Gazdasági és pénzügyi fordítások

1999 óta válogatjuk és képezzük a világ legjobb professzionális fordítóit, és csúcstechnológiával támogatjuk őket, hogy több mint 340 920 ügyfélnek segíthessünk mindenféle iparágban.

 • Költségvetések/mérlegek
 • Eredménykimutatások
 • Adóbevallások
 • Banki dokumentumok
 • Biztosítási dokumentumok
 • Bankgaranciák
 • Privát és nyilvános részvénykibocsátások
 • Számviteli eljárások
 • Átvilágítási eljárások
 • Pénzügyi projektek
 • Befektetési tájékoztatók
 • Éves jelentések
 • Könyvvizsgálói jelentések
 • Cash flow-kimutatások
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igénye van?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és további feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Miért minket válasszon?

Garantált minőség

A világ legjobb fordítóit fejlett minőségbiztosítási folyamatokkal támogatjuk. És ez még nem minden: Ingyenesen, az elejétől a végéig felülvizsgáljuk a fordítást, ha esetleg nem lenne elégedett.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítés határidőre

Az iparágban a legmagasabb teljesítményszintet kínáljuk egy olyan optimalizált munkafolyamat révén, amely garantálja, hogy több mint 95 százalékban időben teljesítünk. Ezenfelül abban a valószínűtlen esetben, ha egy határidőt nem sikerül betartanunk, akár a fordítás teljes költségét visszatérítjük.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítést követő fizetés

Őszintén bízunk ügyfeleinkben, ezért hoztuk létre a teljesítést követő fizetési modellt. A teljesítést követő fizetéssel a fordítás kézhezvételétől számított öt napon belül fizethet hitelkártyával, banki átutalással vagy PayPallel.

Olvassa el a feltételeinket

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 340 920 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

A gazdasági és pénzügyi fordításról

A gazdasági és pénzügyi dokumentumok fordításához meg kell érteni a kontextust, és helyesen, következetesen kell lefordítani a szakkifejezéseket. A Translated a pénzügyi, gazdasági és biztosítási dokumentumok magas színvonalú fordítását 607 341 ellenőrzött, gazdasági és pénzügyi területre specializálódott, anyanyelvi fordítóból álló hálózatán keresztül garantálja.

A Translated partnerként szolgál a gazdasági és pénzügyi fordítások során. Felmérjük a szükségleteket, és helyi nyelven, a közgazdasági szaknyelv finomságainak alkalmazásával biztosítjuk a követelményeknek megfelelő tartalmat. A pénzügyi és adórendszerek minden országban különböznek, ezért fontos meghatározni minden olyan szempontot, amelyet adaptálni kell.

Számos fordítónk a gazdasági diplomája mellett a területen szerzett szakmai tapasztalattal is rendelkezik, és ismerik a fordítási folyamat során felmerülő problémákat. Tapasztalataikat a projektmenedzsereink folyamatkezelésével kombinálva könnyedén meg tudjuk oldani azokat a kritikus kérdéseket, amelyekkel szembesülhetünk egy fordítási projekt kapcsán, így be tudjuk tartani a minőségre és a határidőkre vonatkozó vállalásainkat.

Gazdasági és pénzügyi fordításainkban multidiszciplináris megközelítést alkalmazunk: a marketing-, pénzügyi, számviteli és jogi szempontokat egyaránt figyelembe vesszük. Ezért több fordító dolgozhat ugyanazon a projekten, biztosítva ezzel a végső fordítás kiváló minőségét.

Konkrét dokumentumokkal is foglalkozunk: pénzügyi beszámolók és pénzügyi kimutatások, mérlegek és társasági alapszabályok fordításával. Ezekben az esetekben fordítóink gondoskodnak a pénzügyi előírásoknak megfelelő formázásról és számozásról.

Több mint 1 600 nyelvkombinációban tudunk fordítani, szinte bármilyen elektronikus formátumban, megőrizve az eredeti formátumot és elrendezést.

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat