertrouwen

We hebben 1,2 miljoen vertalingen geleverd in 203 talen aan 344.508 klanten in 40 macrodomeinen sinds 1999, waarbij wij de globaliseringsstrategie van de meest veeleisende klanten hebben aangestuurd.

Referenties

Procesefficiëntie

We werken er hard aan om vertaaldiensten effectiever te maken door onze productieprocessen te verbeteren met geweldige technologieën en getalenteerde mensen. Een perfect voorbeeld hiervan is T-Rank™: het systeem dat onmiddellijk uw inhoud koppelt aan de meest geschikte vertaler voor de taak.

Productieproces

Aan kop blijven lopen

We bieden een breed scala aan taaldiensten die al uw toekomstige behoeften dekken: vertaling van Google Ads, lokalisatie van software, ondertiteling en API's om menselijke vertalingen overal waar u maar wilt te integreren.

Onze diensten

Omarm onze cultuur

We zijn er trots op dat we onze vertalers eerlijk betalen en een werkomgeving bieden die coöperatief, leuk en voor iedereen toegankelijk is: een cultuur die talenten inspireert om geweldige dingen voor u te doen.

Over ons

Laatste nieuws

Stimuleren van innovatie in taaltechnologie met € 100.000 aan onderzoekssubsidies

Het onderzoekscentrum van Translated, Imminent, zal 5 originele onderzoeksprojecten financieren die de grenzen van onze kennis in taaldiensten zullen opzoeken. De oproep staat open voor oprichters van startups, onderzoekers, vernieuwers, auteurs, universitaire laboratoria, organisaties en bedrijven over de hele wereld.

Lees het nieuws

Translated 9 begint aan de laatste etappe van de Ocean Globe Race

Na het overwinnen van de uitdagingen van Kaap Hoorn en de reparatie van aanzienlijke rompschade in de Falklandeilanden is Translated 9 vandaag vertrokken voor de vierde etappe van de Ocean Globe Race. Onze bemanning toont veerkracht, innovatie en collectieve inspanning door het laatste deel van de wedstrijd aan te gaan met de toewijding om te winnen.

Lees het nieuws

Nieuw onderzoek bevestigt dat ModernMT beter presteert dan toonaangevende MT- en GenAI-oplossingen voor bedrijfsvertalingen

Een onafhankelijk onderzoek onder leiding van Achim Ruopp, oprichter van Polyglot Technology, heeft aangetoond hoe de adaptieve MT-oplossing ModernMT beter kan presteren dan grote openbaar beschikbare MT-systemen, waaronder Deepl en Google Translate, en zelfs de meest geavanceerde GenAI, in echte gebruikssituaties.

Lees het nieuws

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Contact opnemen

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara, senior-accountbeheerder

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Meteen een offerte