Servicii de traducere în franceză

Adresează-te cu încredere publicului tău vorbitor de limbă franceză, utilizând serviciile noastre profesionale de traducere efectuate de traducători nativi și îmbunătățite de tehnologie avansată.

  • 596.575 lingviști profesioniști nativi
  • 201 limbi
  • 20+ de ani de expertiză
  • Tehnologie de localizare bazată pe IA
  • Procese de asigurare a calității
  • Manageri de proiect dedicați
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Servicii de traducere

Traducătorii noștri nativi experți lucrează cu tehnologia bazată pe IA pentru a oferi traduceri care sunt adecvate din punct de vedere cultural, precum și exacte. De la traducerea documentelor la localizarea site-urilor web, oferim o gamă largă de servicii de traducere lingvistică pentru a răspunde nevoilor tale. Indiferent dacă comunici cu un public vorbitor de limbă franceză sau cu orice alt grup lingvistic, suntem aici pentru a te ajuta să depășești cu succes decalajul lingvistic.

Localizare în franceză la scară

Dacă dorești să eficientizezi procesul de traducere și să îți extinzi acoperirea globală, soluțiile noastre tehnologice bazate pe IA te pot ajuta. Cu TranslationOS, platforma noastră TMS avansată, vei putea vizualiza în timp real profilurile lingviștilor noștri și vei avea acces la indicatori cheie de performanță, cum ar fi proiecțiile financiare și calitatea performanței. Lingviștii noștri francezi beneficiază, de asemenea, de instrumente de ultimă generație, bazate pe IA, cum ar fi Matecat, Matesub și Matedub, care ajută la eliminarea sarcinilor redundante și asigură o calitate excepțională a traducerilor. Aceste instrumente sunt îmbunătățite de ModernMT, tehnologia noastră de traducere automată adaptivă, care stabilește standardul pentru calitate și eficiență. Învățând din corecturile lingviștilor noștri profesioniști francezi și luând în considerare contextul întregului document, ModernMT ajută la furnizarea de traduceri exacte, adecvate din punct de vedere cultural și eficiente.

Traducători profesioniști de franceză

Lingviștii noștri francezi nativi au o înțelegere profundă a limbii franceze și a limbilor preferate de tine. Ei au, de asemenea, o experiență vastă în diverse industrii și subiecte, cum ar fi cele juridice, financiare, tehnice și medicale. Pentru a ne asigura că selectăm cei mai buni lingviști pentru conținutul tău, folosim o tehnologie sofisticată numită T-Rank™, care determină cu grijă cel mai potrivit traducător francez pentru proiectul tău, pe baza a peste 30 de factori, cum ar fi istoricul lor de performanță și expertiza în domeniu, conținutul documentului și alte criterii relevante.

Prețuri pentru traducere în franceză

Prețurile traducerilor sunt supuse unei varietăți de factori, cum ar fi lungimea și complexitatea textului, perechea de limbi și nivelul de servicii necesare. În plus, tarifele de traducere pot diferi în funcție de data de livrare solicitată. Poți afla costul traducerii pentru conținutul tău utilizând instrumentul nostru de estimare de preț imediată sau contactându-ne prin e-mail pentru un răspuns rapid.

Traducere în franceză a documentelor

Traducerea exactă a documentelor este esențială pentru companiile care trebuie să comunice eficient cu clienții și părțile interesate din alte țări. Suntem capabili să traducem orice tip de fișier și să ți-l livrăm înapoi în același format. De la documente Word simple la fișiere json și html, ne putem ocupa de toate.

Alte întrebări? Suntem aici pentru a te ajuta.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de localizare

Ia legătura cu noi

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara – Senior Account Manager

Despre Translated


Translated este un furnizor internațional de servicii lingvistice și pionier în utilizarea inteligenței artificiale pentru a sprijini traducătorii profesioniști. Compania a fost înființată în 1999 de către lingvista Isabelle Andrieu și informaticianul Marco Trombetti, cu misiunea de a permite tuturor să înțeleagă și să fie înțeleși în propria lor limbă.
Pentru a-și îndeplini misiunea, Translated s-a bazat întotdeauna pe o combinație simbiotică de creativitate umană și inteligență artificială. Acest lucru ia forma unei rețele de 596.575 traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi, în combinație cu unul dintre cele mai performante motoare MT personalizate, ModernMT.
Am livrat 1,2 milioane de traduceri în 201 de limbi pentru 337.268 de clienți din 40 de macrodomenii, facilitând astfel strategia de globalizare a celor mai exigenți clienți