Translated parti

20 évvel ezelőtt volt egy álmunk: összekötni az egész világot a nyelveken keresztül.


A Translated 20 éve

Úgy gondoljuk, hogy az emberi kreativitás alulértékelt.
Úgy gondoljuk, hogy a világ nem használja ki az emberek teljes kreatív potenciálját.
Úgy gondoljuk, hogy a gépeknek azt a cél kell szolgálniuk, hogy több szabad időnk legyen, és kifejezhessük a kreativitásunkat ahelyett, hogy megpróbálnának helyettesíteni minket.
Úgy gondoljuk, hogy megfelelő feltételek mellett a gépek és az emberek együtt jobban teljesítenek.
Ezért a világ legjobb fordítóival dolgozunk, akik a mesterséges intelligenciák betanításával segítenek a szakembereknek, hogy a legjobbat tudják nyújtani.

Ma, 20 év elteltével is töretlenül haladunk előre

Ünnepeljük együtt

A Translated idén 20 éves!
Nagyon köszönjük a hihetetlen munkát, szenvedélyt és barátságot, amit kaptunk.

Nagyon sokat jelent nekünk, ezért a csapatunk úgy döntött, hogy több részre válva egyidejűleg 18 városba utazunk világszerte, és megünnepeljük a hozzánk legközelebb álló partnereinket: a fordítókat.
Ez a parti nem a mi ünneplésünkről szól, hanem a fordítóinkról.

Úgy gondoljuk, hogy kiemelkedő fordítások akkor készülnek, ha a legjobb fordítókkal állunk kapcsolatban, bárhol is legyenek, és ha ez a kapcsolat erős és jelentőségteljes.

Egyidejű parti

20. évfordulónkra 18 országot választottunk szerte a világon, ahová csapatunk tagjai elutaztak, hogy személyesen találkozzanak több száz fordítóval!

Ez példa nélkül álló esemény volt a fordítás világában: 4 kontinens 10 000 fordítóját hívtuk meg, hogy részt vegyenek a buliban.

Nagyon szerettük volna megosztani az örömünket a fordítóinkkal is 18 városban világszerte. Ez egy egyedülálló lehetőség volt, hogy megünnepeljük a Translated évfordulóját, és kapcsolatunkat a következő szintre emeljük. Mert úgy gondoljuk, hogy az emberek fogják jelenteni a különbséget, és ők vezetik a változást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk a kérdéseit,

és segítsünk a céljai elérésében.

Kapcsolat