Økonomiske og finansielle oversættelser

Vi har udvalgt og uddannet de bedste professionelle oversættere i verden siden 1999 og hjulpet dem med avancerede teknologier for at hjælpe mere end 344.508 kunder i alle brancher.

 • Statusopgørelser
 • Resultatopgørelser
 • Selvangivelser
 • Bankoptegnelser
 • Forsikringsdokumenter
 • Bankgarantier
 • Private og offentlige tilbud
 • Regnskabsprocedurer
 • Procedurer for rettidig omhu
 • Finansielle projekter
 • Investeringsprospekter
 • Årsberetninger
 • Revisionspåtegninger
 • Pengestrømsoversigter
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi hjælper dig med at få et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor vælge os?

Garanteret kvalitet

Vi hjælper verdens bedste oversættere med avancerede kvalitetssikringsprocesser. Og det er ikke alt: Vi tilbyder en gratis omfattende gennemgang af oversættelsen, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Læs vores vilkår

Levering til tiden

Vi tilbyder branchens bedste præstationsniveauer med en optimeret arbejdsgang, der garanterer, at over 95 % af projekterne leveres til tiden. Og i det usandsynlige tilfælde, at vi ikke overholder en deadline, refunderer vi op til den fulde pris for oversættelsen.

Læs vores vilkår

Betal efter levering

Vi stoler virkelig på vores kunder, og derfor har vi oprettet modellen Betal efter levering. Med Betal efter levering kan du betale inden for fem dage efter levering af oversættelsen via kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Læs vores vilkår

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 344.508 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Om økonomisk og finansiel oversættelse

Oversættelse af et økonomisk/finansielt dokument kræver en forståelse af konteksten og korrekt og konsekvent oversættelse af specialiseret terminologi. Translateds tjenester til oversættelse af finansielle og økonomiske dokumenter og forsikringsdokumenter garanterer høj kvalitet via sit netværk af 620.066 godkendte oversættere, der er indfødte sprogbrugere og har en høj grad af specialisering i finansielle og økonomiske anliggender.

Translated fungerer som partner for økonomiske eller finansielle oversættelser. Vi vurderer behovene og leverer det, der kræves på dit lokale sprog, tilpasset de specifikke nuancer i det økonomiske fagsprog. Finans- og skattesystemer er forskellige fra land til land, og derfor er det vigtigt at identificere alle aspekter, der kræver specifik tilpasning.

Mange af vores oversættere har ud over en erhvervsuddannelse haft arbejdserfaring i virksomheder i branchen og er bekendt med de problemer, der kan opstå under oversættelsesprocessen. Deres erfaring kombineret med vores projektlederes administration af processen gør det muligt for os let at løse de eventuelle kritiske problemer, et oversættelsesprojekt kan indeholde, og opfylde vores forpligtelser med hensyn til kvalitet og leveringstider.

Vores økonomiske og finansielle oversættelsestjeneste har en tværfaglig tilgang: områderne marketing, økonomi, regnskab og jura tages i betragtning samtidigt. Dette er grunden til, at flere oversættere måske arbejder på det samme projekt og sikrer, at den endelige oversættelse er af højeste kvalitet.

Vi arbejder også på specifikke dokumenter: økonomirapporter og regnskaber, statusopgørelser og oversættelser af selskabsvedtægter. I disse tilfælde håndterer vores oversættere de specifikke økonomiske indikationer vedrørende formatering og nummerering.

Vi kan oversætte mere end 1.600 sprogkombinationer i stort set ethvert elektronisk format, og vi bevarer det originale format og dets opsætning.

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud