Servicii de traducere în germană

Angajează-ți publicul vorbitor de limbă germană cu serviciile noastre profesionale de traducere, create de traducători nativi și susținute de tehnologie de ultimă oră.

  • 596.575 de lingviști profesioniști nativi
  • 201 limbi
  • 20+ de ani de expertiză
  • Tehnologie de localizare bazată pe IA
  • Procese de asigurare a calității
  • Manageri de proiect dedicați
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Servicii de traducere

Echipa noastră de traducători nativi experți, în combinație cu tehnologia bazată pe IA, asigură traduceri exacte și adecvate din punct de vedere cultural. Oferim o gamă largă de servicii de traducere lingvistică, de la traducerea documentelor la localizarea site-urilor web.
Indiferent dacă trebuie să ajungi la un public vorbitor de limbă germană sau să comunici în orice altă limbă, suntem aici pentru a te ajuta să depășești decalajul lingvistic și să transformi limbile străine în oportunități.

Localizare în germană la scară

Oferim o gamă largă de tehnologii bazate pe IA pentru scalarea procesului de traducere și pentru a te ajuta să ajungi la clienții potențiali din întreaga lume. Datorită TranslationOS, platforma noastră TMS, poți avea vizibilitate în timp real asupra profilurilor de lingviști și indicatorilor cheie de performanță, cum ar fi proiecțiile financiare și calitatea performanței. În plus, lingviștii noștri germani sunt susținuți de instrumente bazate pe IA, cum ar fi Matecat, Matesubși Matedub. Aceste instrumente elimină sarcinile redundante și permit traducătorilor noștri să se concentreze asupra calității. Tehnologia noastră de traducere automată adaptivă, ModernMT, îmbunătățește toate aceste instrumente.

Traducătorii noștri profesioniști de germană

Lucrăm cu un grup de lingviști germani nativi cu un nivel ridicat de expertiză atât în limba germană, cât și în limbile preferate de tine. Ei au experiență într-o varietate de industrii și domenii, inclusiv cele juridice, financiare, tehnice și medicale. De asemenea, traducătorii sunt selectați cu atenție folosind tehnologii de top, cum ar fi T-Rank, un sistem care potrivește instantaneu conținutul tău cu cel mai calificat traducător german pentru acest conținut.

Prețuri pentru traducere în limba germană

Prețurile traducerilor variază în funcție de lungimea și complexitatea textului, precum și de combinația de limbi și de nivelul de servicii de traducere ales. Pentru a-ți crea o idee despre costul traducerii pentru conținutul tău, poți utiliza instrumentul nostru de estimare de preț imediată sau ne poți trimite un e-mail și te vom contacta imediat.

Traducere în limba germană a documentelor

Traducerea exactă a documentelor este esențială pentru companiile care trebuie să comunice eficient cu clienții și părțile interesate din alte țări. Suntem capabili să traducem orice tip de fișier și să ți-l livrăm înapoi în același format. De la documente Word simple la fișiere json și html, ne putem ocupa de toate.

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de localizare

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara – Senior Account Manager

Despre Translated


Translated este un furnizor internațional de servicii lingvistice și pionier în utilizarea inteligenței artificiale pentru a sprijini traducătorii profesioniști. Compania a fost înființată în 1999 de către lingvista Isabelle Andrieu și informaticianul Marco Trombetti, cu misiunea de a permite tuturor să înțeleagă și să fie înțeleși în propria lor limbă.
Pentru a-și îndeplini misiunea, Translated s-a bazat întotdeauna pe o combinație simbiotică de creativitate umană și inteligență artificială. Acest lucru ia forma unei rețele de 596.575 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi, în combinație cu unul dintre cele mai performante motoare MT personalizate, ModernMT.
Am livrat 1,2 milioane de traduceri în 201 de limbi pentru 337.268 de clienți din 40 de macrodomenii, facilitând astfel strategia de globalizare a celor mai exigenți clienți