Marknadsförings- och kommunikationsöversättningar

Vi har valt ut och utbildat de bästa professionella översättarna i världen sedan 1999, och stöttat dem med avancerade teknologier för att hjälpa över 137,594 kunder i alla branscher.

 • Banderoller
 • Kommersiella broschyrer
 • AdWords-kampanjer
 • Reklamkampanjer
 • Kataloger
 • Pressmeddelanden
 • Flygblad
 • Institutionella företagsfilmer
 • Marknadsundersökningar
 • Reklamblad
 • Nyhetsbrev
 • Annonser
 • Officiella rapporter
 • Recensioner
 • Webbsidor
 • Blogginlägg
Pay After Delivery Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar från leverans genom banköverföring, kreditkort eller PayPal. Lär dig mer

Mer komplexa behov?

Vi hjälper dig att få en offert för komplexa dokument, PDF-filer, webbplatser, programvaror och mer.

Barbara - Senior Account Manager

Varför välja oss

Garanterad kvalitet

Vi stödjer världens bästa översättare med avancerade processer för kvalitetssäkring. Och det är inte allt: vi erbjuder en kostnadsfri översättningsbedömning om du skulle vara missnöjd.

Läs våra villkor

Tidsenlig leverans

Vi erbjuder branschens bästa prestandanivåer, med ett optimerat arbetsflöde som garanterar över 95 % tidsenliga leveranser. Dessutom, i det osannolika fall vi skulle missa en deadline, kommer vi att återbetala översättningen upp till full kostnad.

Läs våra villkor

Betala efter leverans

Vi litar verkligen på våra kunder och därför har vi skapat modellen "Pay After Delivery". Med "Pay After Delivery" kan du betala inom fem dagar efter översättningens leverans genom kreditkort, banköverföring eller Paypal.

Läs våra villkor

Översättningar av hög kvalitet med snabba deadlines. AdWords- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på förfrågningar om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har anpassat AdWords och marknadsföringskampanjer för Facebook för oss under flera år. Vi betraktar dem som en av våra betrodda partners, och de har aldrig svikit oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveranstider, och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leverans.
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated är vår hemsida nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket ger oss tillträde till nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras service är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 137,594 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Om översättningar av marknadsföringsmaterial

Translated har erbjudit flerspråkiga översättningstjänster i över 20 år genom ett nätverk av 187,629 kontrollerade professionella översättare med språket som modersmål över hela världen, som översätter på mer än 153 språk.

Den globala marknaden står inför nya utmaningar: med så mycket konkurrens som det finns i branschen måste du marknadsföras på rätt sätt för att dina produkter och tjänster ska nå en internationell publik. Varje utländsk marknad har olika ekonomiska och sociokulturella egenskaper, och det är verkligen viktigt att kommunicera ditt marknadsföringsbudskap på ett passande sätt.

Översättaren måste ta hänsyn till ett dokuments stil och tillhandahålla översättningen med fokus på dess kvalitet och anpassning till målmarknaden. Översättningen måste skrivas så att den är engagerande och har hög påverkan: den måste övertyga målgruppen. Texten är också speciellt anpassad till det lokala kulturella sammanhanget, vilket garanterar att översättningen är korrekt, attraktiv och sammanhängande i mållandet: en genuin lokaliseringsprocess. Den slutliga översättningens kvalitet säkerställs också genom landsrecensioner, det vill säga det översatta dokumentet granskas av erfarna översättare som bor i landet där dokumentet kommer att publiceras.

Våra översättare har tillgång till översättningsminnen och branschordlistor, vilket säkerställer korrekt användning av terminologin. Alla våra översättningar är konfidentiella: sekretess och säkerhet behandlas mycket seriöst.

Vi kan översätta mer än 1600 språkkombinationer i praktiskt taget alla elektroniska format och bevara det i den slutliga översättningen. Vi garanterar layout och textriktning i RTL-läget (från höger till vänster på icke-västerländska språk).

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert