Aangepaste lokaliseringsoplossingen

Van op maat gemaakte training voor vertalers om aan uw voorkeurstijl te voldoen, tot API's en aangepast workflow-ontwerp. We richten ons op de behoeften van 172.470 verschillende klanten in alle sectoren.

  • Lokalisatieworkflows
  • Werving van vertalers
  • High-touch training van vertalers
  • Vertaal-API's
  • Integraties door derden
  • Filters voor inhoudsextractie
  • Training in machinevertaling

TranslationOS

Een allesomvattend ondernemingsplatform dat transparant en immens schaalbaar is, zonder tussenpersonen. We openen een wereld waar slimme klanten en betrokken vertalers direct met elkaar zijn verbonden.

Meer informatie

Uitmuntendheid begint bij de processen

We werken er hard aan om vertaaldiensten effectiever te maken door onze productieprocessen aan te sturen met geweldige technologieën en getalenteerde mensen.

Productieproces

Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. AdWords- en Facebook-campagnes voor buitenlandse markten zijn nu geen probleem voor ons!
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren AdWords en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze betrouwbare partners en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral zorgvuldig als het gaat om leveringstermijnen en nemen, indien nodig, snel actie om problemen na de levering op te lossen.
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in twintig talen in plaats van zes, waardoor we nieuwe markten kunnen aanboren. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer tien tot vijftig!
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is vrijwel altijd snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We bedienen met trots meer dan 120.000 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen, van kleine, on-demand taken tot high-touch, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara - Senior Account Manager