Shopify-vertaalapp

Breid uit naar wereldwijde markten door uw e-commerce winkel op een eenvoudige, efficiënte en kosteneffectieve manier te vertalen met onze Shopify-vertaalapp.

Waarom Translated?

Vertrouwen

We worden vertrouwd door e-commerce leiders zoals Airbnb, Google, La Prairie, Dolce & Gabbana, YOOX en nog veel meer.

Ervaring

Wij hebben 1,2 miljoen taken geleverd in 194 talen aan ruimen 200.000 klanten in 40 domeinen sinds 1999. Wij helpen de meest veeleisende klanten om wereldwijd te gaan.

Ondersteuning op maat

Lokalisatie-experts ondersteunen uw internationaliseringsreis en taalkundige diensten die al uw toekomstige behoeften dekken.

Belangrijkste kenmerken en voordelen


  • Snelle installatie en eenvoudig beheer: met slechts een paar klikken installeert u de vertaalapp en begint u over de hele wereld te verkopen.
  • Betaal nooit twee keer: we gebruiken vertaalgeheugens om consistentie te behouden en ervoor te zorgen dat u nooit twee keer betaalt voor uw vertalingen, zelfs als u meerdere winkels heeft.
  • Kwaliteit: professionele taalkundigen, woordenlijsten en kwaliteitsborgingsinstrumenten om vertalingen van topkwaliteit te garanderen.
  • Gegarandeerde levering: transparante prognoses voor leveringsdata van vertalingen om u te helpen uw wereldwijde lancering van tevoren te plannen en uw deadlines te halen.
  • Schaalbaarheid: met onze pool van meer dan 300.000 professionele zorgvuldig beoordeelde vertalers kunnen we zelfs de grootste e-commercewinkels zo snel mogelijk lokaliseren, in overeenstemming met de vraag van de markt. Waar en wanneer u ook wilt beginnen met verkopen over de hele wereld, wij zijn er voor u.
  • Transparantie: volledige zichtbaarheid van uw uitgaven en de status van uw vertalingen.


Vind ons in de Shopify App Store.

Download de app

Hoe de Shopify-vertaalapp werkt:1. Voeg de Translated-app toe en installeer deze

U kunt ons vinden in de Shopify App Store of klik hier.
Zodra u klaar bent, kunt u Translated zien in uw Apps-sectie.2. Kies de Shopify-content

die u wilt vertalen uit uw producten, collecties, winkelpagina's en winkelgegevens. Zodra u klaar bent, klikt u op de knop 'Toevoegen aan winkelwagen'.3. Selecteer uw doeltalen en het niveau van de vertaaldienst

om uw internationaliseringsreis te beginnen. We genereren de offerte binnen enkele minuten.4. Ga met één klik naar de kassa

U ziet een transparante samenvatting van uw bestelling, waaronder:

- Target languages
- Total words to be translated
- Gegarandeerde leverdatumKlaar!

Uw content wordt nu verzonden voor vertaling. Zodra de vertalingen zijn voltooid, worden ze rechtstreeks aan uw Shopify-winkel geleverd.

U kunt de sectie Aanvragen bezoeken om alle bestellingen te bekijken die u heeft geplaatst en op elk gewenst moment contact met ons op te nemen.

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara - senior accountmanager

Welke markten zijn het beste startpunt voor de verkoop van uw producten?

Bekijk ons T-Index-onderzoek om de beste combinatie van markt en taal te identificeren voor het wereldwijd verkopen van uw producten. T-Index rangschikt landen op basis van hun potentieel voor online verkoop en maakt een inschatting van het marktaandeel van elk land in relatie tot wereldwijde e-commerce.