Tekstitykset ja transkriptiopalvelut

Olemme valinneet ja kouluttaneet maailman parhaita ammattikääntäjiä vuodesta 1999 lähtien ja tukeneet heitä huipputeknologialla auttamaan yli 337 268 asiakasta kaikilla toimialoilla.

  • Yritysten mainosvideot
  • Musiikkivideot
  • Videomainokset
  • Yritysten sosiaalisen median kanavat
  • Video-oppaat ja oppitunnit
  • Seminaarin transkriptio
  • Haastattelun transkriptio
  • Lääketieteellinen/tieteellinen transkriptio
  • Laillinen transkriptio
  • Poliisin transkriptio
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Onko sinulla monimutkaisempi tarve?

Olemme apunasi monimutkaisten asiakirjojen, PDF-tiedostojen, internetsivustojen, ohjelmistoista ja muiden vastaavien tarjouksissa.

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Miksi valitsisit meidät

Taattu laatu

Tuemme maailman parhaita kääntäjiä edistyneillä laadunvarmistusprosesseilla. Eikä tässä vielä kaikki: tarjoamme ilmaisen ja kattavan käännöstarkistuksen, jos satut olemaan tyytymätön.

Lue ehdot

Toimitus ajallaan

Suorituskykymme on alan parhaita ja työnkulkumme optimoitu. Se takaa, että yli 95 % töistä toimitetaan ajallaan. Lisäksi, jos ylitämme määräajan – mikä on epätodennäköistä – palautamme käännöskustannukset jopa kokonaisuudessaan.

Lue ehdot

Maksa toimituksen jälkeen

Luotamme aidosti asiakkaisiimme, minkä vuoksi olemme luoneet Maksa toimituksen jälkeen -mallin. Maksa toimituksen jälkeen -mallin ansiosta voit maksaa viiden päivän kuluessa käännöksen toimittamisesta luottokortilla, pankkisiirrolla tai PayPalilla.

Lue ehdot

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 337 268 asiakasta ympäri maailman ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita sopeutumalla pienistä tilauksista räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lisätietoja

Monikieliset tekstitykset ja transkriptiot

Videoista on tulossa jatkuvasti esillä oleva media digitaaliaikakaudella; ne voivat olla sosiaalisen median kampanjoita, video-oppaita tai webinaareja. Kuluttajat ja yritykset luovat, katsovat ja jakavat yhä enemmän videoita.

Videoiden tekstitysten, otsikoiden ja kuvausten kääntäminen on erittäin tehokas tapa välittää viestisi kansainvälisille käyttäjille ja lisätä käyttäjäkantaa ja sivuston/kanavan katselua maailmanlaajuisesti.

Translated pystyy käsittelemään videon tekstitysprojektin kaikki vaiheet keskittyen erityisesti sinulle tärkeisiin vaatimuksiin. Jos sinulla ei vielä ole tekstityksiä alkuperäisellä kielellä, tarjoamme sinulle ensin transkriptiopalvelumme, joka antaa meille pohjan työskennellä käännöksen luomiseksi.

Transkriptio tarkoittaa, että erikoistunut ammattikääntäjä muuntaa ääni- tai videotiedoston tekstimuotoon. Tarjoamme yleensä täyden transkriptiopalvelun. Tämä on "sanasta sanaan" tai "sanatarkasti" -transkriptio, joka on 100 %:sti uskollinen alkuperäiselle äänitykselle. Videotekstityksiä luotaessa on kuitenkin joskus tarpeen tuottaa "lyhennetty" (ei täysin sanasta sanaan) -transkriptio käytettävissä olevan tilan rajoitusten vuoksi. Asiantuntevat kääntäjämme voivat arvioida tiedostoasi ja tarjota sinulle tarvitsemasi transkriptiotyypin.

Tekstityksen käännös on tekninen erikoisala, joka vaatii kieliasiantuntijoiden taitoja ja kokemusta. Heidän on kyettävä välittämään alkuperäinen viesti jättämättä pois merkityksellisiä tietoja, mutta vähentämään silti eri kohdissa tarvittavien sanojen määrää. Tekstien kääntämisen lisäksi tekstitysten on mukautettava teksti rajoitettuun määrään merkkejä sekunnissa (ja riviä kohti) samoin kuin tilasääntöjen mukaisesti. On otettava huomioon monia tekijöitä sen varmistamiseksi, että kohdeyleisö voi helposti lukea ja ymmärtää tekstityksen.

Yli 20 vuoden ajan Translated on tarjonnut tekstityspalvelua 201 kielellä, ja valinnut aina syntyperäiset ammattikääntäjät ainutlaatuisesta verkostostaan, joka koostuu 596 575 ympäri maailmaa toimivista testatuista kieliasiantuntijoista. Valitsemme kääntäjämme videosi aiheen perusteella varmistaaksemme, että jokaisella kielellä käytetään asianmukaista terminologiaa.

Missä muodossa saan tekstitykseni?

Toimitamme tekstitystiedoston haluamassasi muodossa (Word, .srt, .txt, .vtt, .sbv) ohjeidesi mukaan aikaleimoilla tai ilman niitä.

Pyydä pikatarjous

Näin saat dokumenttisi käännettyä helposti ja nopeasti.

Osta verkosta muutamalla napautuksella.

Pikatarjous