Shopify-fordítóalkalmazás

Lépjen be a globális piacokra elektronikus áruházának egyszerű, hatékony és költséghatékony lefordításával Shopify-fordítóalkalmazásunkkal.

Miért válassza a Translatedet?

Bizalom

Az e-kereskedelem olyan vezető szereplői bíznak meg bennünk, mint az Airbnb, a Google, a La Prairie, a Dolce & Gabbana, a YOOX és számos egyéb cég.

Tapasztalat

1999 óta 1,2 millió megbízást teljesítettünk 194 nyelven több mint 200 000 ügyfél számára 40 szakterületen, segítséget nyújtva a legigényesebb megbízóknak, hogy betörjenek a globális piacra.

Egyéni támogatás

Lokalizációs szakértők, akik támogatást nyújtanak a nemzetközivé válás útján, és nyelvi szolgáltatások, amelyek megfelelnek minden jövőbeli igényének.

Fő jellemzők és előnyök


  • Gyors telepítés és egyszerű kezelés: A fordítóalkalmazás telepítése és a nemzetközi ügyfelek felé történő értékesítés csak néhány kattintás távolságra van.
  • Soha nem kell kétszer fizetnie: Fordítómemóriákat használunk, amelyek segítségével garantálható a fordítások következetessége, illetve biztosítható, hogy soha nem fizet kétszer ugyanazért a fordításért, még akkor sem, ha több áruháza van.
  • Minőség: Nyelvi szakemberek, szószedetek és minőségbiztosítási eszközök a kiváló minőségű fordításokért.
  • Garantált leadás: Átlátható előrejelzések a fordítás leadási dátumait illetően, amely lehetővé teszi a globális piacra való belépésének előzetes megtervezését és a határidők betartását.
  • Skálázhatóság: Több mint 300 000 ellenőrzött fordítónknak köszönhetően a legnagyobb elektronikus áruházak lokalizálását is képesek vagyunk rövid határidővel elvégezni, a piaci elvárásokkal összhangban. Bárhol és bármikor is szeretné megkezdeni az értékesítést a világban, ránk számíthat.
  • Átláthatóság: Teljes rálátás a költségeire és a fordítások állapotára.


Megtalálhat minket a Shopify alkalmazás-áruházában.

Töltse le az alkalmazást

A Shopify-fordítóalkalmazás működése:1. Adja hozzá, és telepítse a Translated alkalmazást.

Ehhez látogasson el a Shopify alkalmazás-áruházába, vagy kattintson ide.
Miután végzett, a Translated elérhetővé válik az alkalmazásai között.2. Válassza ki a lefordítani kívánt Shopify-tartalmat

a Termékek, Kollekciók, Áruház oldalakról és az áruház részletei közül. Ha végzett, csak kattintson a „Kosárba” gombra.3. A nemzetközivé válás felé vezető út megkezdéséhez

válassza ki a célnyelveket és a fordítási szolgáltatás szintjét. Néhány percen belül árajánlatot kap.4. Ugorjon a fizetésre egyetlen kattintással.

Megrendeléséről átlátható összefoglaló jelenik meg, amely tartalmazza a következő információkat:

- célnyelvek;
- teljes lefordítandó szószám;
- garantált leadási határidő.Készen is van!

A tartalmat ezzel elküldte fordításra. A lefordított szöveg közvetlenül a Shopify-áruházában jelenik meg.

A Kérések részben megtekintheti minden leadott rendelését, és bármikor kapcsolatba léphet velünk.

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – vezető ügyfélkapcsolati munkatárs

Mely piacokon érdemes megkezdenie termékei értékesítését?

Vessen egy pillantást a T-Index-tanulmányra, amelyből megtudhatja, milyen piac-nyelv kombinációval érdemes globális szintre lépni a termékeivel. A T-Index az online értékesítési potenciáljuk szerint rangsorolja az országokat, és megbecsüli az egyes országok piaci részesedését a globális e-kereskedelemhez viszonyítva.