Servicii de traducere în italiană

Conectează-te cu încredere cu publicul tău vorbitor de limbă italiană cu serviciile noastre profesionale de traducere, efectuate de traducători nativi și susținute de tehnologie avansată pentru a asigura acuratețea și consecvența.

  • 596.575 de lingviști profesioniști nativi
  • 201 limbi
  • 20+ de ani de expertiză
  • Tehnologie de localizare bazată pe IA
  • Procese de asigurare a calității
  • Manageri de proiect dedicați
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Servicii de traducere

Combinăm expertiza traducătorilor noștri nativi cu cea mai sofisticată tehnologie bazată pe IA pentru a oferi traduceri de înaltă calitate. Serviciile noastre de traducere lingvistică răspund nevoilor tale specifice, de la traducerea documentelor la localizarea site-urilor web. Suntem aici pentru a te ajuta să depășești barierele lingvistice și să obții succes la nivel global, indiferent de limba pe care o vorbește publicul tău.

Localizare în italiană la scară

Facilităm procesul de traducere la scară cu tehnologie bazată pe IA pentru a te ajuta să ajungi fără probleme la clienții potențiali din întreaga lume. Cu platforma noastră TMS, TranslationOS, te bucuri de vizibilitate în timp real asupra profilurilor lingviștilor și a indicatorilor cheie de performanță, cum ar fi proiecțiile financiare și calitatea performanței. Lingviștii noștri italieni profită de instrumentele bazate pe IA, cum ar fi Matecat, Matesub, care îi eliberează de sarcini redundante și îi ajută să se concentreze asupra calității. Aceste instrumente sunt îmbunătățite de tehnologia noastră de traducere automată adaptivă, ModernMT, care învață din corecturile lingviștilor noștri profesioniști și produce traduceri excepționale pe baza contextului întregului document.

Traducătorii noștri profesioniști de italiană

Echipa noastră de lingviști nativi italieni are o expertiză superioară atât în limba italiană, cât și în limbile de interes. Ei provin din medii diverse și au experiență în multiple industrii, inclusiv cele juridice, financiare, tehnice și medicale. Tehnologia noastră de top, T-Rank™, evaluează caracteristicile fiecărui proiect și găsește cel mai potrivit traducător italian pe baza a peste 30 de factori, cum ar fi domeniul de expertiză, calitatea și promptitudinea proiectelor de traducere anterioare, conținutul documentului și multe altele.

Prețuri pentru traducere în limba italiană

Prețurile traducerilor sunt influențate de factori precum lungimea textului, subiectul, combinația de limbi și nivelul de servicii ales. În plus, costul de traducere poate varia în funcție de data de livrare dorită. Pentru a determina prețul traducerii pentru conținutul tău, utilizează instrumentul nostru de estimare de preț imediată sau trimite un e-mail pentru asistență promptă.

Traducere în limba italiană a documentelor

Traducerea exactă a documentelor este vitală pentru companiile care doresc să comunice cu clienții și părțile interesate din diferite țări. Oferim servicii de traducere pentru toate tipurile de fișiere, cu livrare în formatul original. Fie că este vorba de un simplu document Word sau de fișiere complexe precum JSON și HTML, oferim soluții complete de traducere pentru toate nevoile tale.

Alte întrebări? Suntem aici pentru a te ajuta.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de localizare

Ia legătura cu noi

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara – Senior Account Manager

Despre Translated


Translated este un furnizor internațional de servicii lingvistice și pionier în utilizarea inteligenței artificiale pentru a sprijini traducătorii profesioniști. Compania a fost înființată în 1999 de către lingvista Isabelle Andrieu și informaticianul Marco Trombetti, cu misiunea de a permite tuturor să înțeleagă și să fie înțeleși în propria lor limbă.
Pentru a-și îndeplini misiunea, Translated s-a bazat întotdeauna pe o combinație simbiotică de creativitate umană și inteligență artificială. Acest lucru ia forma unei rețele de 596.575 de traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi, în combinație cu unul dintre cele mai performante motoare MT personalizate, ModernMT.
Am livrat 1,2 milioane de traduceri în 201 de limbi pentru 337.268 de clienți din 40 de macrodomenii, facilitând astfel strategia de globalizare a celor mai exigenți clienți