Professionelt oversættelsesbureau

Translated er et professionelt oversættelsesbureau, der tilbyder hele spektret af ydelser inden for oversættelse, udført af mennesker: fra enkel dokumentoversættelse til skræddersyede lokaliseringsløsninger på 202 sprog og inden for mere end 40 forskellige ekspertiseområder.

  • Oversættelse
  • Transskription
  • Undertekstning
  • Audiovisuelle medier
  • Flersproget DTP
  • Lokalisering (transcreation)
  • Voiceover
  • Bekræftede oversættelser
  • Bureau for kreative oversættelser
  • Copywritingbureau
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi kan skaffe dig et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor du skal vælge os?

Erfaring og tillid

Siden 1999 har vi leveret oversættelser på 202 sprog til over 341.435 kunder over hele verden, og vi har hjulpet nogle af verdens mest krævende virksomheder i deres rejse mod en internationalisering.


Personlig assistance

Lokaliseringseksperter og sproglige tjenester, der dækker alle dine fremtidige oversættelses- og lokaliseringsbehov.


Åben teknologi

Vi gør oversættelsesydelser mere effektive ved at understøtte vores processer med stærk teknologi og dygtige folk. Vores API'er hjælper dig med at integrere menneskelig oversættelse, hvor som helst og når som helst du har brug for det.

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 341.435 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at kunne imødekomme de specifikke behov i alt fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Om Translated

Translated blev grundlagt i 1999 af en lingvist og en datalog, der var pionerer inden for automatiserede og webbaserede lokaliseringstjenester.

Over 300.000 godkendte professionelle modermålsoversættere arbejder på 202 forskellige sprog.

Vores værdier

Vi mener, at det er mennesker, der gør en forskel.
Vi mener, at sprog er det mest menneskelige, der findes.
At teknologien skal hjælpe os med at yde vores bedste og øge vores kapacitet.
Det er win-win for alle.
For mennesker, virksomheden og samfundet.
Jo mere vi yder, jo mere kan vi investere i mennesker.
Jo mere vi investerer i menneskers trivsel, jo bedre klarer vi os.

Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os