Transkreationstjänster

Blandar konsten att skriva kreativa texter med precisionen av lokalisering för att få ditt innehåll att resonera med den globala publiken på 203 språk.

Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Varför välja oss

Kulturell anpassning när den är som bäst

Transkreation är mer än att översätta ord. Därför ser vårt team av specialister till att ditt innehåll sömlöst integreras i det lokala kulturella sammanhanget samtidigt som du behåller ditt varumärkes identitet.

Expertis som ger resultat

Med ett team av skickliga lingvister och specialiserade copywriters specialiserar vi oss på att anpassa ditt innehåll för att säkerställa maximal effekt och engagemang inom samtliga marknader.

Sömlöst arbetsflöde, snabb leverans

Vår strömlinjeformade process, som drivs av AI-teknik, säkerställer smidigt samarbete, exakta tidslinjer och snabb kommunikation, så att du kan uppfylla dina globala marknadsföringsmål.

Vår kreativa process

Förstå ditt varumärke

Detta grundläggande steg innebär en omfattande utforskning av varumärkets identitet, värderingar, tonläge och budskap. Vi gräver i varumärkets etos, uppdrag och målgrupp för att få en djup förståelse för vad varumärket representerar.

Översättningen utförs av
den bäst anpassade lingvisten

För att hitta de bästa professionella lingvisterna för översättningsuppgiften använder vi T-Rank – vårt verktyg för urval av talanger baserat på AI. T-Rank analyserar egenskaperna hos varje inkommande projekt och matchar sedan den bästa översättaren med uppgiften baserat på över 30 faktorer, såsom kvalitet och punktlighet från tidigare jobb, daglig leverans av material, kompetensområde och innehåll i dokumentet bland annat.

Kreativ granskning av en specialiserad copywriter

Efter att ha slutfört översättningsuppgiften väljer vi noggrant professionella copywriters baserat på deras färdigheter och specialområden. Deras roll är att förbättra det översatta innehållet från ett kreativt perspektiv och se till att meddelandet, tonen och avsikten med den ursprungliga texten effektivt förmedlas på de nya språken, samtidigt som innehållet anpassas till målgruppens kulturella sammanhang.

När du ska använda TranskreationSlogans och taglines

Fånga kärnan och effekten av den ursprungliga slogan eller tagline på ett sätt som resonerar med målgruppen samtidigt som man tar hänsyn till kulturella nyanser.

Varumärkes- och produktnamn

Skräddarsy varumärkes- och produktnamn för att passa målmarknadens språkliga och kulturella preferenser samtidigt som varumärkesidentitet och vidkännande bibehålls.

Reklam- och kampanjinnehåll

Anpassa reklammaterial, inklusive rubriker, brödtext och call to action för att säkerställa att de är kulturellt relevanta och övertygande på målmarknaden.

Ljud- och videoskript

Ändra ljud- och videoskript, inklusive berättarröst, narrativ och dialoger för att se till att de är kulturellt lämpliga och effektivt förmedlar det avsedda budskapet.

Fler frågor?
Hör av dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Få en offert direkt

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Få en offert nu