Minőségi, rugalmas, költséghatékony AI-hangszolgáltatások

A Translated lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy olyan úttörő projekteket hozzanak létre, amelyek keretében hatékonyan kommunikálhatnak a közönségükkel több nyelven. Ehhez egyszerre biztosítja a kivételes színészeket, a legjobb teljesítményt nyújtó nyelvi szakembereket és a kifejező AI-hangokat is.
Lépjen velünk kapcsolatba

Sikertörténetek

Egyedi hangmodell az egyedi igényekhez

A legjobb szinkronszínészek kiválasztásával egyedi hangstílust hoztunk létre a Loquis számára 100 000 percnyi tartalom előállításához.

Beszélünk az ügyfelek nyelvén – szó szerint

Lokalizáltuk a Cricut új felhasználóknak szóló videótárát (25 videó, több mint 100 percnyi anyag) öt nyelvre, két hét alatt.

Többnyelvű
videómarketing

Segítettünk az Asanának egy 12 videóból álló márkakampány-sorozat elkészítésében: három különböző nyelvi környezethez igazítva szinkronizáltuk a tartalmat.

Kiváló színészek hangján alapuló, kifejező AI-hangok

A Translated hangszolgáltatásai kivételes színészek tehetségén alapulnak, akiknek a hangját stúdiónkban rögzítjük, és saját fejlesztésű mesterséges intelligenciával skálázzuk. Az audio- és hanggyártás terén szerzett széles körű szakértelmünket az AI erejével ötvözve olyan hangok létrehozására specializálódtunk, amelyek emberi módon és a célközönség hangján szólalnak meg.

68 nyelven és több mint 40 témakörben érhető el

Audiovizuális nyelvi szakembereink kiterjedt hálózatával 68 nyelven és több mint 40 szakterületen mozgunk otthonosan, többek között az e-tanulás, a pénzügyek, az orvostudomány és az idegenforgalom terén, ezáltal mindig az adott projekt igényeinek megfelelő hangokat tudjuk biztosítani.

Szolgáltatásaink

Hangfelvétel és szinkronizálás

Kiváló minőségű berendezések és környezet az eredeti és szinkronizált hangsávok előállításához emberi vagy AI-hangokkal

Szinkronhang
kiválasztása

A legjobb tehetségek kiválasztása az egyes szerepekhez professzionális szinkronszínészeket tartalmazó globális adatbázisunkból

API-k a nagy volumenű automatizált hangelőállításhoz

Hatékony API-k állnak a rendelkezésére, hogy minden nyelven automatikusan generálhasson beszédet

Keverés és utómunka

Hangtechnikusok szakértői csapata biztosítja az átadott hanganyag kiváló minőségét minden platformhoz és alkalmazáshoz

Egyedi AI-hang létrehozása

A kreatív tanácsadástól az adatkészlet létrehozásán át az AI-modell betanításáig teljes körű, többnyelvű szolgáltatás az Ön kért hangján megszólaló AI-hangok készítéséhez

Hangszinkronizálás

A hanganyagot anyanyelvi beszélők szerkesztik, hogy a hangsáv minden nyelven illeszkedjen a képernyőn látható cselekményhez

Az Ön teljes körű globális partnere

Gyorsan skálázható
hangszolgáltatások

Hálózatunk 300 000 ellenőrzött, anyanyelvi szakemberből és szinkronszínészből áll. A mesterséges intelligenciára támaszkodunk, hogy minden egyes projektet a megfelelő erőforrásokhoz párosítsuk. Hetek alatt több száz percnyi tartalmat tudunk kezelni, a kisebb projekteket pedig napokon belül teljesíteni tudjuk – mindezt 68 nyelven.

Kiváló minőségű szinkronizálás
rekordidő alatt

A legmodernebb technológiát használó neurális szintézis motorunk olyan beszédet tud előállítani, amely természetes hanglejtéssel, ritmussal és tónussal rendelkezik. Szinkronizáló szoftverünkbe beépítjük a világ első számú gépi fordítóját, hogy növeljük a minőséget, miközben kétharmadával csökkentjük a teljesítési időt.

Költséghatékony projektek
figyelemre méltó megtérüléssel

Lehetővé tesszük partnereink számára a szinkronizálási projektek egyszerű skálázását a hangfelvétel költségeinek csökkentésével. Kifejező, mesterséges intelligencia által generált hangjainkkal a szokásos költség harmadáért tudunk hangalámondásokat készíteni, így 1 szokványos projekt költségvetésével 3 nyelvre tudjuk lokalizálni a tartalmat.

AI-hangjaink
társadalmi hatása

A hang az az eszköz, amit a nyelv, a lehető legemberibb dolog kifejezésére használunk. Ezen keresztül értjük meg egymást, és közvetítjük a kultúránkat. Ezért indítottuk el a Voice for Purpose nevű projektet, amelynek célja, hogy hiteles hangokat biztosítson a beszédfogyatékossággal élők számára. Büszkék vagyunk arra, hogy az Egészségügyi Világszervezet jóváhagyta ezt a projektet.

Szinkronizálási megoldásokat fejlesztünk a fejlődő vállalkozások számára

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Üdv, a nevem Nicola.
Miben segíthetek?

Nicola – Az audiovizuális részleg vezetőjeLépjen velünk kapcsolatba