Talous- ja rahoituskäännökset

Olemme valinneet ja kouluttaneet maailman parhaita ammattikääntäjiä vuodesta 1999 lähtien ja tukeneet heitä huipputeknologialla auttamaan yli 337 268 asiakasta kaikilla toimialoilla.

 • Talousarviot/taseet
 • Tuloslaskelmat
 • Veronpalautukset
 • Pankkitiliotteet
 • Vakuutusasiakirjat
 • Pankkitakaukset
 • Yksityiset ja julkiset tarjoukset
 • Kirjanpitomenettelyt
 • Due diligence -menettelyt
 • Rahoitushankkeet
 • Sijoitusnäkymät
 • Vuotuinen raportointi
 • Tilintarkastajien raportit
 • Rahavirtalaskelmat
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Onko sinulla monimutkaisempi tarve?

Olemme apunasi monimutkaisten asiakirjojen, PDF-tiedostojen, internetsivustojen, ohjelmistoista ja muiden vastaavien tarjouksissa.

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Miksi valitsisit meidät

Taattu laatu

Tuemme maailman parhaita kääntäjiä edistyneillä laadunvarmistusprosesseilla. Eikä tässä vielä kaikki: tarjoamme ilmaisen ja kattavan käännöstarkistuksen, jos satut olemaan tyytymätön.

Lue ehdot

Toimitus ajallaan

Suorituskykymme on alan parhaita ja työnkulkumme optimoitu. Se takaa, että yli 95 % töistä toimitetaan ajallaan. Lisäksi, jos ylitämme määräajan – mikä on epätodennäköistä – palautamme käännöskustannukset jopa kokonaisuudessaan.

Lue ehdot

Maksa toimituksen jälkeen

Luotamme aidosti asiakkaisiimme, minkä vuoksi olemme luoneet Maksa toimituksen jälkeen -mallin. Maksa toimituksen jälkeen -mallin ansiosta voit maksaa viiden päivän kuluessa käännöksen toimittamisesta luottokortilla, pankkisiirrolla tai PayPalilla.

Lue ehdot

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 337 268 asiakasta ympäri maailman ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita sopeutumalla pienistä tilauksista räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lisätietoja

Tietoja talous- ja rahoituskäännöksistä

Talous-/rahoitusasiakirjan kääntäminen vaatii asiayhteyden ymmärtämisen ja erikoistermien oikean ja johdonmukaisen kääntämisen. Translatedin rahoitus-, talous- ja vakuutusasiakirjojen kääntämispalvelut takaavat laadun, jonka tuottaa 596 575 testatusta syntyperäisestä kääntäjästä koostuva verkosto. Kaikilla sen jäsenillä on syvällinen talous- ja rahoituskysymysten tuntemus.

Translated toimii kumppanina taloudellisia tai rahoituksellisia käännöksiä varten. Arvioimme tarpeet tarjoamalla sitä, mitä vaaditaan paikallisella kielelläsi, ja mukautamme tarpeet talouden ammattikielen erityisvivahteisiin. Rahoitus- ja verojärjestelmät ovat erilaisia kaikissa maissa, joten on tärkeää tunnistaa kaikki näkökohdat, jotka vaativat erityistä mukauttamista.

Monilla kääntäjillämme on sekä alan tutkinto että työkokemusta alan yrityksistä, ja he ovat tietoisia käännösprosessin aikana mahdollisesti esiintyvistä ongelmista. Heidän kokemuksensa yhdessä projektipäälliköidemme prosessinhallinnan kanssa antavat meille mahdollisuuden ratkaista helposti käännösprojektin aikana mahdollisesti esiintyvät kriittiset ongelmat, ja voimme täyttää sitoumuksemme laatuun ja toimitusaikoihin.

Talous- ja rahoituskäännöspalvelumme lähestymistapa on monitieteellinen: markkinoinnin, rahoituksen, kirjanpidon ja lainsäädännön osa-alueet otetaan huomioon samanaikaisesti. Siksi useat kääntäjät voivat työskennellä samassa projektissa sen varmistamiseksi, että lopullinen käännös on korkealaatuinen.

Työskentelemme myös tiettyjen asiakirjojen parissa: taloudelliset raportit ja tilinpäätökset, taseet ja yhtiöjärjestyksen käännökset. Näissä tapauksissa kääntäjämme huolehtivat taloudellisten tietojen esittämiseen vaadittavasta muotoilusta ja numeroinnista.

Voimme kääntää yli 1 600 kieliparia käytännöllisesti katsoen mistä tahansa sähköisestä muodosta ja säilyttää alkuperäisen muodon.

Pyydä pikatarjous

Näin saat dokumenttisi käännettyä helposti ja nopeasti.

Osta verkosta muutamalla napautuksella.

Pikatarjous