Professionella översättningslösningar för din Shopify-butik

Frigör den fulla potentialen i din Shopify-butik med våra professionella översättningstjänster som är utformade för snabbare marknadsexpansion och maximerad ROI.

3 enkla steg för att komma igång

Hämta exportfilen för ditt Shopify-innehåll

Förbered dina filer för översättning

Få en omedelbar offert här nedan

Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Fördelar med flerspråkiga Shopify-webbplatser

Utöka din kundbas

En flerspråkig Shopify-butik gör att du kan nå en bredare internationell målgrupp genom att tillgodose behoven hos kunder som talar olika språk. Denna expansion kan leda till ökad webbplatstrafik och en mångsidigare kundbas.

Minska antalet
avbrutna köp

Språkhinder kan ofta leda till avbrutna köp. Flerspråkiga butiker mildrar detta problem och ser till att kunderna bekvämt kan slutföra sina köp.

Öka e-handelsförsäljningen

76 % av kunder föredrar att handla på sitt eget språk. Därför är det mer sannolikt att de blir betalande kunder om du erbjuder innehåll som de kan förstå.

Få en
konkurrensfördel

Möjligheten att få kontakt med internationella kunder på ett djupare plan genom deras modersmål kan vara en viktig skillnad, som gör att du kan skilja dig från konkurrenter som kanske bara erbjuder tjänster på ett enda språk.

Förbättra användarupplevelsen

Genom att anpassa produktbeskrivningar och kampanjer till olika språk och regioner blir budskapen mer relevanta, vilket förbättrar den övergripande användarupplevelsen.

Öka varumärkeskännedomen

När din Shopify-butik blir allt mer tillgänglig för en bredare målgrupp ökar ditt varumärkes synlighet och anseende på global nivå.

Varför välja oss

Global täckning

Vi översätter och lokaliserar ditt e-handelsutbud på 202 språk och anpassar ditt innehåll för internationella marknader.

Branschexpertis

Vi arbetar med allt från mode till teknik i en pool av över 300 000 lingvister som är experter inom 40 olika ämnesområden.

Snabba leveranstider

Vi kombinerar den mest sofistikerade AI-tekniken med mänsklig kreativitet för att leverera översättningar av hög kvalitet när du behöver dem.

Anpassa enkelt din Shopify-butik för din målgrupp

Det är enkelt att göra din Shopify-butik flerspråkig.
Du behöver bara följa stegen nedan.

1 – Förbered exportfilen med det ursprungliga innehållet från din Shopify-butik
• Från Admin går du till Inställningar > Språk > Exportera
• Välj de språk du vill exportera och välj ett av följande alternativ:
◦ Allt innehåll för att exportera alla översättningar.
◦ Metafält om du använder Metafält för att lägga till innehåll i din butik.
◦ Föråldrade om du redan har lagt till översättningar i din butik och vill exportera översättningar som är föråldrade på ditt standardspråk.
◦ Oöversatt innehåll för att endast exportera innehåll som för närvarande inte är översatt.
• Klicka på Exportera. Den exporterade CSV-filen skickas till dig via e-post.
• Konvertera din CSV-fil till en Excel-fil och dölj alla kolumner utom de där du ser innehåll som kan översättas (t.ex. kolumnen "Standardinnehåll"). Om du behöver hjälp är det bara att kontakta oss så fixar vi det åt dig!
2 – Ladda upp din Excel-fil till "Omedelbar offert" ovan
Välj käll- och målspråk, välj önskad nivå på översättningstjänsten och ange förväntad leveransdag. Om du har några särskilda instruktioner om tonläge eller terminologi som vi bör känna till kan du lägga till dem i anteckningarna för ditt projekt.
3 – Importera den översatta CSV-filen tillbaka till Shopify
• Från Admin i Shopify går du till Inställningar> Språk > Importera
• Klicka på Lägg till fil och använd den översatta CSV-filen vi levererade till dig via e-post.
• Om du vill ersätta befintliga översättningar med det översatta språkinnehållet i din CSV-fil väljer du "Skriv över". Om du bara vill lägga till nytt översatt innehåll utan att ersätta befintliga översättningar ska du inte markera "Skriv över".
• Klicka på "Ladda upp och fortsätt".
• Efter uppladdningen granskar du informationen om importspråket och klickar sedan på "Importera". Om det finns fel i CSV-filen avbryts importprocessen och felen beskrivs på sidan Importera språk med en CSV-fil.
• Du kommer att få ett bekräftelsemeddelande med en lista över översatt innehåll som antingen misslyckades eller hoppades över under importprocessen.Få en omedelbar offert

Behöver du även SEO för din Shopify?

Kontakta oss idag så kommer en medlem i vårt team att skräddarsy en lösning för dig.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Du kanske även behöverÖversättning av webbplatsen
Läs mer
Audiovisuell översättning
Läs mer
Flerspråkig DTP
Läs mer