Vertalingsdiensten voor chatbots

Sinds 1999 selecteren en trainen wij de beste professionele vertalers ter wereld die we ondersteunen met geavanceerde technologieën om meer dan 337.268 klanten in alle sectoren te helpen.

  • Integratie met chatbot-platformen
  • Integratie met tools voor klantenondersteuning
  • Uitbreiding van responsdata-sets
  • Meertalige klantenondersteuning
  • Testen post-vertaling
Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Is uw vraag complexer?

We helpen u een offerte aan te vragen voor complexe documenten, PDF's, websites, software en meer.

Barbara - Senior Account Manager

Waarom voor ons kiezen?

Gegarandeerde kwaliteit

We ondersteunen de beste vertalers ter wereld met geavanceerde processen om de kwaliteit te waarborgen. En dat is nog niet alles. We laten de vertaling gratis uitgebreid beoordelen, als u niet tevreden bent.

Lees onze voorwaarden

Tijdige levering

We bieden de beste prestatieniveaus in de branche, met een geoptimaliseerde workflow waardoor meer dan 95% van de leveringen op tijd is. Daarnaast betalen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat we een deadline missen, de vertaling volledig terug.

Lees onze voorwaarden

Achteraf betalen

We vertrouwen onze klanten, en daarom hebben we een model voor achteraf betalen gecreëerd. Met achteraf betalen kunt u binnen vijf dagen na de levering van de vertaling het bedrag via creditcard, bankoverschrijving of Paypal voldoen.

Lees onze voorwaarden

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 337.268 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Over vertalingen voor chatbots

Chatbots en 'machine learning' veranderen het bedrijfsleven.

Een chatbot is een door kunstmatige intelligentie aangedreven programma waarmee u kunt "chatten." Veel bedrijven hebben al overwogen om deze "virtuele assistenten" in te zetten als klantenservice of als technische ondersteuning, omdat chatbots de mogelijkheid bieden om vragen van gebruikers in realtime te beantwoorden, door gebruik te maken van een messaging platform met de kracht van 'machine learning'.

Chatbots kunnen geïntegreerd worden met messaging apps, zoals WeChat, Facebook Messenger, WhatsApp, enzovoort, en lijken ervoor gemaakt om het voorkeursmedium te worden voor 'conversational commerce'. Of het nu gaat om het bestellen van sushi, het boeken van vluchten, of het kopen van kaartjes voor een concert - alles kan.

Technologieën als kunstmatige intelligentie (KI) en natuurlijke taalverwerking (NTV), die nodig zijn om chatbots te bouwen, worden steeds toegankelijker. Deze programma's kunnen u helpen de oorzaken te begrijpen die ten grondslag liggen aan het aankoopbeleid van uw klanten en de klanttevredenheid (of het ontbreken daarvan), door de gegevens van klantgesprekken te analyseren.

Er is momenteel een werkelijke digitale revolutie gaande in de wereld van de communicatie en meertalige chatbots maken hier deel van uit.

De markt voor chatbots groeit snel

Tegen 2020 zullen klanten 85% van hun contact met bedrijven onderhouden zonder menselijke interactie." - Gartner Predicts

Er zijn drie soorten chatbots: op regels gebaseerde chatbots, chatbots op basis van 'machine learning'-technologieën en chatbots op basis van beide. De eerste groep is beperkt en kan niet aanzienlijk verbeterd worden, terwijl chatbots gebaseerd op ML slimmer zijn en constant evolueren, omdat ze leren van hun gesprekken met gebruikers.

Hier bij Translated hebben we onze eigen chatbot ontwikkeld die integreert met onze klanten wanneer onze kantoren, 's nachts en in het weekend, gesloten zijn. De beta-versie is momenteel beschikbaar op onze website (zie het pictogram rechtsonder op deze pagina) en actief op Facebook Messenger. Onze klanten kunnen op deze wijze informatie verkrijgen over ons bedrijf of een realtime prijsopgave aanvragen. Terwijl wij de chatbot slimmer maken, kunt u hem nu al uitproberen. We horen graag wat u ervan vindt. Alle feedback is welkom!

Translated heeft altijd al innovatie in de vertaalindustrie gestimuleerd door gebruik te maken van 'machine learning' en kunstmatige intelligentie. Beiden worden toegepast in de hulpmiddelen, processen en producten die we hebben ontwikkeld om onze professionele vertalers en projectmanagers te helpen om de kwaliteit en de doorlooptijden van hun dagelijkse werk te verbeteren. MateCat en MMT zijn de nieuwste gepatenteerde producten die we hebben gelanceerd. MateCat is een gratis online open-source hulpmiddel voor computerondersteund vertalen dat vertalers voorziet van revolutionaire nieuwe functies, zoals het realtime leren van gebruikersaanpassingen, het automatisch plaatsen van tags en onmiddellijke schatting van de kwaliteit, en ModernMT is de nieuwste generatie automatische machinevertaling die automatisch teksten vertaald door de meest geschikte vertaling voor elk woord te kiezen, rekening houdend met de context.

Wij maken uw chatbots meertalig

"Taal is een van de belangrijkste onderdelen van de communicatie met klanten, vooral als het gaat om klantenservice." - CRM magazine

In juni 2016, gebruikte slechts 26% van de internetgebruikers Engels als voorkeurstaal bij het bezoeken van webpagina's of als taal voor berichtenuitwisseling. De chatbots die vandaag de dag op de markt zijn, zijn in de eerste plaats gebouwd en ontworpen voor de Engelse taal. Het upgraden van uw chatbot om ervoor te zorgen dat deze in meerdere talen werkt en geschikt is voor meerdere doelgroepen geeft uw bedrijf een fantastische mogelijkheid om uit te breiden naar markten waar Engels niet de hoofdtaal is. Om een lokale sfeer te creëren vereist dit echter dat hetzelfde culturele bewustzijn wordt toegepast als bij het ontwerp en de vertaling van uw website. Translated biedt al meer dan 20 jaar vertalingen in meerdere talen, en maakt gebruik van een netwerk van 596.575 professionele moedertaalvertalers van over de hele wereld. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige diensten van professionele vertalingen voor het genereren van zinnen in meer dan 201 talen.

Wij kunnen uw chatbots testen en afstemmen

Een uitdaging bij het testen van meertalige chatbots is dat elke taal is bedoeld voor gebruikers uit verschillende culturen. Aspecten zoals de tekstrichting, afmetingen en valuta moeten dus in overweging worden genomen, en zinnen van uw chatbot moeten specifiek worden aangepast aan de lokale culturele context, die garandeert dat de vertaling accuraat en begrijpelijk is in het land van bestemming. Dit is een echt lokalisatieproces.

Wij kunnen uw gelokaliseerde bot testen, testomgevingen voor de set-up verzorgen, proefprocedures ontwerpen, testen uitvoeren en vertalingen afstemmen.

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Meteen een offerte