Amazon annonsöversättningar

Varför du bör lokalisera dina annonser med Translated

Enligt en undersökning som gjorts av Common Sense Advisory är företag som översätter sin information för att kommunicera och skapa en relation till sina internationella konsumenter 2,67 gånger mer benägna att öka intäkterna.

Vad beror denna ökning på?Det är enkelt:

  • Konsumenter vill köpa varor på sitt eget språk: 72,4 % av de tillfrågade säger att de är mer benägna att köpa en produkt om informationen finns tillgänglig på deras eget språk.
  • Förvånande nog anger 56,2 % av webbkonsumenterna att möjligheten att läsa informationen på sitt eget språk är viktigare för dem än priset på produkten.

Amazons marknadsplats är en viktig drivkraft för att bli ett globalt företag

Amazons marknadsplats är värd mer än 130 miljarder dollar globalt. Denna häpnadsväckande siffra möjliggörs av både nya och erfarna detaljhandlare som använder denna marknad för att sälja – inte bara till lokala kunder utan också till kunder runt om i världen. Om du är en säljare som vill utnyttja Amazon-marknaden för att öka försäljningen har du möjlighet att expandera ditt företag internationellt, och Translated är nu tillgänglig på Amazon Marketplace som en översättningsleverantör.

Vi kan hjälpa dig med dina översättningsbehov på Amazon-marknaden oavsett vilken målregion du har valt: vår översättningserfarenhet inkluderar 200 språk och våra översättare har rätt färdigheter för att översätta allt produktbaserat innehåll, inklusive beskrivningar, användaromdömen och mer. Vi använder professionella översättare som översätter till sitt eget modersmål och som har omfattande erfarenhet av lokalisering, vilket säkerställer att språkliga nyanser och kulturella skillnader inte går förlorade i översättningen. Resultatet? Mer exakt och effektiv lokalisering.

Hur det fungerar

För närvarande ger Amazon dig möjligheten att nå marknader i Nordamerika, Europa och Asien. När det gäller att säkerställa framgång på en regionspecifik Amazon-marknad måste du arbeta med en översättningspartner för att översätta ditt produktutbud till språket i just den regionen. Om du till exempel är en säljare baserad i Tyskland som vill använda Amazons amerikanska marknadsplats för att rikta in dig på köpare i Kanada, måste du översätta produktinformation till engelska och kanadensisk franska. Ta en titt på T-Index-studien för att identifiera den mest lämpliga kombinationen av marknadsspråk för din investering, med beaktande av kundbasen och försäljningspotentialen över webben.


Vårt arbete grundas på två principer:

1. Exakt sökordsoptimering:

Tänk på alla beskrivningar du har skrivit för ditt märke och dina produkter. Det finns flera fraser, ord och terminologi du kan använda på olika språk: vi använder specialverktyg för att kontrollera relevansen av sökord på din marknad för att säkerställa att du fångar så mycket som möjligt av den tillgängliga trafiken.

2. Effektiv kreativitet:

Vi lokaliserar annonser för att göra ditt ursprungliga kommersiella meddelande och dina uppmaningar till köp så övertygande som möjligt på målspråket.Dra nytta av professionella copywriters som samarbetar kreativt med våra översättare för att säkerställa att din kommunikation presenteras på bästa möjliga sätt.

Lokalisering möjliggör på ett enkelt sätt mer skalbara produkter

Att exakt lokalisera ditt innehåll, ge din publik den kulturellt anpassade informationen de behöver och hålla din produktinformation konsekvent är bara några av de uppenbara faktorerna som krävs för att lyckas på Amazons internationella marknadsplats. Och det kan inte bli enklare: Få en omedelbar offert här eller skicka filerna som ska översättas till oss på info@translated.com.

Översättning är en del av din marknadsföring och är avgörande för global tillväxt. Det sista du vill göra är att ge användare som är intresserade av dina produkter ett dåligt intryck, och därför inkluderar ledande företag lokalisering som en nödvändig del av deras marknadsföringsstrategi (se fallstudien Airbnb – Translated). När de görs rätt blir dessa översättningar en investering som betalar sig med globala köpare.

Fler frågor? Hör av dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Translated hjälpte Airbnb att utveckla ett nytt översättningsflöde för att maximera kvalitet, kontroll och kostnadseffektivitet.,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Högkvalitativa översättningar med snabba vändtider. Google Ads- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!,
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på begäran om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har för oss lokaliserat Google Ads och Facebook-marknadsföringskampanjer under flera år. Vi ser dem som en av våra betrodda partners och de har aldrig gjort oss besvikna.,
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveransdeadlines och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leveransen.,
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated finns vår webbplats nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket gör att vi kan komma in på nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!,
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras tjänst är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt 340 920kunder över hela världen, inklusive unga innovativa nystartade företag och stora globala företag från olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov – vi kan anpassa oss från små uppgifter på beställning, till avancerade helhetslösningar.

Läs mer

Upptäck vår teknik

Översättnings-API:er för kontinuerlig lokalisering, avancerad repetitionshantering, utvinning av innehåll från 71 filformat och 21 innehållskällor, neural anpassningsbar maskinöversättning och mycket mer.

Läs mer

Hör av dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Hör av dig