Wij maken taal tot kansen

Professionele vertaaldiensten in een handomdraai. Gemaakt door ervaren mensen, aangestuurd door technologie, efficiënt afgeleverd.

Gelijk een offerte Over ons

Wat wij bieden

Professionele vertalingen

De gemakkelijke en snelle manier om documenten, handleidingen, websites, software en meer professioneel te vertalen, volgens uw planning en vereisten, in 153 talen en 40 specialismen.

Gelijk een offerte

Bedrijfsoplossingen

Van high-touch aanpasbare lokalisatie-oplossingen tot geautomatiseerde transactionele diensten met grote volumes, we bieden een breed scala aan volledig beheerde vertaaldiensten.

Meer informatie

Hulpmiddelen voor ontwikkelaars

De meest geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken, vertaal-API's voor continue lokalisatie, contentextractie uit 71 bestandsindelingen, neurale adaptieve machinevertaling en meer.

Meer informatie
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. AdWords- en Facebook-campagnes voor buitenlandse markten zijn nu geen probleem voor ons!
Laura Corallo - Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.
Fabio Vanek - Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren AdWords en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze betrouwbare partners en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral zorgvuldig als het gaat om leveringstermijnen en nemen, indien nodig, snel actie om problemen na de levering op te lossen.
Davide Scalvi - Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in twintig talen in plaats van zes, waardoor we nieuwe markten kunnen aanboren. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer tien tot vijftig!
Pierre Massol - TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is vrijwel altijd snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.
Marcello Pasquali - Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 137,594 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees verhalen van klanten

Belangrijke voordelen

Ervaring en vertrouwen

We hebben 1,2 miljoen vertalingen geleverd in 153 talen aan 137,594 klanten in 40 macrodomeinen sinds 1999, waarbij wij de globaliseringsstrategie van de meest veeleisende klanten hebben aangestuurd.

Referenties

Procesefficiëntie

We werken er hard aan om vertaaldiensten effectiever te maken door onze productieprocessen te verbeteren met geweldige technologieën en getalenteerde mensen. Een perfect voorbeeld hiervan is T-Rank™: het systeem dat onmiddellijk uw inhoud koppelt aan de meest geschikte vertaler voor de taak.

Productieproces

Aan kop blijven lopen.

We bieden een breed scala aan taaldiensten die al uw toekomstige behoeften dekken: vertaling van Google Ads, lokalisatie van software, ondertiteling en API's om menselijke vertalingen overal waar u maar wilt te integreren.

Onze diensten

Omarm onze cultuur

We zijn er trots op dat we onze vertalers eerlijk betalen en een werkomgeving bieden die coöperatief, leuk en voor iedereen toegankelijk is: een cultuur die talenten inspireert om geweldige dingen voor u te doen.

Over ons

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara - Senior Account Manager

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Gelijk een offerte