Vertalingen van Google Ads-campagnes.

Wij zijn een van de weinige door Google goedgekeurde bureaus voor de lokalisatie van Google Ads-campagnes; we gebruiken 's werelds beste professionele vertalers en de meest geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat al uw content perfect gelokaliseerd is.

  • Marketingbureaus
  • Hotels en B&B's
  • E-commerce SME's
  • Multinationale bedrijven
Achteraf betalen U kunt binnen 5 dagen na levering betalen via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Is uw vraag complexer?

We helpen u een offerte aan te vragen voor complexe documenten, PDF's, websites, software en meer.

Barbara - Senior Account Manager

1-888-216-9155

Waarom voor ons kiezen?

Gegarandeerde kwaliteit

We ondersteunen de beste vertalers ter wereld met geavanceerde processen om de kwaliteit te waarborgen. En dat is nog niet alles. We laten de vertaling gratis uitgebreid beoordelen, als u niet tevreden bent.

Lees onze voorwaarden

Tijdige levering

We bieden de beste prestatieniveaus in de branche, met een geoptimaliseerde workflow waardoor meer dan 95% van de leveringen op tijd is. Daarnaast betalen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat we een deadline missen, de vertaling volledig terug.

Lees onze voorwaarden

Achteraf betalen

We vertrouwen onze klanten, en daarom hebben we een model voor achteraf betalen gecreëerd. Met achteraf betalen kunt u binnen vijf dagen na de levering van de vertaling het bedrag via creditcard, bankoverschrijving of Paypal voldoen.

Lees onze voorwaarden

Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. AdWords- en Facebook-campagnes voor buitenlandse markten zijn nu geen probleem voor ons!
Laura Corallo - Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.
Fabio Vanek - Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren AdWords en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze betrouwbare partners en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral zorgvuldig als het gaat om leveringstermijnen en nemen, indien nodig, snel actie om problemen na de levering op te lossen.
Davide Scalvi - Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in twintig talen in plaats van zes, waardoor we nieuwe markten kunnen aanboren. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer tien tot vijftig!
Pierre Massol - TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is vrijwel altijd snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.
Marcello Pasquali - Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 132,159 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen op de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Over de vertaling van Google Ads

Google Ads - voorheen Google AdWords- is het online pay-per-click advertentieprogramma van Google. Het helpt klanten in meerdere landen te adverteren. Het vertalen van advertentiecampagnes is een geweldige manier om uw producten lokaal te promoten en uw bedrijf wereldwijd uit te breiden.

Translated is een van de weinige door Google goedgekeurde leveranciers voor lokalisatie van AdWords. We zijn specialisten in het lokaliseren van AdWords-campagnes en websites in meer dan 110 talen. Ons belangrijkste doel is om het doelverkeer te maximaliseren en adverteerders te helpen de beste ROI uit hun internationale campagnes te halen.

Ons werk is gebaseerd op twee principes:

  • Zoekwoordoptimalisatie: we gebruiken de Google Keyword Planner om de relevantie van zoekwoorden te controleren met betrekking tot lokale zoektrends.
  • Effectieve creativiteit: we vertalen advertentieteksten om uw originele commerciële boodschap en call-to-actions zo overtuigend mogelijk in de doeltaal te maken.

Kwaliteit speelt een sleutelrol in reclamecampagnes. Onze vertalers kiezen niet alleen de meest relevante zoekwoorden voor uw markt en respecteren de verschillende opties voor zoekwoorden (breed zoeken, zoeken op woordgroep, exact zoeken en uitsluiten), maar volgen ook de specifieke kwaliteitsrichtlijnen en aanbevolen procedures van AdWords die Google vereist. Hiermee maximaliseert u de kwaliteitsscore van uw zoekwoorden en verzekert u dat uw advertenties succesvol zijn.

Hoe het werkt

1. Kies talen en markten

In welke landen en in welke talen adverteert u uw producten? Bekijk de T-Index-studie van translated.com om vast te stellen welke markttaalcombinatie het meest geschikt is voor uw investering, rekening houdend met het klantenbestand en het online verkooppotentieel.

2. Bereid uw AdWords-materiaal voor op vertaling

Basismodus:Stuur ons een eenvoudig Word- of Excel-document met de te vertalen campagne en we zullen snel en eenvoudig een gelokaliseerde versie van uw reclamecampagnes van hoge kwaliteit produceren. Vergeet niet om uw bestand in advertentiegroepen te ordenen om onze vertalers te helpen de structuur van de campagne te begrijpen.

Expertmodus: download AdWords Editor, de gratis Google-applicatie voor het beheren van AdWords campagnes, om een .aea-bestand te genereren. Met de duidelijke en gebruiksvriendelijke interface duurt het ongeveer 5 minuten om uw AdWords-account in de editor te openen, de campagne die u wilt te lokaliseren en de backup in AEA-indeling te exporteren.

3. Vraag een offerte aan

Vraag direct een offerte aan hier of stuur ons de bestanden om te vertalen naar info@translated.com

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Gelijk een offerte