Professionele cv-vertalingen

Een professioneel, indrukwekkend cv vergroot uw kansen op succes in de werkwereld. Vertaal uw cv op professionele wijze. Onmiddellijke online offerte voor elke talencombinatie. Jarenlange ervaring tot uw dienst.

  • CV’s
  • Professionele certificaten
  • Diploma's
  • Motivatiebrieven
  • Aanbevelingsbrieven
Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Is uw vraag complexer?

We helpen u een offerte aan te vragen voor complexe documenten, PDF's, websites, software en meer.

Barbara - Senior Account Manager

Waarom voor ons kiezen?

Gegarandeerde kwaliteit

We ondersteunen de beste vertalers ter wereld met geavanceerde processen om de kwaliteit te waarborgen. En dat is nog niet alles. We laten de vertaling gratis uitgebreid beoordelen, als u niet tevreden bent.

Lees onze voorwaarden

Tijdige levering

We bieden de beste prestatieniveaus in de branche, met een geoptimaliseerde workflow waardoor meer dan 95% van de leveringen op tijd is. Daarnaast betalen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat we een deadline missen, de vertaling volledig terug.

Lees onze voorwaarden

Achteraf betalen

We vertrouwen onze klanten, en daarom hebben we een model voor achteraf betalen gecreëerd. Met achteraf betalen kunt u binnen vijf dagen na de levering van de vertaling het bedrag via creditcard, bankoverschrijving of Paypal voldoen.

Lees onze voorwaarden

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 341.435 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Waarom is het belangrijk om uw cv te vertalen?

Uw cv is uw 'visitekaartje' in de werkwereld: verpest geen jarenlange studie en ervaring met een amateuristisch cv.

Een effectief cv vertaald in de juiste taal is uw paspoort naar de arbeidsmarkt. Daarom is het belangrijk om te vertrouwen op een professional voor een cv-vertaling die deze op de best mogelijke manier versterkt. Of u nu op zoek bent naar uw eerste baan of een ervaren manager bent, een cv dat perfect is vertaald in het Engels, Duits, Spaans, Frans of Chinees kan een verschil maken in het openen van deuren voor betere carrièrekansen.

Het is erg belangrijk om te bepalen wie het cv zal lezen. Vaak zijn er culturele of industriële verschillen waarmee rekening moet worden gehouden tijdens de vertaling: Translated zorgt ervoor dat uw cv exact overeenkomt met de verwachtingen van uw marktsegment.

De eerste indruk is wat telt: er zijn geen tweede kansen. Als uw cv vergezeld gaat van een goede motivatiebrief, heeft u geen tweede kans nodig: Translated verzorgt uw sollicitatiebrief met een professionele vertaling en het effect op uw potentiële werkgever zal compleet anders zijn dan de indruk die een amateuristische vertaling zou geven.

Ontvang direct een offerte voor de vertaling van uw cv. Als de schatting in overeenstemming is met uw verwachtingen, bevestigt u gewoon de bestelling, voegt u het te vertalen document bij en krijgt u snel de vertaling van uw cv of motivatiebrief.

Deze service is gemaakt voor diegenen die graag een goed geschreven cv willen hebben; het kan echt het verschil maken tussen een sollicitatiegesprek aangeboden krijgen en totaal niet opvallen. Door samen te werken met uitstekende vertalers, zal elk woord van uw cv de juiste vertaling hebben.

Het hebben van een professioneel cv is van grote professionele waarde voor u: Translated biedt de vertaling ervan voor betaalbare prijzen, terwijl u de kwaliteit behoudt die u nodig hebt.

Voor cv-vertalingen raadt Translated onze Premium-service aan, waarbij de eerste vertaling grondig wordt beoordeeld door een tweede professionele moedertaalspreker die verantwoordelijk is voor het gedetailleerd controleren van de vertaalde tekst in combinatie met de stilistische kwaliteit en interne consistentie.

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Meteen een offerte