Professionelle medicinske oversættelser

Vi har udvalgt og uddannet de bedste professionelle oversættere i verden siden 1999 og hjulpet dem med avancerede teknologier for at hjælpe mere end 341.435 kunder i alle brancher.

 • Journaler
 • Medicinsk udstyr
 • Sygeforsikringsdokumenter
 • Formularer til informeret samtykke
 • Sygehusudskrivningspapirer
 • Videnskabelige publikationer
 • Patientjournaler
 • Hospitalsoptegnelser
 • Forordninger og lovgivninger
 • Rapporter om kliniske undersøgelser
 • Kliniske protokoller
 • Kliniske forsøg
 • Lægeerklæringer
 • Rapporter
 • Videnskabelig forskning
 • Test- og analyseresultater
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi hjælper dig med at få et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor vælge os?

Garanteret kvalitet

Vi hjælper verdens bedste oversættere med avancerede kvalitetssikringsprocesser. Og det er ikke alt: Vi tilbyder en gratis omfattende gennemgang af oversættelsen, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Læs vores vilkår

Levering til tiden

Vi tilbyder branchens bedste præstationsniveauer med en optimeret arbejdsgang, der garanterer, at over 95 % af projekterne leveres til tiden. Og i det usandsynlige tilfælde, at vi ikke overholder en deadline, refunderer vi op til den fulde pris for oversættelsen.

Læs vores vilkår

Betal efter levering

Vi stoler virkelig på vores kunder, og derfor har vi oprettet modellen Betal efter levering. Med Betal efter levering kan du betale inden for fem dage efter levering af oversættelsen via kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Læs vores vilkår

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 341.435 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Om medicinsk oversættelse

Translated har tilbudt oversættelsestjenester i forbindelse med medicinske tekster og dokumenter i over 20 år via et netværk af 609.018 godkendte professionelle og indfødte oversættere fra hele verden, der sammen oversætter til mere end 202 sprog.

Medicinske oversættelser falder ind under kategorien tekniske/videnskabelige oversættelser. Det er et vigtigt og kompliceret felt, da oversætteren skal have specifikke kundskaber og ekspertise for at kunne håndtere den særlige terminologi korrekt og tilbyde kunder førsteklassesservice. Vores netværk af oversættere giver os mulighed for at levere kvalitetstjenester på flere områder: Alle specialområder inden for medicin og kirurgi, klinisk diagnostik, sundhedsstatistikker, veterinærmedicin og medicinsk industri.

Påvist erfaring med medicinsk oversættelse og overholdelse af de højeste kvalitetsstandarder er de vigtigste grunde til, at store erhvervskunder vælger Translated til deres oversættelsesprojekter. Translated bruger oversættere, der er indfødte sprogbrugere og læger med certificeringer og akkrediteringer inden for deres fag. Professionel oversættelse af medicinske dokumenter kan ikke overdrages til oversættere, der udelukkende kender to eller flere sprog. Det kræver fagfolk med erfaring inden for det medicinske område.

Translated tilbyder specialiserede medicinske oversættelser inden for alle de forskellige områder af medicin: Manualer, videnskabelige artikler, kliniske rapporter, men også oplysningsmateriale til konferencer. De skriftlige dokumenter kan bruges til offentliggørelse eller til intern og informativ brug. Ud over medicinske oversættelser tilbyder vi også bekræftede oversættelser i tilfælde, hvor dokumentet skal have juridisk værdi. I løbet af de 20 år, vi har været i gang, har vi perfektioneret en produktionsproces, der giver os mulighed for at administrere store arbejdsmængder (bl.a. gennem brug af flere parallelle oversættere) på kort tid.

Translateds administrationsproces for oversættelser er certificeret i henhold til ISO 9001:2015- og ISO 17100:2015-standarderne.

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud