Shopify-oversættelsesapp

Få adgang til det globale marked med en oversættelse af din webshop. Det er nemt, effektivt og omkostningseffektivt med vores Shopify-oversættelsesapp.

Hvorfor vælge Translated?

Tillid

Førende e-handelsvirksomheder som Airbnb, Google, La Prairie, Dolce & Gabbana, YOOX og mange flere stoler på os.

Erfaring

Siden 1999 har vi leveret 1,2 millioner projekter på 194 sprog til over 200.000 kunder inden for 40 brancher. Her har vi hjulpet de mest krævende kunder med at nå ud til et globalt marked.

Brugertilpasset support

Med lokaliseringseksperter, der støtter dig med at nå ud til et internationalt marked og sproglige løsninger, der dækker alle dine fremtidige behov.

De vigtigste funktioner og fordele


  • Hurtig installation og enkel administration: Installer oversættelsesappen, og begynd at sælge i hele verden med bare et par klik.
  • Betal aldrig to gange: Vi bruger oversættelseshukommelser til at opretholde konsistens og sikre, at du aldrig betaler to gange for dine oversættelser, selv hvis du har flere butikker.
  • Kvalitet: Professionelle lingvister, ordlister og kvalitetssikringsværktøjer sikrer oversættelser af høj kvalitet.
  • Garanteret levering: Gennemsigtige prognoser for leveringsdatoer for oversættelse, der hjælper dig med at planlægge din globale lancering på forhånd og overholde dine deadlines.
  • Skalerbarhed: Vores pulje af over 300.000 professionelle godkendte oversættere giver os mulighed for at lokalisere selv de største webshops så hurtigt som muligt i overensstemmelse med markedets krav. Hvor som helst og når som helst du ønsker at begynde at sælge rundt om i verden, kan vi hjælpe dig.
  • Transparens: Fuld synlighed over dine udgifter og status for dine oversættelser.


Find os i Shopify App Store.

Hent appen

Sådan fungerer Shopify-oversættelsesappen:1. Tilføj og installer Translated-appen

Du kan finde os i Shopify App Store eller klikke her.
Så snart du er færdig, kan du se Translated i afnittet Apps.2. Vælg det Shopify-indhold,

der skal oversættes, fra dine Produkter, Samlinger, Butikssider og Butiksoplysninger. Når du er klar, skal du bare klikke på knappen "Læg i indkøbskurv".3. Vælg dine målsprog og oversættelsestjenestens niveau

for at nå ud til et internationalt marked. Vi genererer et tilbud til dig på få minutter.4. Fortsæt til betaling med et enkelt klik

Du får en overskuelig oversigt over din bestilling, som indeholder:

- Målsprog
- Det samlede antal ord, der skal oversættes
- Garanteret leveringsdatoDet var det hele.

Dit indhold er nu blevet sendt til oversættelse. Når oversættelserne er færdige, bliver de leveret direkte til din Shopify-butik.

Du kan gå til afsnittet Anmodninger for at se alle de bestillinger, du har foretaget, og komme i kontakt med os til enhver tid.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores team står klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Barbara – Senior Account Manager

Hvilke markeder er mest velegnede til afsætning af dine produkter?

Tag et kig på vores T-Index-undersøgelse for at afgøre, hvilken markedssprogkombination der er den mest hensigtmæssige i forhold til at sælge dine produkter i hele verden. T-Index rangerer lande efter deres potentiale for onlinesalg og estimerer markedsandelen for hvert land i forhold til global e-handel.