Professzionális önéletrajz-fordítás

Professzionális, magas színvonalú önéletrajzzal Ön is nagyobb eséllyel indul a munka világában. Fordíttassa le az önéletrajzát szakemberekkel. Azonnali online árajánlat bármilyen nyelvi kombinációra. Sokéves tapasztalattal állunk szolgálatára.

  • Önéletrajzok
  • Szakmai bizonyítványok
  • Oklevelek és diplomák
  • Kísérőlevelek
  • Ajánlólevelek
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igénye van?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és további feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Miért minket válasszon?

Garantált minőség

A világ legjobb fordítóit fejlett minőségbiztosítási folyamatokkal támogatjuk. És ez még nem minden: Ingyenesen, az elejétől a végéig felülvizsgáljuk a fordítást, ha esetleg nem lenne elégedett.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítés határidőre

Az iparágban a legmagasabb teljesítményszintet kínáljuk egy olyan optimalizált munkafolyamat révén, amely garantálja, hogy több mint 95 százalékban időben teljesítünk. Ezenfelül abban a valószínűtlen esetben, ha egy határidőt nem sikerül betartanunk, akár a fordítás teljes költségét visszatérítjük.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítést követő fizetés

Őszintén bízunk ügyfeleinkben, ezért hoztuk létre a teljesítést követő fizetési modellt. A teljesítést követő fizetéssel a fordítás kézhezvételétől számított öt napon belül fizethet hitelkártyával, banki átutalással vagy PayPallel.

Olvassa el a feltételeinket

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 337 268 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Miért fontos, hogy le legyen fordítva az önéletrajza?

Az önéletrajz névjegykártyaként szolgál a munka világában: ne hagyja, hogy több évnyi tanulás és munkatapasztalat vesszen kárba egy amatőr önéletrajz miatt.

A megfelelő nyelvre lefordított, hatékony önéletrajz szabad utat biztosít a munkaerőpiacra. Ezért fontos, hogy szakemberre bízza az önéletrajza fordítását, aki a legjobbat hozza ki belőle. Akár pályakezdő, akár tapasztalt menedzser, az angolra, németre, spanyolra, franciára vagy kínaira tökéletesen lefordított önéletrajz jelentheti a különbséget a jobb karrierlehetőségek felé.

Nagyon fontos meghatározni, hogy ki fogja olvasni az önéletrajzot. Gyakran vannak kulturális vagy iparági különbségek, amelyeket figyelembe kell venni a fordítás során: a Translated biztosítja, hogy önéletrajza pontosan megfeleljen az adott piaci szegmens elvárásainak.

Az első benyomás számít: nincs második esély. Ha az önéletrajzához jó kísérőlevél társul, akkor nincs szüksége második esélyre: a Translated gondoskodik a kísérőlevele profi fordításáról, és a potenciális munkáltatójára gyakorolt hatása teljesen más lesz, mint amilyen benyomást egy amatőr fordítás hagyna.

Kérjen azonnali árajánlatot önéletrajza lefordításához. Ha a becsült ár megfelel az elvárásainak, egyszerűen erősítse meg a megrendelést, csatolja a lefordítandó dokumentumot, és gyorsan megkapja az önéletrajza vagy kísérőlevele fordítását.

Ezt a szolgáltatást azoknak alkottuk meg, akik rendesen megírt önéletrajzot szeretnének; ezen múlhat, hogy meghívást kap-e egy interjúra, vagy elveszik a jelentkezése a többi között. A kiváló fordítókkal való együttműködésünk révén minden egyes szó helyesen lesz lefordítva az önéletrajzában.

A professzionális önéletrajz nagy szakmai értéket jelent Önnek: a Translated megfizethető áron kínálja azt a minőséget, amelyre szüksége van.

Az önéletrajzok fordításához a Translated a Prémium szolgáltatást javasolja, ahol az első fordítást követően egy második hivatásos anyanyelvi fordító részletesen ellenőrzi a lefordított szöveget, ügyelve a stilisztikai szempontokra és a belső következetességre is.

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat