Idegenforgalmi fordítások

1999 óta válogatjuk és képezzük a világ legjobb professzionális fordítóit, és csúcstechnológiával támogatjuk őket, hogy több mint 340 920 ügyfélnek segíthessünk mindenféle iparágban.

 • Hangos útikönyvek
 • Utazási katalógusok
 • Utazási programok
 • Menedzsmentszoftverek
 • Brosúrák
 • Katalógusok
 • Promóciós anyagok
 • Sajtóközlemények
 • Dokumentumfilmek
 • Útikönyvek
 • Étlapok
 • Hírlevelek
 • Szolgáltatások leírása
 • Webhelyek és turisztikai internetes portálok
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igénye van?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és további feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Miért minket válasszon?

Garantált minőség

A világ legjobb fordítóit fejlett minőségbiztosítási folyamatokkal támogatjuk. És ez még nem minden: Ingyenesen, az elejétől a végéig felülvizsgáljuk a fordítást, ha esetleg nem lenne elégedett.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítés határidőre

Az iparágban a legmagasabb teljesítményszintet kínáljuk egy olyan optimalizált munkafolyamat révén, amely garantálja, hogy több mint 95 százalékban időben teljesítünk. Ezenfelül abban a valószínűtlen esetben, ha egy határidőt nem sikerül betartanunk, akár a fordítás teljes költségét visszatérítjük.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítést követő fizetés

Őszintén bízunk ügyfeleinkben, ezért hoztuk létre a teljesítést követő fizetési modellt. A teljesítést követő fizetéssel a fordítás kézhezvételétől számított öt napon belül fizethet hitelkártyával, banki átutalással vagy PayPallel.

Olvassa el a feltételeinket

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 340 920 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Az idegenforgalmi fordításról

A Translated több mint 20 éve kínál turisztikai témájú fordítási szolgáltatásokat 607 341 ellenőrzött, hivatásos anyanyelvi fordítóból álló, világméretű hálózatán keresztül, akik több mint 202 nyelvre fordítanak.

A turisztikai ipar manapság meglehetősen globális, és jelentős fejlődési lehetőségeket kínál. Ha termékeit vagy szolgáltatásait nemzetközi közönségnek kínálja, azzal megjelenést és jelentős növekedési potenciált biztosít vállalkozása számára. Számos tanulmány kimutatta, hogy a fogyasztók nagyobb valószínűséggel vásárolnak, ha a saját nyelvükön találnak információkat. Ennek az oka nyilvánvaló: ha a felhasználók megértik az Ön üzenetét, az ösztönzi őket, hogy megismerjék az ajánlatát is. A lefordított tartalom egyedülálló módon mutatja be azokat az élményeket, amelyeket vállalata az utazóknak kínál világszerte.

Az üzenetét a legegyszerűbben és leghatékonyabban adjuk át; a fordító fontos szerepet játszik ebben, megtartva az eredeti kommunikáció stílusát, miközben gondoskodik arról is, hogy a fordítás a lehető leggördülékenyebb legyen. Végső soron az a cél, hogy a célközönség számára jól hangzó, vonzó és érdekes szöveg szülessen. A legtöbb kereskedelmi célú szöveghez hasonlóan kreatív készségekre is szükség van a fordítás elkészítéséhez.

Anyanyelvi fordítóink abban az országban élnek, ahol a lefordított szövegeket olvasni fogják, így garantálják, hogy a szöveg illeszkedjen a célország kulturális kontextusába. Ezenkívül kiválasztott fordítóink szakmai tapasztalattal rendelkeznek az idegenforgalom területén, így a lehető legpontosabb terminológiát használják.

Végül pedig az idegenforgalmi ágazat számára biztosított fordítói szolgáltatásaink multidiszciplináris megközelítést alkalmaznak: az építészet, a gasztronómia, a művészet, a divat, a zene, a történelem és régészet vagy akár a vallás szakterületeit egyaránt figyelembe veszik. Ezért több fordító dolgozhat ugyanazon a projekten, biztosítva ezzel a végső fordítás kiváló minőségét.

A Translated kiterjedt, hivatásos anyanyelvi fordítókból álló hálózata segít a webhelyek, útikönyvek, prospektusok, katalógusok, szórólapok, nyomtatott hirdetések, hírlevelek, éttermi menük és különféle prezentációk lefordításában.

Több mint 1 600 nyelvkombinációban tudunk fordítani, szinte bármilyen elektronikus formátumban, megőrizve az eredeti formátumot. Garantáljuk, hogy a fordítást az eredetinek megfelelő elrendezésben és irányban (jobbról balra írt szövegek esetén) készítjük el. Igény esetén kontextus-ellenőrzést is végzünk, hogy a lefordított dokumentum elrendezése biztosan megfelelő legyen.

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat