Ammattimaiset lääketieteelliset käännökset

Olemme valinneet ja kouluttaneet maailman parhaita ammattikääntäjiä vuodesta 1999 lähtien ja tukeneet heitä huipputeknologialla auttamaan yli 340 920 asiakasta kaikilla toimialoilla.

 • Lääketieteelliset kaaviot
 • Lääkintätarvikkeet
 • Sairausvakuutusasiakirjat
 • Tietoon perustuvan suostumuksen lomakkeet
 • Sairaalan kotiuttamisasiakirjat
 • Tieteelliset julkaisut
 • Terveystiedot
 • Sairaalan asiakirjat
 • Säännökset ja lait
 • Kliinisten tutkimusten raportit
 • Kliiniset protokollat
 • Kliiniset tutkimukset
 • Lääketieteelliset raportit
 • Raportit
 • Tieteellinen tutkimus
 • Testien ja analyysien tulokset
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Onko sinulla monimutkaisempi tarve?

Olemme apunasi monimutkaisten asiakirjojen, PDF-tiedostojen, internetsivustojen, ohjelmistoista ja muiden vastaavien tarjouksissa.

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Miksi valitsisit meidät

Taattu laatu

Tuemme maailman parhaita kääntäjiä edistyneillä laadunvarmistusprosesseilla. Eikä tässä vielä kaikki: tarjoamme ilmaisen ja kattavan käännöstarkistuksen, jos satut olemaan tyytymätön.

Lue ehdot

Toimitus ajallaan

Suorituskykymme on alan parhaita ja työnkulkumme optimoitu. Se takaa, että yli 95 % töistä toimitetaan ajallaan. Lisäksi, jos ylitämme määräajan – mikä on epätodennäköistä – palautamme käännöskustannukset jopa kokonaisuudessaan.

Lue ehdot

Maksa toimituksen jälkeen

Luotamme aidosti asiakkaisiimme, minkä vuoksi olemme luoneet Maksa toimituksen jälkeen -mallin. Maksa toimituksen jälkeen -mallin ansiosta voit maksaa viiden päivän kuluessa käännöksen toimittamisesta luottokortilla, pankkisiirrolla tai PayPalilla.

Lue ehdot

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 340 920 asiakasta ympäri maailman ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita sopeutumalla pienistä tilauksista räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lisätietoja

Tietoja lääketieteellisistä käännöksistä

Translated on tarjonnut lääketieteellisten tekstien ja asiakirjojen käännöspalveluita yli 20 vuotta verkostosta, johon kuuluu 607 341 testattua, syntyperäistä kohdekieltä puhuvaa ammattikääntäjää ympäri maailman. He kääntävät yli 202 kieltä.

Lääketieteelliset käännökset kuuluvat teknis-tieteellisten käännösten luokkaan: tärkeä ja vaativa ala, koska kääntäjällä on oltava erityiset taidot ja asiantuntemus voidakseen soveltaa oikein tiettyä terminologiaa ja tarjota asiakkaille ensiluokkaista palvelua. Kääntäjäverkostomme avulla voimme tarjota laadukkaita palveluita useilla aloilla: kaikilla lääketieteen ja kirurgian erikoisaloilla, kliinisessä diagnostiikassa, terveystilastoissa, eläinlääketieteessä ja lääketeollisuudessa.

Todistettu kokemus lääketieteellisistä käännöksistä ja korkeimpien laatustandardien noudattaminen ovat tärkeimmät syyt, miksi eri toimialojen suuret asiakkaat valitsevat Translatedin käännösprojekteihinsa. Translated käyttää kääntäjinä äidinkielellään toimivia lääkäreitä, joilla on ammattinsa sertifikaatit ja akkreditoinnit. Lääketieteellisten asiakirjojen ammattitaitoista kääntämistä ei voida uskoa niille, jotka vain osaavat kahta tai useampaa kieltä, sen sijaan vaaditaan ammattilaisia, joilla on kokemusta lääketieteen alalta.

Translated tarjoaa erikoistuneita lääketieteellisiä käännöksiä kaikilta lääketieteen aloilta: käsikirjat, tieteelliset artikkelit, kliiniset raportit mutta myös tiedotusmateriaalia konferenssitapahtumiin. Kirjallisia asiakirjoja voidaan käyttää julkaisemiseen tai sisäiseen ja tiedotuskäyttöön. Lääketieteellisten käännösten lisäksi tarjoamme myös auktorisoituja käännöksiä tapauksissa, joissa asiakirjalla on oltava juridinen pätevyys. 20 vuoden aikana olemme yritystoiminnassamme kehittäneet tuotantoprosessin, jonka avulla voimme hallita suuria työkuormia (myös käyttämällä useita rinnakkaisia kääntäjiä) lyhyessä ajassa.

Translatedin käännöstenhallintaprosessi on sertifioitu ISO 9001: 2015 ja ISO 17100:2015 -standardien mukaisesti.

Pyydä pikatarjous

Näin saat dokumenttisi käännettyä helposti ja nopeasti.

Osta verkosta muutamalla napautuksella.

Pikatarjous