Profesjonell medisinsk oversettelse

Vi har valgt ut og gitt opplæring til de beste profesjonelle oversetterne i verden siden 1999, og støttet dem med nyskapende teknologi for å hjelpe mer enn 337 268 kunder innenfor alle bransjer.

 • pasientjournaler
 • medisinsk utstyr
 • helseforsikringsdokumenter
 • skjemaer for samtykkeerklæring
 • utskrivningspapirer fra sykehus
 • vitenskapelige publikasjoner
 • medisinske journaler
 • sykehusjournaler
 • forskrifter og lovverk
 • rapporter fra kliniske studier
 • medisinske protokoller
 • utprøvende behandling
 • medisinske rapporter
 • rapporter
 • vitenskapelig forskning
 • test- og analyseresultater
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Har du mer komplekse behov?

Vi hjelper deg med pristilbud på komplekse dokumenter, PDF-er, nettsteder, programvare med mer.

Barbara – kundeansvarlig

Grunner til å velge oss

Garantert kvalitet

Vi bistår verdens beste oversettere med avanserte prosesser for kvalitetssikring. Og det er ikke alt – vi tilbyr en grundig korrekturlesing av oversettelsen din uten ekstra kostnad dersom du ikke blir fornøyd.

Les vilkårene våre

Punktlig levering

Vi tilbyr bransjens beste prestasjonsnivå med en optimalisert arbeidsflyt som garanterer over at over 95 % av prosjektene leveres i tide. Og i sjeldne tilfeller der vi ikke klarer å møte tidsfristen, refunderer vi opptil hele oversettelsens kostnad.

Les vilkårene våre

Pay After Delivery

Vi stoler virkelig på kundene våre. Derfor har vi laget Pay After Delivery-modellen. Med Pay After Delivery kan du betale innen fem dager etter oversettelsens leveringstidspunkt med kredittkort, bankoverføring eller Paypal.

Les vilkårene våre

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 337 268 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Om medisinsk oversettelse

Translated har tilbudt oversettelsestjenester for medisinske tekster og dokumenter i mer enn 20 år gjennom et nettverk bestående av 596 575 pålitelige morsmålsoversettere fra hele verden som oversetter til mer enn 201 språk.

Medisinske oversettelser faller inn under kategorien tekniske/vitenskapelige oversettelser. Dette er et viktig og sensitivt felt siden oversetteren må ha særskilt kunnskap og ekspertise for å kunne benytte korrekt fagterminologi og tilby kundene en førsteklasses tjeneste. Vårt nettverk av oversettere gjør at vi kan tilby kvalitetstjenester på flere områder – alle spesialiseringer innen medisin og kirurgi, klinisk diagnostisering, helsestatistikk, veterinærmedisin og helsevesen.

Dokumentert erfaring innen medisinsk oversettelse og etterlevelse av høye kvalitetsstandarder er hovedårsakene til at store industrikunder velger Translated til oversettelsesprosjektene sine. Translated bruker morsmålsoversettere som er leger, med sertifikater og akkrediteringer innenfor det de driver med. Profesjonell oversettelse av medisinske dokumenter kan ikke gjøres av folk som simpelthen kan to eller flere språk – det krever profesjonelle folk med erfaring innenfor medisin.

Translated tilbyr spesialiserte medisinske oversettelser innenfor alle retninger innen medisin – bruksanvisninger, vitenskapelige artikler, kliniske rapporter, men også informasjonsmateriell til konferanser. Skriftlige dokumenter kan også brukes til intern informasjon og publikasjoner. I tillegg til medisinske oversettelser tilbyr vi også edsvorne oversettelser i tilfeller hvor dokumentet må være gyldig også juridisk. I løpet av våre 20 år i bransjen har vi perfeksjonert en produksjonsprosess som tillater oss å håndtere store arbeidsmengder (inkludert gjennom bruk av flere parallelle oversettere) på kort tid.

Translateds håndteringsprosess for oversettelser har blitt sertifisert i henhold til standardene ISO 9001:2015 og ISO 17100:2015.

Få et øyeblikkelig pristilbud

Oversett dokumentene dine på den enkle måten.

Kjøp på nettet med et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud