Vi har udviklet en række nye tjenester, der afspejler Covid-19-krisens presserende karakter

Covid-19 (coronavirus)-krisen forårsager hurtigt hidtil usete ændringer rundt om i verden. Nu mere end nogensinde har virksomheder brug for at kunne kommunikere hurtigt og tydeligt med deres ansatte og kunder. For at hjælpe dig med netop dette tilbyder vi nu tjenester, herunder ekspreslevering, 24/7-tilgængelighed, on-call og interne oversættere, samt samlet ekspertise til medicinske tekster.

Tilgængelighed 24/7

Vi har altid haft oversættere på standby i arbejdstiden i de fleste af tidszoner. Nu hjælper vi vores kunder døgnet rundt, uanset hvor de er. Vores nye døgnsystem gør det muligt for os at levere tekst på 200 sprog, på ethvert tidspunkt om dagen eller natten.

Hastetjeneste natten over

Nogle ting kan ikke vente. Når du anmoder om en oversættelse natten over i løbet af arbejdsugen, leverer vi den færdige tekst om morgenen næste arbejdsdag. Vi kan endda sørge for, at oversættelser gøres færdig i løbet af weekenden, så du kan offentliggøre eller udsende dit flersprogede indhold mandag morgen.

Lokale oversættere til lokale kontorer

Hvis du hurtigst muligt har brug for ekstra intern hjælp, kan du nu booke en lokal oversætter, der kommer til dit kontor. Ligegyldigt hvor du er i verden. Og hvis dine medarbejdere arbejder hjemmefra under krisen, bliver vores lokale oversætter en del af dit fjernteam.

On-call tjeneste

Hvis du har brug for standbykapacitet til at dække dine presserende oversættelsesopgaver, kan du nu reservere et håndplukket team i en bestemt periode. Du betaler pr. time, uanset hvor mange ord du skal have oversat. Hver oversætter kan producere 200-300 ord i timen, og al tekst leveres i løbet af on-call perioden.

Gruppe med medicinske oversættere til hasteopgaver

Vi har sammensat et team af 217 medicinske oversættere, der dækker 60 sprog. Denne gruppe til hasteopgaver giver uvurderlig hjælp til sundhedsorganisationer, der hurtigt har brug for at kommunikere med flersprogede samfund eller på tværs af grænser. Vores certificerede specialister har omfattende erfaring inden for forskellige medicinske felter.

Kontakt os.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål

og hjælpe dig med at få det, du ønsker.

Kontakt os