A COVID-19-válság sürgősségére reagálva kialakítottunk egy sor új szolgáltatást

A COVID-19 (koronavírus) okozta válság gyors ütemben idéz elő példátlan változásokat az egész világon. A vállalatoknak most minden eddiginél fontosabb, hogy képesek legyenek gyorsan és érthetően kommunikálni az alkalmazottaikkal és ügyfeleikkel. Ezt elősegítve olyan új szolgáltatásokat kínálunk, mint az expressz határidő, a nonstop elérhetőség, a készenléti és házon belüli fordítók biztosítása, valamint az orvosi szövegekhez nyújtott szakértelem.

Nonstop elérhetőség

Fordítóink eddig is készenlétben álltak a legtöbb időzónában munkaidőben. Mostantól éjjel-nappal támogatást nyújtunk az ügyfeleinknek, bárhol is vannak. Új nonstop rendszerünk lehetővé teszi, hogy a nap bármely időpontjában biztosítani tudjuk a fordítást 200 nyelven.

Egynapos sürgősségi szolgáltatás

Bizonyos dolgok nem várhatnak. Ha munkanapon egynapos fordítást rendel meg, a kész szöveget a következő munkanapon reggel kézbesítjük. Azt is meg tudjuk oldani, hogy a fordítások a hétvége alatt elkészüljenek, így hétfő reggel máris közzéteheti vagy terjesztheti a többnyelvű tartalmat.

Helyi fordítók a helyi irodákban

Ha a cégen belül sürgősen extra támogatásra van szüksége, lefoglalhat egy helyi fordítót, aki elmegy az Ön irodájába. Bárhol a világon. És ha a munkatársai otthonról dolgoznak a válság idején, akkor helyi fordítónk a távmunkában dolgozó csapat tagjává válik.

Készenléti szolgáltatás

Ha készenléti kapacitásra van szüksége a sürgős fordítási igényei kielégítésére, most lefoglalhat egy gondosan összeállított csapatot egy meghatározott időtartamra. A lefordított szavak mennyiségétől függetlenül óradíjat fizet. Minden fordító óránként 200-300 szót képes lefordítani, és az összes szöveget leadják a készenléti időszak alatt.

Sürgősségi csapat orvosi fordítókból

Összeállítottunk egy 217 orvosi fordítóból álló csapatot, akik 60 nyelven dolgoznak. Ez a sürgősségi csapat felbecsülhetetlen támogatást nyújt azoknak az egészségügyi szervezeteknek, amelyeknek gyorsan kell kommunikálniuk a többnyelvű közösségekkel vagy a határokon átnyúlóan. Képesített szakembereink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a különféle orvosi területeken.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk a kérdéseit,

és segítsünk a céljai elérésében.

Kapcsolat