Vertalingen van Google AdWords-campagnes.

Waarom Translated?

Translated is een van de weinige door Google goedgekeurde leveranciers voor de lokalisatie van advertenties, sinds 2007 en in meerdere 203 talen.

Ons werk is gebaseerd op twee principes:

  • Zoekwoordoptimalisatie: we gebruiken de Google Keyword Planner om de relevantie van zoekwoorden te controleren met betrekking tot lokale zoektrends.
  • Effectieve creativiteit: we vertalen advertentieteksten om uw originele commerciële boodschap en call-to-actions zo overtuigend mogelijk in de doeltaal te maken.

Kwaliteit speelt een sleutelrol in reclamecampagnes. Onze vertalers kiezen niet alleen de meest relevante zoekwoorden voor uw markt en respecteren de verschillende opties voor zoekwoorden (breed zoeken, zoeken op woordgroep, exact zoeken en uitsluiten), maar volgen ook de specifieke kwaliteitsrichtlijnen en aanbevolen procedures van AdWords die Google vereist. Hiermee maximaliseert u de kwaliteitsscore van uw zoekwoorden en verzekert u dat uw advertenties succesvol zijn.

Hoe het werkt

1. Kies talen en markten

In welke landen en in welke talen adverteert u uw producten? Bekijk de T-Index-studie om de meest geschikte combinatie van markttaal voor uw investering te vinden, rekening houdend met het klantenbestand en het online verkooppotentieel.

2. Bereid uw AdWords-materiaal voor op vertaling

Basismodus:Stuur ons een eenvoudig Word- of Excel-document met de te vertalen campagne en we zullen snel en eenvoudig een gelokaliseerde versie van uw reclamecampagnes van hoge kwaliteit produceren. Vergeet niet om uw bestand in advertentiegroepen te ordenen om onze vertalers te helpen de structuur van de campagne te begrijpen.

Expertmodus: download AdWords Editor, de gratis Google-applicatie voor het beheren van AdWords campagnes, om een .aea-bestand te genereren. Met de duidelijke en gebruiksvriendelijke interface duurt het ongeveer 5 minuten om uw AdWords-account in de editor te openen, de campagne die u wilt te lokaliseren en de backup in .aea-indeling te exporteren.

3. Vraag een offerte aan

Vraag hier direct een offerte aan of stuur ons de te vertalen bestanden op info@translated.com

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara - Senior Account Manager

Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 344.508 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen op de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Ontdek onze technologieën

Vertaal-API's voor continue lokalisatie, geavanceerde herhalingen, contentextractie uit 71 bestandsindelingen en 21 bronnen aan content, neurale adaptieve machinevertaling en nog veel meer.

Meer informatie

Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact op