Van innovatieve startups
tot multinationals

We helpen 132,159 klanten over de hele wereld en werken samen met bedrijven van iedere omvang, waarbij we ons blijven aanpassen op de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Projecten

Vertalingen in 590 taalcombinaties voor een volume van meer dan 320 miljoen woorden sinds 2007. Ontwikkeling van op maat gemaakte hulpmiddelen voor het categoriseren van meer dan 700.000 zoekwoorden voor verschillende industrieën.

Vertaling van meer dan 14 miljoen woorden aan advertentie- en toerismegerelateerde content ter ondersteuning van de wereldwijde uitbreiding van Airbnb in meer dan 30 markten. Activiteiten zijn onder andere: ondersteuning voor de Airbnb-website, marketingmateriaal en door gebruikers gegenereerde content.

Vertaling van persberichten, marketingdocumenten en artikelen over modeblogs in 33 talen, waaronder vereenvoudigd en traditioneel Chinees.

Vertaling van normen, beleidsdocumenten, rapporten, kaderdocumenten over juridische, technische, financiële, wetenschappelijke en economische kwesties en meer, in 35 talen.

Vertaling van softwarehandleidingen en technische documentatie. Vertalingen in 3 taalcombinaties voor een volume van meer dan 16 miljoen woorden sinds 2007.

Vertaling van hotelbeschrijvingen binnen zeer korte tijdsbestekken (240.000 woorden vertaald in 4 talen binnen één maand).

Vertaling van productbeschrijvingen, marketingmateriaal en persberichten, met de hulp van een team van gespecialiseerde vertalers in meerdere talen.

Vertaling en tekstcorrectie van uittreksels voor een van 's werelds toonaangevende volksgezondheidstijdschriften - de Bulletin - vooral over milieugezondheid.

Vertaling van persartikelen en van het premium kwartaalmagazine "Paris Chic" voor de Chinese en Braziliaanse bezoekers van Parijs.

Vertaling van persberichten, marketingdocumenten en persartikelen in meer dan 60 talen, waaronder Japans, Koreaans, Noors en Turks.

Vertaling van alle soorten bedrijfs- en technische documenten tegen scherpe tarieven. Vertaling in 15 talencombinaties voor een volume van meer dan 17,8 miljoen woorden sinds 2002.

Vertaling van prejudiciële uitspraken en conclusies van het Europese Hof van Justitie, met inbegrip van juridische en technische documentatie over alle terreinen van het werk van de Europese Commissie.

Zeer vertrouwelijk juridisch materiaal voor grote zakelijke klanten met snelle doorlooptijden in 4 talen, waaronder Roemeens en Oekraïens.

Vertaling van technische specificaties voor mobiele apparaten, juridische documenten en contracten, aanbestedingsdocumentatie en zeer vertrouwelijk materiaal in verschillende talen.

Vertalingen van zeer gespecialiseerde content op het gebied van geneeskunde en medische apparatuur van het Engels en Duits naar het Italiaans, voor een totaal aan 231.000 vertaalde woorden.

Vertaling van technische documentatie, verkoopaanbiedingen, partnerschapsvoorstellen, arbeidscontracten en juridische documentatie in 10 talen, waaronder Duits, Frans en Spaans.

Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. AdWords- en Facebook-campagnes voor buitenlandse markten zijn nu geen probleem voor ons!
Laura Corallo - Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.
Fabio Vanek - Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren AdWords en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze betrouwbare partners en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral zorgvuldig als het gaat om leveringstermijnen en nemen, indien nodig, snel actie om problemen na de levering op te lossen.
Davide Scalvi - Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in twintig talen in plaats van zes, waardoor we nieuwe markten kunnen aanboren. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer tien tot vijftig!
Pierre Massol - TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is vrijwel altijd snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.
Marcello Pasquali - Enel Green Power

Omarm onze cultuur

Wij zijn gulle optimisten met een cultuur die mensen in hun kracht zet. We zijn er trots op dat we onze vertalers eerlijk betalen en een werkomgeving bieden die coöperatief, leuk en voor iedereen toegankelijk is: een cultuur die talenten inspireert om geweldige dingen voor u te doen.

Meer informatie

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Gelijk een offerte