Servicii de traducere în limba spaniolă

Serviciile noastre profesionale de traducere, efectuate de traducători nativi și susținute de tehnologie avansată, îți permit să te conectezi cu încredere cu publicul vorbitor de limbă spaniolă.

  • 620.066 lingviști profesioniști nativi
  • 203 limbi
  • 20+ de ani de expertiză
  • Tehnologie de localizare bazată pe IA
  • Procese de asigurare a calității
  • Manageri de proiect dedicați
Plata după livrare Avem încredere în tine: poți plăti în termen de 5 zile de la livrare prin transfer bancar, card bancar sau PayPal. Află mai multe

Servicii de traducere

Oferim traduceri adecvate din punct de vedere cultural și precise prin combinarea expertizei traducătorilor noștri nativi cu tehnologia bazată pe IA. Serviciile noastre de traducere lingvistică variază de la traducerea documentelor la localizarea site-urilor web, toate adaptate cerințelor tale specifice. Indiferent dacă publicul tău țintă vorbește limba spaniolă sau orice altă limbă, ne angajăm să te sprijinim în depășirea barierei lingvistice și în obținerea succesului global.

Localizare în spaniolă la scară

Soluțiile noastre tehnologice bazate pe IA duc procesul de traducere la nivelul următor și te ajută să îți extinzi acoperirea globală. Cu TranslationOS, platforma noastră TMS de ultimă oră, vei avea vizibilitate în timp real asupra profilurilor lingviștilor noștri, precum și acces la indicatori cheie de performanță, cum ar fi proiecțiile financiare și performanța calității. Lingviștii noștri spanioli beneficiază, de asemenea, de instrumente de top, bazate pe IA, cum ar fi Matecat, Matesub și Matedub, care elimină sarcinile redundante și garantează concentrarea asupra a ceea ce contează cel mai mult: calitatea traducerilor. Și cu ModernMT, tehnologia noastră de traducere automată adaptivă, aceste instrumente oferă cele mai înalte standarde de calitate și eficiență. Învățând din corecturile lingviștilor noștri profesioniști spanioli și luând în considerare contextul întregului document, ModernMT oferă traduceri exacte care sunt adecvate din punct de vedere cultural.

Traducători profesioniști de spaniolă

Lingviștii noștri nativi spanioli cu înaltă calificare te pot ajuta să atingi potențialul maxim al conținutului tău. Cu o cunoaștere profundă atât a limbii spaniole, cât și a limbii sursă, lingviștii noștri au, de asemenea, o experiență vastă într-o serie de industrii și subiecte, inclusiv cele juridice, financiare, tehnice și medicale. Dar cum ne asigurăm că vei obține cel mai bun traducător posibil pentru proiectul tău? Aici intervine T-Rank™. Tehnologia noastră sofisticată analizează cu meticulozitate peste 30 de factori, inclusiv istoricul de performanță, expertiza în domeniu și alte criterii relevante, cum ar fi întregul conținut al documentului, pentru a selecta cel mai potrivit traducător spaniol pentru conținutul tău și pentru a oferi în mod constant traduceri de înaltă calitate.

Prețuri pentru traducere în limba spaniolă

Prețurile traducerilor sunt influențate de mai mulți factori, inclusiv lungimea și complexitatea textului, perechea de limbi și nivelul de servicii necesare. În plus, data de livrare solicitată poate afecta și ea tarifele de traducere. Pentru a obține o estimare de preț exactă și pentru a afla costul traducerii pentru conținutul tău, utilizează instrumentul nostru de estimare de preț imediată sau contactează-ne prin e-mail.

Traducere în limba spaniolă a documentelor

Traducerea de înaltă calitate a documentelor este vitală pentru companiile care trebuie să comunice eficient cu clienții și părțile interesate din diferite țări. De aceea, lingviștii noștri experți sunt aici pentru a-ți oferi traducerea exactă de care ai nevoie și a returna fișierele traduse în același format ca originalul. Fie că este vorba de un simplu document Word sau de un fișier mai elaborat, cum ar fi un JSON sau HTML, te poți baza pe echipa noastră pentru a oferi rezultate excepționale.

Alte întrebări? Suntem aici pentru a te ajuta.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de localizare

Ia legătura cu noi

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara – Senior Account Manager

Despre Translated


Translated este un furnizor internațional de servicii lingvistice și pionier în utilizarea inteligenței artificiale pentru a sprijini traducătorii profesioniști. Compania a fost înființată în 1999 de către lingvista Isabelle Andrieu și informaticianul Marco Trombetti, cu misiunea de a permite tuturor să înțeleagă și să fie înțeleși în propria lor limbă.
Pentru a-și îndeplini misiunea, Translated s-a bazat întotdeauna pe o combinație simbiotică de creativitate umană și inteligență artificială. Acest lucru ia forma unei rețele de 620.066 traducători profesioniști verificați, vorbitori nativi, în combinație cu unul dintre cele mai performante motoare MT personalizate, ModernMT.
Am livrat 1,2 milioane de traduceri în 203 de limbi pentru 344.508 de clienți din 40 de macrodomenii, facilitând astfel strategia de globalizare a celor mai exigenți clienți