Van innovatieve startups
tot multinationals

We helpen 341.435 klanten over de hele wereld en werken samen met bedrijven van iedere omvang, waarbij we ons blijven aanpassen op de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Projecten

Google is de toonaangevende leverancier van online zoek- en advertentieoplossingen. We hebben voor hen een totaal van meer dan 320 miljoen woorden vertaald in 590 talencombinaties sinds 2007. Daarnaast hebben we een op maat gemaakt KI-systeem gebouwd voor de classificatie op 700.000 zoekwoorden voor verschillende sectoren, en we hebben een integratie van onze professionele vertaaldiensten geboden binnen Google Translate, YouTube en Playstore.

Sinds begin 2018 is Translated een belangrijke partner bij het ondersteunen van de wereldwijde expansie van Airbnb in meer dan 30 markten. Als enige vertaaldienst voor Airbnb vertaalt Translated een verscheidenheid aan projecten om Airbnb te helpen zijn doel te bereiken: van de lokalisatie van de Airbnb-website tot de vertaling van al het marketingmateriaal, video's, app en door gebruikers gegenereerde inhoud. Dankzij de integratie met TranslationOS kan Airbnb nu vertrouwen op een op maat gemaakte continu lokalisatieproces, met automatische gegevensinvoer en verdeling van de werklast, waardoor het bedrijf toegang heeft tot de beste taalexperts ter wereld, wat resultaten van topkwaliteit garandeert.

Vertalen van mode-marketinginhoud naar meer dan 60 talen, waaronder: persberichten en verklaringen, artikelen, bedrijfsdia's en presentaties, website-inhoud en productbeschrijvingen, voor een totaal van meer dan 2 miljoen succesvol vertaalde woorden.

Vertaling van normen, beleidsdocumenten, verslagen aan andere EU-instellingen, kaderdocumenten over juridische, technische, financiële, wetenschappelijke en economische aangelegenheden, correspondentie, webpagina's, persberichten, toespraken en verklaringen, naar 35 talen en in totaal meer dan 25 miljoen woorden.

IBM is een gerenommeerd multinationaal technologie- en consultingbedrijf dat vertalingen nodig heeft van zeer gespecialiseerde softwarehandleidingen, zinnen en fragmenten binnenin software, technische documentatie en marketing, web- en juridische inhoud, in totaal meer dan 16 miljoen woorden.

Enel Group is het grootste energiebedrijf van Italië en een van 's werelds toonaangevende distributeurs van elektriciteit en gas. Voor hen vertalen we alle soorten zakelijke en technische documenten, inclusief verklaringen van de CEO, zakelijke communicatie, webinhoud, rapporten en technische specificaties, in totaal meer dan 17,8 miljoen woorden.

La Prairie is een wereldberoemd luxe cosmeticabedrijf. Ze vereisen een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau voor de beschrijvingen van hun schoonheidsproducten, productinformatiebladen, marketingmateriaal en persberichten, die we kunnen leveren dankzij een toegewijd team van vertalers die gespecialiseerd zijn in cosmetica.

De Wereldgezondheidsorganisatie is de autoriteit voor volksgezondheid van de Verenigde Naties. Ze hebben vertalingen en revisies nodig van abstracts voor het Bulletin, een van 's werelds toonaangevende volksgezondheidstijdschriften, voor het Global Health Observatory, hun toegangspoort voor gezondheidsgerelateerde statistieken, en voor het WGO-kaderverdrag inzake tabaksontmoediging, het belangrijkste tabaksbeheersingsinstrument wereldwijd.

Le Figaro was het eerste nationale dagblad in Frankrijk. Voor hen vertalen we persartikelen in verschillende onderwerpen, evenals het premium kwartaalmagazine "Paris Chic", dat Chinese en Braziliaanse bezoekers aan Parijs aanspreekt.

Expedia is een van 's werelds toonaangevende online reisorganisaties. Voor hen hebben we hotel- en servicebeschrijvingen binnen een strak tijdsbestek vertaald (1 miljoen woorden vertaald naar 4 talen, binnen één maand), waarbij we altijd de stijlgidsen van hun specifieke merken volgden.

Het Europese Hof van Justitie is de hoogste rechtbank in zaken van het recht van de Europese Unie. Ze vereisen de vertaling van prejudiciële uitspraken en conclusies van het Europees Hof van Justitie, die rigoureus moeten worden uitgevoerd door een speciaal team van vertalers gespecialiseerd in internationaal en Europees recht.

Baker & MacKenzie is een van 's werelds grootste advocatenkantoren. Ze vereisen vertaaldiensten voor zeer vertrouwelijk juridisch materiaal voor grote zakelijke klanten, waarvoor gespecialiseerde juridische vertalers en revisors en vaak snelle doorlooptijden nodig zijn.

Dolce & Gabbana is een toonaangevend Italiaans luxe modehuis dat wereldwijd aanwezig is. Voor hen vertalen we de inhoud van de modemarketing, inclusief productbeschrijvingen, website-inhoud, retargeting- en sociale campagnes, persberichten en artikelen in modeblogs, met respect voor hun communicatiestijl en richtlijnen.

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van ICT-oplossingen, aan wie we vertalingen van topkwaliteit leveren van technische specificaties voor mobiele apparaten, juridische documenten en contracten en aanbestedingsdocumentatie, en tegelijkertijd maximale vertrouwelijkheid garanderen.

Johnson & Johnson Medical is een divisie die is gespecialiseerd in de nieuwste medische technologie. In de loop der jaren hebben we voor hen een grote verscheidenheid aan hooggespecialiseerde inhoud op het gebied van geneeskunde en medische apparatuur vertaald, in het bijzonder over implantaat- en chirurgische technologieën.

Vertaling van technische documentatie, verkoopaanbiedingen, partnervoorstellen, arbeidscontracten en juridische documentatie, die absolute vertrouwelijkheid, zeer hoge kwaliteit en snelle doorlooptijden garanderen.

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Omarm onze cultuur

Wij zijn gulle optimisten met een cultuur die mensen in hun kracht zet. We zijn er trots op dat we onze vertalers eerlijk betalen en een werkomgeving bieden die coöperatief, leuk en voor iedereen toegankelijk is: een cultuur die talenten inspireert om geweldige dingen voor u te doen.

Meer informatie

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Directe offerte