Professzionális fordítóiroda

A Translated egy professzionális fordítóiroda, amely nyelvi szakemberek által végzett, teljes körű fordítási szolgáltatásokat kínál a dokumentumok egyszerű lefordításától az igény szerinti lokalizációs megoldásokig 202 nyelven és 40 különböző szakterületen.

  • Fordítási szolgáltatások
  • Átírási szolgáltatások
  • Feliratozási szolgáltatások
  • Audiovizuális szolgáltatások
  • Többnyelvű kiadványszerkesztési szolgáltatások
  • Kreatív fordítási szolgáltatások
  • Hangfelvételi szolgáltatások
  • Hiteles fordítási szolgáltatások
  • Kreatív fordításokat végző ügynökség
  • Szövegíró ügynökség
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igények?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és egyéb feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Mi szól mellettünk?

Tapasztalat és megbízhatóság

1999 óta világszerte 202 nyelven több mint 341 435 ügyfél számára végeztünk fordítási feladatokat, hogy megkönnyítsük a legmagasabb elvárásokkal jellemezhető vállalatok térnyerését a nemzetközi piacokon.


Személyre szabott támogatás

Lokalizációs szakértőink és nyelvi szolgáltatásaink az Ön összes jövőbeli fordítási és lokalizációs elvárását képesek teljesíteni.


Nyílt technológia

Fordítási szolgáltatásaink azért olyan hatékonyak, mert modern technológiákat és tehetséges embereket alkalmazunk. Alkalmazásprogramozási felületeink megkönnyítik az emberi fordítás integrálását bárhová és bármikor, amikor csak szüksége van rá.

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 341 435 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

A Translatedről

A Translatedet 1999-ben alapította egy nyelvész és egy informatikus, az automatizált és internetalapú lokalizációs szolgáltatások területének úttörői.

Több mint 300 000 ellenőrzött, anyanyelvű professzionális fordító, akik 202 különböző nyelven nyújtanak szolgáltatásokat.

Értékeink

Hiszünk abban, hogy az emberek jelentik a különbséget.
Hisszük, hogy a nyelv a világ legemberibb dolga.
A technológia segítségünkre van abban, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsuk, és javítsunk a képességeinken.
Ezzel mindenki csak nyerhet.
Az emberek, a cégek, a társadalom.
Minél jobban teljesítünk, annál többet tudunk fektetni az emberekbe.
Minél többet fektetünk az emberek boldogságába, annál jobban teljesítünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Lépjen velünk kapcsolatba