Oversettelsespriser

Vi har valgt ut og gitt opplæring til de beste profesjonelle oversetterne i verden siden 1999, og støttet dem med nyskapende teknologi for å hjelpe mer enn 328 491 kunder innenfor alle bransjer.

Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Har du mer komplekse behov?

Vi hjelper deg med pristilbud på komplekse dokumenter, PDF-er, nettsteder, programvare med mer.

Barbara – kundeansvarlig

Grunner til å velge oss

Garantert kvalitet

Vi bistår verdens beste oversettere med avanserte prosesser for kvalitetssikring. Og det er ikke alt – vi tilbyr en grundig korrekturlesing av oversettelsen din uten ekstra kostnad dersom du ikke blir fornøyd.

Les vilkårene våre

Punktlig levering

Vi tilbyr bransjens beste prestasjonsnivå med en optimalisert arbeidsflyt som garanterer over at over 95 % av prosjektene leveres i tide. Og i sjeldne tilfeller der vi ikke klarer å møte tidsfristen, refunderer vi opptil hele oversettelsens kostnad.

Les vilkårene våre

Pay After Delivery

Vi stoler virkelig på kundene våre. Derfor har vi laget Pay After Delivery-modellen. Med Pay After Delivery kan du betale innen fem dager etter oversettelsens leveringstidspunkt med kredittkort, bankoverføring eller Paypal.

Les vilkårene våre

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 328 491 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Hvor mye koster en oversettelse?

Kostnaden på en oversettelse avhenger av ulike faktorer, men først og fremst lengden på teksten som skal oversettes, dvs. antall ord samt det aktuelle språkparet. Jo sjeldnere språkparet er, desto høyere blir kostnaden av oversettelsen. For eksempel koster en oversettelse fra engelsk til japansk mye mer enn en oversettelse fra engelsk til italiensk, siden det finnes færre tilgjengelige oversettere for dette språkparet, og fordi levekostnadene i Japan er mye høyere enn i Italia.

I tillegg til disse to variablene, kan prisen på en oversettelse variere betydelig avhengig av emnet. Jo mer spesifikk og teknisk terminologien i en oversettelse er, desto høyere blir oversettelseskostnaden. For eksempel koster oversettelsen av en artikkel om driften av atomreaktorer mer enn oversettelsen av en brosjyre om de beste restaurantene i New York.

Til sist varierer prisene for oversettelser hvis de krever ekstra formateringsarbeid, en tidlig leveringsdato eller hvis det gjelder en bestemt type oversettelse (edsvoren oversettelse, korrekturlesing av tidligere oversatt materiale, sertifisert oversettelse med mer).

Translated tilbyr en gjennomsnittspris på 0,10 USD per ord. Oversettelse av en standardside koster i gjennomsnitt 25 USD, med et gjennomsnitt på 250 ord per side eller 1 500 tegn inkludert mellomrom.

Tre servicenivåer

Translated tilbyr tre servicenivåer (premium, professional og economy) for å innfri de spesifikke kravene til hvert oversettelsesprosjekt på best mulig måte.

  • Economy – en oversettelse som er perfekt for å forstå en tekst eller til personlig bruk. Ikke egnet for publisering. Lett redigering av maskingenerert oversettelse utført av en profesjonell morsmålsoversetter for å fjerne kun de alvorligste feilene. Ikke tilgjengelig for skannede PDF-er og bilder.
  • Professional – profesjonell standardoversettelse. Oversettelse utført av en profesjonell morsmålsoversetter. Kvalitetsvurdering av en annen profesjonell morsmålsoversetter. Endelig kvalitetskontroll av en dedikert prosjektleder. Oversettelsesminne inkludert på forespørsel.
  • Premium – oversettelse av høy kvalitet til publisering. Oversettelse utført av en profesjonell morsmålsoversetter. Full gjennomgang av en annen profesjonell morsmålsoversetter. Endelig kvalitetskontroll av en dedikert prosjektleder. Oversettelsesminne og ordliste inkludert på forespørsel.

Tabellen under viser veiledende oversettelsespriser for ulike typer dokumenter, avhengig forespurt kvalitetsnivå.

Prisene som vises baserer seg på oversettelse av et generelt emne fra italiensk til engelsk og standard leveringsdato, som tilsvarer cirka 2 500 ord per dag fra prosjektets andre virkedag.

Premium Professional Economy
Nettsted (3 000 ord) 335 EUR 240 EUR 120 EUR
Powerpoint-presentasjon (1 000 ord) 125 EUR 88 EUR 40 EUR
Pressemelding (300 ord) 41 EUR 30 EUR 12 EUR
CV (250 ord) 36 EUR 25 EUR 10 EUR
Brukermanual (5 000 ord) 578 EUR 415 EUR 200 EUR
Android-app (2 000 ord) 235 EUR 165 EUR 80 EUR
5 AdWords-annonser (50 ord)1 21 EUR 10 EUR 4 EUR
Vigselsattest (100 ord)2 21 EUR 10 EUR 4 EUR

1 Vi fakturerer alltid minst 100 ord for å dekke produksjonskostnadene våre.
2 Hvis du trenger en edsvoren oversettelse, kan du besøke denne siden.

Translated har tilbudt flerspråklige oversettelsestjenester i over 20 år gjennom et nettverk bestående av 575 803 profesjonelle morsmålsoversettere fra hele verden. Takket være denne erfaringen kan vi svare på alle oversettelsesforespørsler du har når det gjelder språk, formater, fagområder og leveringstider.

Kvaliteten på den endelige oversettelsen sikres av morsmålsoversetterene våre som er bosatt i landet de oversatte dokumentene skal publiseres i. Dette garanterer at oversettelsen er nøyaktig, tiltalende og sammenhengende i mållandet.

Få et øyeblikkelig pristilbud

Oversett dokumentene dine på den enkle måten.

Kjøp på nettet med et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud