Ammattimaiset ansioluettelojen käännökset

Ammattimainen ja vaikuttava ansioluettelo lisää mahdollisuuksiasi menestyä työmaailmassa. Käännä ansioluettelosi ammattimaisesti. Pikatarjous verkossa kaikista kieliyhdistelmistä. Vuosien kokemus palveluksessasi!

  • Ansioluettelot
  • Ammattitodistukset
  • Tutkinnot ja diplomit
  • Saatekirjeet
  • Suosituskirjeet
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Onko sinulla monimutkaisempi tarve?

Olemme apunasi monimutkaisten asiakirjojen, PDF-tiedostojen, internetsivustojen, ohjelmistoista ja muiden vastaavien tarjouksissa.

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Miksi valitsisit meidät

Taattu laatu

Tuemme maailman parhaita kääntäjiä edistyneillä laadunvarmistusprosesseilla. Eikä tässä vielä kaikki: tarjoamme ilmaisen ja kattavan käännöstarkistuksen, jos satut olemaan tyytymätön.

Lue ehdot

Toimitus ajallaan

Suorituskykymme on alan parhaita ja työnkulkumme optimoitu. Se takaa, että yli 95 % töistä toimitetaan ajallaan. Lisäksi, jos ylitämme määräajan – mikä on epätodennäköistä – palautamme käännöskustannukset jopa kokonaisuudessaan.

Lue ehdot

Maksa toimituksen jälkeen

Luotamme aidosti asiakkaisiimme, minkä vuoksi olemme luoneet Maksa toimituksen jälkeen -mallin. Maksa toimituksen jälkeen -mallin ansiosta voit maksaa viiden päivän kuluessa käännöksen toimittamisesta luottokortilla, pankkisiirrolla tai PayPalilla.

Lue ehdot

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 335 138 asiakasta ympäri maailman ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita sopeutumalla pienistä tilauksista räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lisätietoja

Miksi on tärkeää kääntää ansioluettelosi?

Ansioluettelosi on käyntikorttisi työelämässä: älä pilaa vuosien opiskelua ja kokemusta amatöörimäisellä ansioluettelolla.

Sopivalle kielelle käännetty ansioluettelo on passi työmarkkinoille. Siksi on tärkeää luottaa ammattilaisen apuun ansioluettelon kääntämisessä; käännös voi parantaa ansioluetteloa parhaalla mahdollisella tavalla. Etsitkö ensimmäistä työpaikkaa vai oletko kokenut päällikkö? Ansioluettelo, joka on käännetty täydellisesti englanniksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi tai kiinaksi, voi auttaa avaamaan ovia parempiin uramahdollisuuksiin.

On erittäin tärkeää selvittää, kuka lukee ansioluettelon. Usein esiintyy kulttuurisia tai toimialan eroja, jotka on otettava huomioon käännöksen aikana: Translated varmistaa, että ansioluettelosi vastaa tarkalleen markkinasegmentin odotuksia.

Ensimmäinen vaikutelma on tärkeä: toista tilaisuutta ei tule. Jos ansioluetteloosi liittyy hyvä saatekirje, et tarvitse toista tilaisuutta: Translated hoitaa saatekirjeen ammattimaisen käännöksen, ja sen vaikutus potentiaaliseen työnantajaan on täysin erilainen kuin vaikutelma, jonka amatöörimäinen käännös jättäisi.

Pyydä pikatarjous ansioluettelosi käännöksestä. Jos arvio vastaa odotuksiasi, vahvista vain tilaus, liitä mukaan käännettävä asiakirja ja saat nopeasti käännöksen ansioluettelostasi tai saatekirjeestäsi.

Tämä palvelu luotiin hyödyttämään niitä, jotka haluaisivat oikein kirjoitetun ansioluettelon; sillä voi olla merkitystä haastatteluun pääsyn ja ehdokkuuden menettämisen välillä. Yhteistyössä erinomaisten kääntäjien kanssa saat ansioluettelosi jokaiselle sanalle oikean käännöksen.

Ammattimaisella ansioluettelolla on sinulle suuri ammatillinen arvo: Translated tarjoaa sen kohtuuhintaan ja ylläpitää samalla tarvitsemaasi laatua.

Ansioluetteloiden käännöksiä varten Translated suosittelee Premium-palvelua, jossa ensimmäisen käännöksen tarkistaa perusteellisesti toinen syntyperäinen ammattikääntäjä. Hän tarkistaa käännetyn tekstin yksityiskohdat sekä sen tyylillisen laadun ja sisäisen johdonmukaisuuden.

Pyydä pikatarjous

Näin saat dokumenttisi käännettyä helposti ja nopeasti.

Osta verkosta muutamalla napautuksella.

Pikatarjous