Műszaki és természettudományi fordítások

1999 óta válogatjuk és képezzük a világ legjobb professzionális fordítóit, és csúcstechnológiával támogatjuk őket, hogy több mint 340 920 ügyfélnek segíthessünk mindenféle iparágban.

 • Szabadalmak
 • Katalógusok
 • Műszaki specifikációk
 • Termékfelhasználói kézikönyvek
 • Elektronikus kézikönyvek
 • Üzemeltetési kézikönyvek
 • Tanulmányok
 • Szakmai képzési útmutatók
 • Biztonsági eljárási kézikönyvek
 • Felhasználói útmutatók
 • Szakmai javaslatok
 • Tudományos jelentések
 • Terméklapok
 • Műszaki adatlapok
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igénye van?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és további feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Miért minket válasszon?

Garantált minőség

A világ legjobb fordítóit fejlett minőségbiztosítási folyamatokkal támogatjuk. És ez még nem minden: Ingyenesen, az elejétől a végéig felülvizsgáljuk a fordítást, ha esetleg nem lenne elégedett.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítés határidőre

Az iparágban a legmagasabb teljesítményszintet kínáljuk egy olyan optimalizált munkafolyamat révén, amely garantálja, hogy több mint 95 százalékban időben teljesítünk. Ezenfelül abban a valószínűtlen esetben, ha egy határidőt nem sikerül betartanunk, akár a fordítás teljes költségét visszatérítjük.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítést követő fizetés

Őszintén bízunk ügyfeleinkben, ezért hoztuk létre a teljesítést követő fizetési modellt. A teljesítést követő fizetéssel a fordítás kézhezvételétől számított öt napon belül fizethet hitelkártyával, banki átutalással vagy PayPallel.

Olvassa el a feltételeinket

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 340 920 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

A műszaki fordításról

A Translated több mint 20 éve kínál fordítási szolgáltatásokat a műszaki szövegek és dokumentumok terén 607 341 ellenőrzött, hivatásos anyanyelvi fordítóból álló, világméretű hálózatán keresztül, akik több mint 202 nyelvre fordítanak.

Több mint 1 600 nyelvi kombinációban fordítunk, ami annak köszönhető, hogy a műszaki és természettudományok számos területén magas szintű specializációval rendelkező fordítókkal működünk együtt.

A magas színvonalú fordítások biztosítása érdekében a Translated fordításkezelési folyamatát az ISO 9001:2015 és az ISO 17100:2015 szabványok tanúsítják.

A fordítások szakterület szempontjából sokfélék lehetnek a mérnöki és ipari fordításoktól az orvosi és természettudományos területeken át egészen a kereskedelmi szakszövegekig.

A speciális műszaki fordítás általában a műszaki szövegírók által írt dokumentumok fordítását jelenti, amelyek bizonyos technológiai vagy természettudományos témákkal foglalkoznak. Ez az oka annak, hogy ezekben az esetekben olyan fordítókat bízunk meg, akik a nyelvi szakértelmük mellett műszaki vagy természettudományos területen szerzett oklevéllel vagy egyetemi diplomával is rendelkeznek.

A fordítási folyamat megköveteli, hogy a fordító nagyon pontosan dolgozzon, használja a szakterminológiát, és teljes mértékben megértse a kontextust; ebben az értelemben a fordító valódi műszaki szövegíróvá válik, aki megfelelő idő alatt át tudja adni a jelentést az adott nyelven a célpiac számára.

A szakterminológia helyes lefordítása mellett a műszaki fordításban az is nagyon fontos, hogy a szövegek hogyan adják át és kommunikálják a kulturális szempontokat. Ezért használunk anyanyelvi fordítókat, akik a célországban élnek, vagy nagyon részletesen ismerik a kultúráját.

Szinte bármilyen elektronikus formátumot lefordítunk, megőrizve az eredeti formátumot és elrendezést. A Translated az Ön ideális partnere a kiváló minőségű fordítási projektekhez.

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat