Ammattimainen käännöstoimisto

Translated on ammattimainen käännöstoimisto, joka tarjoaa täyden valikoiman ihmisen tuottamia käännöspalveluja, jotka kattavat kaikki käännöstarpeesi yksinkertaisten asiakirjojen kääntämisestä räätälöityihin lokalisointiratkaisuihin 202 kielillä ja yli 40 eri osaamisalueella.

  • Käännöspalvelut
  • Litterointipalvelut
  • Tekstityspalvelut
  • Audiovisuaalialan palvelut
  • Monikieliset DTP-palvelut
  • Transkreaatiopalvelut
  • Voiceover-palvelut
  • Auktorisoitujen kääntäjien käännökset
  • Luovien käännösten käännöstoimisto
  • Copywriting-käännöstoimisto
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Onko sinulla monimutkaisempia tarpeita?

Olemme apunasi monimutkaisten asiakirjojen, PDF-tiedostojen, verkkosivustojen, ohjelmistojen ja muiden vastaavien käännösten tarjouksissa.

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Miksi kannattaa valita meidät

Kokemus ja luottamus

Vuodesta 1999 lähtien olemme toimittaneet käännöksiä 202 kielillä yli 341 435 asiakkaalle ympäri maailmaa tukien maailman vaativimpien yritysten kansainvälistymistä.


Räätälöity tuki

Lokalisointiasiantuntijat ja kielipalvelut, jotka kattavat kaikki tulevat käännös- ja lokalisointitarpeesi.


Avoin teknologia

Teemme käännöspalveluista tehokkaampia tehostamalla prosessejamme hienolla tekniikalla ja lahjakkaiden ihmisten avulla. Sovellusliittymämme auttavat sinua integroimaan ihmisen tekemän käännöksen minne ja milloin tahansa tarvitset sitä.

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 341 435 asiakasta ympäri maailmana, ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita ja mukautumaan yhtä lailla pieniin tilauksiin kuin räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lue lisää

Tietoja Translatedista

Translatedin perustivat vuonna 1999 lingvisti ja tietojenkäsittelyn tutkija, jotka ovat automatisoitujen ja verkkopohjaisten lokalisointipalvelujen edelläkävijöitä.

Yli 300 000 valikoitua äidinkielistä ammattikääntäjää, joilla on yhteensä 202 eri työkieltä.

Arvomme

Uskomme, että ihmisillä on merkitystä.
Uskomme, että kieli on maailman inhimillisin asia.
Tekniikka auttaa meitä suoriutumaan parhaamme mukaan ja parantamaan kykyjämme.
Kaikki osapuolet hyötyvät.
Ihmiset, yritys ja yhteiskunta.
Mitä enemmän työskentelemme, sitä enemmän voimme investoida ihmisiin.
Mitä enemmän panostamme ihmisten onnellisuuteen, sitä paremmin suoriudumme.

Ota yhteyttä.

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun käännöstarpeisiisi.

Ota yhteyttä