Lokalisering av Android-appar

Vi har valt ut och utbildat de bästa professionella översättarna i världen sedan 1999, och stöttat dem med avancerade teknologier för att hjälpa över 133,860 kunder i alla branscher.

Pay After Delivery Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar från leverans genom banköverföring, kreditkort eller PayPal. Lär dig mer

Mer komplexa behov?

Vi hjälper dig att få en offert för komplexa dokument, PDF-filer, webbplatser, programvaror och mer.

Barbara - Senior Account Manager

Varför välja oss

Garanterad kvalitet

Vi stödjer världens bästa översättare med avancerade processer för kvalitetssäkring. Och det är inte allt: vi erbjuder en kostnadsfri översättningsbedömning om du skulle vara missnöjd.

Läs våra villkor

Tidsenlig leverans

Vi erbjuder branschens bästa prestandanivåer, med ett optimerat arbetsflöde som garanterar över 95 % tidsenliga leveranser. Dessutom, i det osannolika fall vi skulle missa en deadline, kommer vi att återbetala översättningen upp till full kostnad.

Läs våra villkor

Betala efter leverans

Vi litar verkligen på våra kunder och därför har vi skapat modellen "Pay After Delivery". Med "Pay After Delivery" kan du betala inom fem dagar efter översättningens leverans genom kreditkort, banköverföring eller Paypal.

Läs våra villkor

Översättningar av hög kvalitet med snabba deadlines. AdWords- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på förfrågningar om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har anpassat AdWords och marknadsföringskampanjer för Facebook för oss under flera år. Vi betraktar dem som en av våra betrodda partners, och de har aldrig svikit oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveranstider, och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leverans.
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated är vår hemsida nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket ger oss tillträde till nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras service är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 133,860 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Om översättning av Android-appar

Med över en miljard aktiva Android-användare i mer än 190 länder, och med en snabbt växande adresserbar användarbas på tillväxtmarknader är distributionspotentialen av din app i icke-engelsktalande länder enorm. Erbjud användarna en bättre upplevelse på deras språk så att din app sticker ut från mängden. Att översätta en app är en bra marknadsföringsmöjlighet för att nå en global publik, vilket ökar nedladdningar och intäkter.

Marknad: nuvarande data och tillväxtprognoser

År 2018 laddades 205,4 miljarder appar ned, och 106,4 miljarder dollar spenderades i App-butiker. Prognoser uppskattar att det kommer att finnas sex miljarder enheter världen över år 2022: en för varje invånare på planeten, till ett värde av 157 miljarder dollar.

Länderna med flest nedladdningar kommer att vara: Kina, Indien, USA, Brasilien och Ryssland. Sett till utgiftsstorlek kommer dock de största fem att vara: Kina, USA, Japan, Sydkorea och Tyskland, tillsammans med länder som Japan där i genomsnitt 1 270 SEK kommer att spenderas varje år på mobiltelefoner (nästan sju gånger världsgenomsnittet). Möjligheterna är helt klart nästintill oändliga, om de är ordentligt lokaliserade.

Hur det fungerar

1. Välj språk och marknader

Vilka länder och vilka språk kommer din applikation att stödja? Få hjälp från vårt T-Index: du kan granska marknadens höjdpunkter och identifiera de områden med störst potential för din app.

2. Konstruera din app för att stödja lokaliserat innehåll.

Följ Googles bästa praxis för lokalisering av Android-appar.

3. Begär en offert för en professionell översättning.

Du kan skriva till info@translated.com eller genom kontaktformuläret. Skicka oss dina källfiler (.xml eller något annat format), beskrivningstexten, sökorden för Googles webbutik Google Play, bilder och annat material som ska översättas.

Öka omsättningen

Har du redan planerat en kampanj för Google Ads för att öka dina nedladdningar eller engagemanget i din app? Translated är också en av få av leverantörer godkända av Google för att lokalisera Google Ads (tidigare Google Adwords). Skicka oss ett enkelt Word- eller Excel-dokument som innehåller kampanjen som ska översättas, och vi kommer snabbt och enkelt att producera en högkvalitativ lokaliserad version av dina annonskampanjer.

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert