Markedsførings- og kommunikationsoversættelser

Vi har udvalgt og uddannet de bedste professionelle oversættere i verden siden 1999 og hjulpet dem med avancerede teknologier for at hjælpe mere end 337.268 kunder i alle brancher.

 • Bannere
 • Kommercielle brochurer
 • AdWords-kampagner
 • Reklamekampagner
 • Kataloger
 • Pressemeddelelser
 • Gratis foldere
 • Institutionelle virksomhedsfilm
 • Marketingundersøgelser
 • Reklamebrochurer
 • Nyhedsbreve
 • Reklamer
 • Officielle rapporter
 • Anmeldelser
 • Websteder
 • Blogindlæg
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi hjælper dig med at få et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor vælge os?

Garanteret kvalitet

Vi hjælper verdens bedste oversættere med avancerede kvalitetssikringsprocesser. Og det er ikke alt: Vi tilbyder en gratis omfattende gennemgang af oversættelsen, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Læs vores vilkår

Levering til tiden

Vi tilbyder branchens bedste præstationsniveauer med en optimeret arbejdsgang, der garanterer, at over 95 % af projekterne leveres til tiden. Og i det usandsynlige tilfælde, at vi ikke overholder en deadline, refunderer vi op til den fulde pris for oversættelsen.

Læs vores vilkår

Betal efter levering

Vi stoler virkelig på vores kunder, og derfor har vi oprettet modellen Betal efter levering. Med Betal efter levering kan du betale inden for fem dage efter levering af oversættelsen via kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Læs vores vilkår

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 337.268 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Om markedsføringsoversættelse

Translated har tilbudt oversættelsestjenester i forbindelse med markedsføringstekster og -dokumenter i over 20 år via et netværk af 596.575 godkendte professionelle og indfødte oversættere fra hele verden, der sammen oversætter til mere end 201 sprog.

Det globale marked giver nye udfordringer: Med så meget konkurrence, som der er i branchen, skal du promoveres ordentligt, for at dine produkter og tjenester når ud til et internationalt publikum. Alle udenlandske markeder har forskellige økonomiske og sociokulturelle karakteristika, og det er virkelig vigtigt at kommunikere din markedsføringsmeddelelse på en passende måde.

Oversætteren skal tage et dokuments stil med i betragtning og give oversættelsen fokus på dets kvalitet og tilpasning til målmarkedet. Oversættelsen skal skrives, så den er engagerende og med stor effekt. Den skal overtale målgruppen. Teksten er også specifikt tilpasset den lokale kulturelle kontekst, hvilket garanterer, at oversættelsen er nøjagtig, tiltalende og sammenhængende i mållandet: En ægte lokaliseringsproces. Den endelige oversættelses kvalitet sikres også gennem landanmeldelser, det vil sige, det oversatte dokument revideres af erfarne oversættere, der bor i det land, hvor dokumentet vil blive offentliggjort.

Vores oversættere har adgang til oversættelseshukommelser og fagspecifikke ordlister, hvilket sikrer korrekt brug af terminologi. Alle vores oversættelser forbliver fortrolige. Hemmeligholdelse og sikkerhed tages meget seriøst.

Vi kan oversætte mere end 1.600 sprogkombinationer i stort set ethvert elektronisk format, samtidig med at vi bevarer det i den endelige oversættelse. Vi garanterer opsætning og tekstretning i RTL-tilstand (fra højre mod venstre på ikke-vestlige sprog).

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud