Automatische inhoudroutering

Optimaliseer uw doorlopende lokalisatieworkflow door uw inhoud automatisch naar de benodigde lokalisatiedienst te leiden.

Neem contact met ons op

Niet alle inhoud is gelijk.

Voortdurende lokalisatie en de fragmentatie van inhoud naar kleinere fragmenten hebben het moeilijker gemaakt om elke inhoud aan het juiste lokalisatiedienstniveau toe te wijzen. Onze Content Router identificeert meta-informatie van uw inhoud en koppelt deze aan het meest passende dienstniveau, optimaliseert de toewijzing van budgetten en zorgt ervoor dat de lokalisatie-inspanning te allen tijde overeenkomt met de inspanningen voor inhoudscreatie.

Efficiënte doorlopende lokalisatie

Geautomatiseerd proces

Inhoud verschilt niet alleen in onderwerp, maar ook in doel en impact. Onze Content Router analyseert automatisch de meta-informatie van elk bestand en haalt de inhoud eruit om te bepalen welke lokalisatiedienst passender is.

Budgetoptimalisatie

Of u nu veel investeert in het maken of vermarkten van inhoud, het is belangrijk dat de kwaliteit van de lokalisatiedienst dat budget op elke plek weerspiegelt, zodat u nooit premiumtarieven hoeft te betalen voor inhoud die bijna nooit door uw gebruikers wordt gelezen, en vice versa.

Kwaliteitsfocus

Zorg ervoor dat de inhoud waarmee uw gebruikers het meest te maken krijgen wordt geassocieerd met een dienst van de hoogste kwaliteit en dat de tijd evenredig wordt verdeeld tussen belangrijke en secundaire inhoud.

Wat wij bieden

Op maat gemaakt

Als u grote hoeveelheden uiteenlopende inhoud wilt lokaliseren, zal een van onze Machine Learning Engineers uw zaak persoonlijk bestuderen en een ad-hocoplossing voor uw behoeften vinden, als een niet-bindend professioneel advies.

Kant en klaar

Met onze standaardoptie kunt u een zip-bestand verzenden dat u normaal gesproken lokaliseert. We zullen deze bestanden gebruiken om uw aangepaste Content Router te trainen en deze te koppelen aan uw klantprofiel. Hierna worden alle nieuwe inkomende projecten automatisch gerouteerd.

Routeer uw inhoud naar de juiste dienst

Hoogwaardige machinevertaling

Deze goedkope oplossing is ideaal voor grote hoeveelheden inhoud die weinig impact hebben op uw gebruikers (bijv. opmerkingen en recensies). De vertaling wordt uitgevoerd door ModernMT, ons Adaptieve Neurale Machinevertalingssysteem, en u kunt het hier testen.

Nabewerking

Deze kosteneffectieve oplossing bevat een lichte revisie door een menselijke vertaler op de uitvoer die automatisch is vertaald door ModernMT. Het is ideaal voor inhoud die secundair is, maar niet verkeerd mag worden geïnterpreteerd en een menselijke controle nodig heeft (bijv. interne documentatie).

Professionele vertaling

Ons professionele dienstniveau omvat een vertaling uitgevoerd door een professionele vertaler, een evaluatie door een tweede professionele vertaler en een kwaliteitscontrole door de projectmanager. Het is ideaal voor standaardinhoud (bijv. algemene bedrijfsdocumentatie).

Premiumvertaling

Ons Premium-dienstniveau omvat een vertaling door een professionele vertaler, een volledige revisie door een tweede professionele vertaler en een kwaliteitscontrole door de projectmanager. Het is ideaal voor inhoud die moet worden gepubliceerd (bijv. websiteinhoud).

Creatieve vertaling

Onze creatieve vertaaldienst combineert de taalkennis van een professionele vertaler met het creatieve talent van een tekstschrijver en is perfect voor inhoud die de betrokkenheid van de consument in de doelmarkt moet stimuleren (bijv. websites, brochures, advertenties).

Dienst op maat

Elke dienst op maat die is overeengekomen in de Service Level Agreement kan worden gekoppeld aan uw aangepaste classificatie en automatisch worden toegewezen aan uw inkomende bestanden.

Ontdek onze technologieën

Vertaal-API's voor voortdurende lokalisatie, geavanceerd benutten van herhalingen, inhoudextractie uit 71 bestandsindelingen en 21 inhoudsbronnen, neurale adaptieve machinevertaling en nog veel meer.

Meer informatie

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Benedetta,
hoe kan ik u helpen?

Benedetta - Product Marketing Manager